Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 13. jūnijs
Uva, Ainārs, Zigfrīds

Valdības vadītājs cerīgs par budžeta izpildi aprīlī

Budžeta ieņēmumu daļa pildās atbilstoši plānam - vismaz pirmajā ceturksnī, un arī aprīlī situācija varētu būt līdzīga un plāns varētu būt izpildīts, trešdien LNT raidījumā 900 sekundes par pašreizējo plāna izpildi informēja premjers Valdis Dombrovskis (JL).

"Tas nozīmē, ka tērēt ievērojamā apjomā virsplāna līdzekļus ir problemātiski, un arī piešķīrumi neparedzētiem gadījumiem būs stingrāk jāizvērtē," norādīja premjers.

Pirmā lielākā summa, kas piešķirta kādam pasākumam, ir 13 miljoni latu, ko valdība otrdien nolēma piešķirt sociālās drošības tīkla programmai jeb tā sauktajai simtlatnieku programmai. Par šāda veida pasākumiem un iespēju piešķirt papildu līdzekļus ir vienošanās arī ar starptautiskajiem aizdevējiem, teica valdības vadītājs.

Viņš arī atzina, ka plūdi patiešām ir iepriekš neprognozēta ārkārtas situācija, līdz ar to kompensācijas būs nepieciešamas. Savukārt attiecībā uz aviosatiksmē notikušajām problēmām viņš neredz iespējas kompensēt.

Runājot par parādiem slimnīcām, V.Dombrovskis pauda viedokli, ka jautājums drīzāk ir par līdzekļu sadalījumu, racionālu un lietderīgu līdzekļu izlietojumu piešķirtā budžeta ietvaros, nevis papildu līdzekļu piešķiršanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Policija Rīgā aiztur agresīvu Krievijas atbalstītāju

Sestdienas pēcpusdienā, 8. jūnijā, Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Latgales pārvaldes darbinieki, patrulējot Latgales apkaimē, Daugavpils ielā ievēroja divus vīriešus. Braucot garām abiem vīriešiem...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas