Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Valdība konceptuāli atbalsta būtiskas izmaiņas bērnu vakcinācijas kalendārā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aga
A
Ko valdība vispār sajēdz no veselības???
Marika
M
vismaz par papilomas vīrusu ir tik dažādi ārstu viedokļi, ka ar šīs vakcīnas iekļaušanu kalendārā un valsts budžeta līdzekļu tērēšanu viņi ir pasteigušies. par maksu-lūdzu, bet par valsts naudu zāļu firmai taisīt biznesu ir vistīrākā naudas izsaimniekošana. atliek vien cerēt, ka meiteņu vecāki padomās pirms vest meitas uz poti, kurās viņām ievada dzīvas vēža šūnas. bez tam nav jau daudzu gadu pieredzes pētījumos, kas tad būs pēc piemēram 40 gadiem šīm meitenēm.
pilnīgs murgs
p
cilvēkiem nav par ko slimnīcās samaksāt dienas naudu 12ls -bet valsts naudu atkal izgrūdīs kādām starpniekfirmām, ka tirgo dārgāk nekā biezajos Rietumos. Laikam jau draugu būšana gadiem ilga. Visiem ieinteresētajiem, laikam, liels labums atlec -citu iemeslu nevaru iedomāties
pilnīgs murgs
p
atceros -pāris gadus atpakaļ - atnāk puika no skolas -visi potēti -pret ko nezina. Roka sapamst, otrā dienā temperatūra. Dabuju dot zāles pret alerģisku reakciju.
Kika
K
Beidzot kāds saprātīgs lēmums. sav'dāk valdība tikai griež un samazana, nedomājot, ka nākotnē par to būs jamaksā barga nauda. katra zinā viena pote izmaksa valstij lētāk nekā nedēļas bērnam ārstējotie sslimnīcā.
Eva
E
Jaaa, skumji... iisteniibaa nav pieraadiijumu, ka vakciinas glaabj beerninjus, tieshi otraadi, biezji tas ir iemesls to bojaaejai- atkal experiments uz latvieshiem... es balsoju sho naudu paarvirziit skolotaaju algaam vai bezdarbnieku pabalstiem, vai maaminjalgaam!
Mamma
M
Lai man pietiktu spēka un prāta cik iespējams pasargāt mūsu bērnu, vīru un pašai sevi no LR veselības aprūpes sistēmas !
Savādi gan
S
Kur tad palika 6 milj. plānotais pieaugums 2010. gadā? Pēkšņi tik labvēlīgi saruka uz 1,7milj.?
lai izput TP!
l
zini, tas patiesībai ir VIENĪGAIS, KO ŠAI VALSTIJ VAJADZĒTU DARĪT - RŪP'ETIES PAR CILVĒKIEM, nevis čakarēt visus ar savām idiotiskajām radošajām iniciatīvām!
nunu
n
Viedoklis no farmaceitu ziņu portāla: Jautājums ir par to, vai mūsu "bagātā" valsts to var atļauties šajā ekonomiskajā situācijā. Neviens neapšauba to zāļu nepieciešamību vispār, bet vai par to būtu jāmaksā valstij, kas ir uz izputēšanas robežas un nespēj nodrošināt normālu veselības aprūpi cilvēkiem vispār??? Vai tiešām tā šobrīd ir reāla prioriotāte - vakcīna par 200 latiem gabalā, ko apmaksā valsts?
Veseliba
V
Un par cik pieaugs uzdevumi pošu izraisīto komplikāciju ārstēšanai ?
PILNAI LAIMEI
P
marasms.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas