Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +17 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Vairāk nekā puse Rīgas vēlētāju balsotu par Saskaņas centrs/Gods kalpot Rīgai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Maija
M
TIKAI NEVAJAG MELOT / NEBŪS VAIRĀK PAR 10 PROCENTIEM /
latvietis
l
murgot jau var............
Come on!
C
Nu es saprotu, ka kampaņa būs asiņaina un tāpēc tai tiek tērēta liela daļa atkatos iegūtā naudiņa, bet vai tad jau nepietiek ar par "SC naudiņām" drukāto Rīgas daidžestu? Šis protams zombē tautas smadzenes, bet noteikti ir ne tuvu patiesībai! Ir tikai viens jautājums - ja šī aptauja tiešām ir patiesa, vai tā nav taisīta paša SC kopsapulcē/biedru vidū? Ja tā, tad kā tas nākas, ka puse SC biedru balsos par Vienotību un RP? :D
lux - ES
l
Lūdzu uzskaitiet SC "labos darbus"! Vai tās būtu nesamērīgās Saktas tirdziņa izmaksas, kuru daļa nonāca attiecīgajās kabatās, līdzīgi kā attiecībā uz sociālajām mājām, kur dzīvokļus lielākoties piešķir "ņabadziņiem" okupantu un masveda rusifikācijas rezultātā iebraukušajiem un viņu pēcečiem? Vai tas ir piecūkotais Rīgas centrs,piemēram pie LU 15. trolejbusa galapunktā vai netālu no viesnīcas Metropole un citur. Vai tā ir regulārā Ušakova sazināšanās ar kremļa čekistu huntu? Pēdējā tieši Latvijas gadadienas nedēļā, kuras laikā šī persona, atklāti paziņoja, ka referendums par pilsonības masveidīgu piešķiršanu krievu imigrantiem ir SC vēlētāju loka paplašināšana un tātad - vēl viens solis Maskavas ietekmes palielināšanā. Šo sarakstu varētu turpināt. Brīvbiļetes skolēniem un pensionāriem? Ļoti jauki. Tikai der atcerēties divas lietas. Tā nav Ušakova ideja, otrā - nekas uz pasaules nav bezmaksas. Ja kāds kaut ko saņem par brīvu, tad ir kāds, kas par to tieši vai netieši samaksā. Arī sakārtotie iekšpagalmi ir tikai pasaciņas. Pašā Rīgas centrā ir iekšpagalmi, kuros bīstami iebraukt.
Uģis
U
Vienmēr esmu pie sevis domājis, kas finansē šos Latvijas faktus, SKD uc VIEDOS zinātājus?? :)
Maija
M
KREMLIS .
  • 0
  • 0
riebeklis
r
nu Dombrovskis ar Viņķeli un Elerti jau spiež to darīt .
latviete
l
vienotība šoreiz nespēs savākt pat 3 procentu balsu . paši vainīgi .....
  • 0
  • 0
replika
r
Lai tie, kuri sajūsminās par Ušakovu, neaizmirst, ka bonusā klāt dabūs arī Ameriku - ļoti "populāru" cilvēku .
meli, nekauniigi meli un aptaujas
m
Kaarteejie meli, no kuriem kauneetos pats Geebelss, kad dazhu cilveeku atbildes tiek uzdotas par "sabiedriibas viedokli". Ir meli, nekauniigi meli, Gebelsa meli un aptaujas.
Mjā
M
Papīrs pacieš visu, arī šo pasūtījuma aptauju.
aRCHa
a
Nu labi, par sieru tā dēvēt "nash Nilusha" vēl varbūt varētu balsot. Bet 20% iedzen strupcelā!
dērdzīgais
d
JA SASKAŅAS CENTRS IEROSINĀS REFERENDUMU PAR TO VAI LATVIJĀ IEVIEST EIRO, TAD BALSOŠU PAR SASKAŅAS CENTRU. JO VIENOTĪBA "IZSKATĀS" KA NEGRIB RĪKOT REFERENDUMU RESPEKTĒJOT TAUTAS VARU. VISMAZ SASKAŅAS CENTRS DARĪS KAUT KO LATVIEŠU LABĀ, NESKATOTIES KA PARTIJA SASTĀV NO KRIEVU TAUTĪBU CILVĒKIEM. JA, KAS, MĒS TĀPAT NĀKAMAJĀS VĒLĒŠANĀS IEVĒLĒSIM ATPAKAĻ LATVIEŠU. LAI KRIEVI PASAIMNIEKO UN LATVIEŠU POLITIĶI PARAUSTAS. JO KĀ SAVĀDĀK PANĀKT LAI ŅEMTU VĒRĀ TAUTAS VARU UN TIESĪBAS, UTML. PĀRĒJAIS JAU IR JŪSU IZVĒLE. ŠĪ IR TIKAI DOMA.
vecis
v
Piļņjēģje pjaŗjeize - Lindermanis arī - āaa- NAV taču ""peļsōņjis""- nu Girsu aizsūtīs.Uz KO tu Ēlerte CERI?Rīgu ir pārņēmuši krievi - vienīgie ķīnieši varētu atšķaidīt šo divkopienu!
mēs jau deklarējamies
m
Rīgā, lai nav puse...................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Людмила
Л
Из видеоролика для Латвии:"Земля Латвии дарована Мною латышам, Германия- немцам, Швеция- шведам.. Я есть Автор многонационального Человечества. Поверхность земли поделена Мною национальными границами, хаос проживания недопустим в прошлом и сегодня..Полинациональность государства тормозит совершенствование коренной нации. Многоязычие благословил на Земле, но не в государстве. Владейте в совершенстве родной Речью на родной земле! Всем латышам добровольно, радостно вернуться на родину своих предков и поклониться могилам их, принося покаяние за долгое отсутствие и когда ступите на родную землю, преклоните колени, как это делал Иоанн Павел II. Надлежит законно остановить миграцию. Каждый гражданин должен быть обеспечен ОДНИМ рабочим местом...Властвующие сегодня, едва ли признаете свою бестолковость? Едва ли прощу на Встрече Небесной каждого миллионера Латвии, видя какие суммы покидают сегодня Латвию... Задаю вопросы латышам, детям моим:1Мой Подарок,землю,легко продаете чужестранцам, значит ОН вам не нужен и не дорог? 2Вы ждете на своей земле нового хозяина?3 Стремитесь учиться и трудиться ВНЕ своей Родины? 4 Пренебрежительно вещаете о ее скорой гибели? Поразительно, дети продают Родину-Мать, ублажая надежду иностранцам. Никогда не желайте гибели Матери-Родине, даже в самое трудное время ее жизни!.... Латвия заново возродится и станет достойной среди равных
нахал Володя
н
БЛАГОСЛОВИ ТЕБЯ БОГ МАРИНА .
  • 0
  • 0
Mirttante
M
Nez , cik procentiem aptaujāto vispār nebija balsstiesības?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas