Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Vairāki kultūras darbinieki atbalsta Amerika partiju, bet iestāties tajā neplāno

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
experc
e
visur, kur notiek vai gatavojas kaut kadi mesli, allaz ir klat rubenis, ameriks un visa ta pareja kretinu kompania..
Dace
D
Vai tiešām šie KULTŪRAS DARBINIEKI NESAPROT, ka viņi jau atkal tiek iesaistīti jaunā POZITĪVISMA KAMPAŅĀ ??????????????????????????????????????? Bet par iepriekšējo kampaņu vēl šodien nav samaksāts ........................................ Man būtu kauns, BET KĀ IR JUMS ?
Jāapsveic
J
LKA. Audzēkņiem piemērs pēc kā tiekties, droši vien arī politologu un sociologu un visu kultūras nozaru pasniedzēju korpuss priecājas par rektora izvēli. Dokumentāliste M.Balode to visu varētu iemūžināt filmu ruļļos. Piesardzīgs un apdomīgs J.Siliņš ar partijā stāšanos, bet , kāpēc gan kā jomas eksperts lai nesadarbotos? It īpaši tagad pirms referenduma, ja var dot savu pienesumu. Vilks paēdis un kaza dzīva. Bagāta pašvaldība. B.Rozentāle īsi pirms vēlēšanām iestājās SC. Viss jādara laicīgi. Un, cik jauki, ka N.Ušakovs Rīgā Daugavmalā latviešus iepriecina Jāņu svinēšanā, tas nekas, ka referendumā balsos par krievu valodu un divvalodību. Turpmāk I.Teterovskis padziedāšanā Līgo vakarā būs laimīgs uzdziedāt arī krievu mēlē. Par Gaismas pili dziedam, ko darām, ko atbalstām?
x
x
..skaisti un Latvijai atbilstoši...krimināli elementi plati smaida.... ja plebeji balsos par kārtējo koruptīvi politmafiozo projektu, tad nauda nāks....
Ojārs Rubenis
O
Ojārs Rubenis
A ēst ta gribās
A
Mūsu prostituētā radošā inteliģence atbalstīs ikvienu, kas pasolīs kādu kapeiku. Kad iznāks no cietuma iepriekšējie RD līderi, tad kritīs atkal pie kājām tiem.
.
.
ko tur dara Ojārs Rubenis(Nac.teātris) un režisors Māris Martinsons (bankrotējušais tv seriāls Būt mīlētai)
atbilde
a
Mācās ēst no" Mistera 20 "rokas!
  • 5
  • 0
info
i
Amerika 8. partija!!! Komunistiskā, Saskaņa Latvijai-atdzimšana tautsaimniecībai, Tautas saskaņas partija ar Jurkānu, Čevera Saimnieks, Latvijas Demokrātiskā partija, Šlesera mācītāju LPP, kopā ar Latvijas ceļu LPP/LC, "Jaunā godīgā Rīgas partija". Antiņi balsojiet, lai kopā ar krieviem varu jūs pārvaldīt un saņemt vismaz 4algas mēnesī. Apt. 10 000LVL.
jautājiens
j
Kura partija pēc kārtas tā Amerikam būs? Varbūt nosaukums būs Par labu Rīgu?
eksperts
e
Labumu kampējiem ir sveša un nepatīkama nodarbe,kas saucas ....kalpošana....bet šoreiz,kad ūdens iet pāri lūpai,Ameriks gatavs pieņemt.....Gods kalpot Latvijai.
  • 3
  • 0
Tur jābūt mazgudram,
T
lai stātos lāpītā partijā,kuru vēlētājs SAEIMAS vēlēšanās iemetis atkritumu grozā.Tikai tādēļ atbalstīt,lai Rīgas Domē iekļūtu bijuši LPP,LC šie ŠMITI,Aldermane,Baštiks,pats Ameriks,arī nav prāta darbs zinot,ka viņu darbiņu vērtētāji Tauta ir atsijājusi uz noraidīto grozu.Taču,neaizmālēs acis arī cildens,patriotisks nosaukums Gods kalpot Rīgai.... un kādēļ tikai Rīgai ne vis visai Latvijas tautai.Jā Rīgas pensionāri,tramvajos brauc par brīvu,bet māmiņas ar trim bērniem,lauku pensionāri un bērni maksā par izredzētajiem,potenciālajiem SC 'vēlētājiem.
laikam piesardzīgi
l
Domā, ka misters procents dalīsies!
Jaunajai LPP
J
Laikam vēl daži kultūras darbinieki grib iet Mielava pēdās...
Finita
F
Ja jau pat kultūras darboņi metas uz vienu roku ar čekistu sabiedrotajiem,tad mums ilgi vairs nav palicis.
  • 5
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas