Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 14. jūnijs
Saiva, Santis, Sentis, Tija, Saivis

Valdība neizlemj par regulatora algu samazināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
V
V
Kāda algu samazināšana, tos visus vajag nekavējoties atlaist, viens no visbezjēdzīgākajiem, toties vislabāk apmaksātajiem liekēžu kantoriem!
bankrotejusi valsts
b
Kas ta par valdibu, kur pemjeram nav nekadas teiksanas!? Stulbenu valsts
driz
d
Driz saksies pilsonu kars, esiet drosi !
idiotisms
i
Kam tads Regulators vispar vajadzigs, lai sitadas algas maksatu!! Vini ir vajadzogo tikai pasi sev!
Kaspars Gasūns
K
Kur Tu rāvi tos 80%? Administrācijas atalgojums var patikt vai nepatikt, bet šie cipari gan izskatās no pirksta izsūkti.
temida
t
Nu seit jau ir tas suns aprakts, ka pasas augsas, ministri, ieredni, deputati,prezidenti un cita veida cinovniki, sev negrib samazinat algas, privlegijas, bet apzagt neizsargatos cilvekus un tie ir berni, pensionaru. Latvijas valsts parvaldei, ministriem, ieredniem, prezidentam, Saeimas deputatiem ir janosaka alga no Ls 300-500/menesi pirms nodoklu nomaksas. Kapec Latvijas valdiba, ministri sanem tik lielas algas, laika kad pensionari ir apzagti,kad tiem ir atnemta iespeja izdzivot?
r(8)
r
Latvijas ekonomika dzivo ka pa laca dirsu , bet sev vini algas netaisas apgriest , bet ja ta labi paskatamies tad vinu algas sastada 80% no Latvijas budzeta , atlikusie 20% ir domati :policija , medikeim , vugd , armijai ka ari skolotajiem un kur vel pareje izdevumi kas tiek katru gadu nemti krditos no SVF.......algas viniem butu jaapgriez pa kadi 90% , tai lai tas butu piemerotas latvijas videjai algai ko vini ir noteikusi 600Ls menesi , nevis ka agad sanem kautkadus mistiskus ciparus 5000 - 12000Ls + vel premijas katru menesi divu menesalgu apmera un strada piecas darba vietas , te pat ar labu biznesu tadus ciparus menesi nenopelnisi ko vini sanem tikai par kresla sildisanu un stulbibu gvelsau .................
Dīzels
D
par ko tad tagad Andrējeva spēlēs automātus???
Izsmiekls
I
Izsmiekls. Patiešām izsmiekls.
čuguns
č
Regulators par šito gājienu laikam klusi smej.
VAIDS
V
NEIZLĒMĪBA IR MŪSU VALSTS KLUPŠANAS AKMENS!!!!NEKO NEVAR NORMĀLU IZLEMT,PIEŅEMT,KUR NU VĒL IZPILDĪT!!!!!!!VAI TAS NAV SMIEKLĪGI,KA PREMJERA PIEŅEMTAM ŠĶAUDA VIRSŪ!!!!!!! JA JAU AUGŠGALS NEKO NEVAR,VAI NEGRIB IZDARĪT,TAD TIKAI PAMĒĢINIET NOŅEMT PABALSTUS VAI PENSIJAS,TE BŪS NE TIKAI AUKSTAIS KARŠ VIEN!!!!!!! JA JAU IET,TAD UZ VISU BANKU,TAUTAI NAV KO VAIRĀK ZAUDĒT!!!!!!!!!!!!!!!
.
.
Es nesaprotu, kas te vēl diskutējams?! Tūlīt algas nogriezt....nevis par 50, bet visiem 70%. Tā ir visklajākā ņirgāšanās par tautu. Vēl painteresēšoties par likumību...bet vai tautai nav tiesības uz normālu dzīvi tiesiskā valstī?! Kas te tagad vispār notiek? Pilnīgi nelabi paliek iedomājoties, ka jāmaksā nodokļi dažiem kadriem, kuri neko prātīgu cilvēku labā nav izdarījuši, tikai labi uzēdušies, izbraukājušies dārgām automašīnām,izvazājušies par ārzemēm uz citu rēķina kā tādi kakla kungi, parazīti. nesaprotu. KAD VIENREIZ LIKUMS BŪS VISIEM VIENĀDS ŠAJĀ NENORMĀLAJĀ VALSTĪ?? Lai velns jūs visus parauj, nelieši!
zvirbulēns
z
JL ekonomikas ministrs rullē :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas