Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Vairākums deputātu neatbalsta pilsonības piešķiršanu Kasparovam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Novembrii...
N
" Dienvidu vaacijas laikraksts " no 2013.gada 8.novembra - intervija ar Kasparovu: " Es baidos,kaa krievijas pasi var at'nemt. Ar to es nopelnu manu naudu, lasot lekcijas par lo'gisko domaa'sanu un veiksmiigam stratee'gijam . Uz Maskavu es nevaru braukt. ar savu maati un deelu satiekos paarsvaraa Tallinaa, 'si pilseeta ir netaalu no Maskavas un tur runaa krieviski. 'So valodu man nepietiek Amerikaa, kur es dziivoju patlaban ar manu sievu Da'su un 7-gadiigo meitu Aiidu Upper West Side. Taa kaa es gribu k'luut par FIDE Prezidentu, man vajag daudz ce'lot. Pedeejaa laikaa es dziivoju lidma'siinaas. Man vajadzees visur staadities priek'sa." Jautaajums: kaapeec ir vajadziiga tie'si LV pase ?! Latvija var k'luut par Arlekino starptautiskaajaa areenaa!
Gandriiz
G
Klara Cetkina - bija vaaciete- Klara Aissnere. Vi'nas viirs, Osips Cetkins, bija ebrejs.
Cits
C
Ja viņam ir grūti krievijā un viņš ir pret tur pastāvošo iekārtu - laipni lūgts! Mēs neesam tik nožēlojami, ka viņa interneta lapā bijušu rakstu dēļ baidītos dot Kasparovam pilsonību! Nekā nezinu par viņa dalību bankā Baltija, bet kurš gan negribētu nopelnīt. Pec šāda gājiena Latvijas vārds noskanēs labākā nozīmē, nekā Depardjē. Un ja viņu vēl ievēl par Starptautiskās Šaha Federācijas prezidentu... ...Starp citu - ja kas, šādi iedotu pilsonību var arī noņemt...
bet
b
ja pilsonību par īpašiem nopelniem piešķīra karginam, kura neveiksmīgais bizness Latvijas tautai izmaksāja 1 miljardu latu, tad kāpēc nevarētu piešķirt pilsonību Kasparovam?
lux-Kurzeme
l
Par nožēlošanu tā arī ir
realists
r
pabriks vispār ir mīkstais.
kurzeme
k
Kam nepatīk Kasparovs,kā Latvijas pilsonis-pamatā sc.Pat nesaprotu,kāpēc na būtu šeit,ko iebilst/vilkt paralēles ar linderi,arī Dzintars ar osipu/.Kasparovu par savu pilsoni būtu ar prieku ņemt jebkura valsts,jo tas ir BRENDS.Šajos komentāros dzirdami tikai putlera atbalstītāju koris.
K-K
K
... lux ... apgaismo pats sevi: latviesu mazvertibas komplekss vel patiesam regojas Bezabrene ... pie ta vainigi ir ne viss pasi latviesi, bet par veselu psihisko slimibu klasi augstak pakapusie sizofreniki - megalomani, kuri iedomajas un ir stradajusi ka pasaules moralitates un etikas noteiceji, un tadejadi agresori okupanti, kolonizetaji un izmantotaji spekulanti ... ! ... Bet, par draudu sadiem ... mes lenam atkopamies no mums sarikota genocida, divos karos un trijas okupacijas ... un ta paaudzi pec paaudzes mes tuvojamies !8.!8. ! latviesu versijai ... !
ASV prezidents
A
vai ar vel ir 4 iespeja . prasit politisko patverumu , bet tad ir pilnigi jaatsakas no krievu pils.. redziet cik latkovskis ir stulbs . vinsh pat neredz sho iespeju un tas ir pavisam kas cits.
lux- vai māk latviešu valodu
l
Tie, kuri par nelielu kukuli nopirka pilsonību, noteikti māk, vai ne? Un jo īpaši Kravcovs un citi viņam līdzīgi brašuļi. Vai tiešām nav skaidrs, ka ar "nē' Latvija izrakstīja nabadzības apliecību. Iznāk, ka ne DP, ne citas ar valsts drošību saistītas iestādes nespēj atklāt kaitējumu Latvijai, ja pēkšņi Kasparovs sāktu no rīta līdz vakaram to vien darīt kā kaitēt Latvijai.
ARGO
A
Visas LR Saeimā esošās partijas vada V.V. Putins no Maskavas.
lux-pērkamības izvēle
l
Es Jums pilnīgi piekrītu! Komentāri vien ir ko vērts. Latviešu mazvērtības komplekss laikam ir nepārspējams. Ka tik apriet kādu, kas kaut ko sasniedzis un nepietiek jau tikai ar vienu konkrētu personu, nu jau veselu tautu, kura no nekā uzcēlusi lielisku valsti - Izraēlu. Ieteiktu visiem ebreju nīdējiem uz turieni aizbraukt. Tad vēl, man dzīvē nav nācies sastapt neizglītotu, nodzērušos ebreju bezdarbnieku profesionālu pabalstu saņēmēju,tādu latviešu un krievu ir - cik uziet. Un nav jau runa tikai par to, piešķirt vai nepiešķirt pilsonību.
lūriķis
l
Labi,ka ir paveicies nesatikt nodzertu nelaimi,narkomānu žīdu,Izraēlā,bet Rīgā tādus var atrast,pat bez svecītes...
  • 1
  • 1
lux-Reins
l
You are right.
"Krievu roulette "
&
Nekaadaa gadiijumaa nepie's'kirt !!! Jau rakstiija, ka vi'n's Latvijas labumaa izdariija tikai to. ka izskaloja savu " locekli" latvijas pilsones iek'saa un gaida, ka a'gites pretlikumiigi taalaak un kritizees Latviju vi'na organizeeta " cirka aarenaa". Atceraamies A.Pu'skina " Mazas tra'gedijas" : " 'Genijs un 'laundariiba ir divas lietas ,kuras nav lidzinaamas!"
lūriķis
l
Nesaprotu,kādu desmaizi Gariks krievam apēdis,ka šitā satraucās viena cilvēka dēļ,viņš taču nespēlē pat Krievijas šahmatistu komandā :D
  • 1
  • 1
laidnis
l
Nedrīkstam apiet likumu ar līkumu. Savā laikā nemaz tik labvēlīgs pret Lalviju bija šahists, tā,ka viņa teiktais nav prognozējams.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas