Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Valsts prezidents trešdien tiksies arī ar ZZS

Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas deputāti otrdien tiksies ar Valsts prezidentu Andri Bērziņu pirms paredzētās tikšanās ar jaunās koalīcijas pārstāvjiem, portālu Diena.lv informēja Valsts prezidenta kanceleja.

ZZS pārstāvis Augusts Brigmanis aģentūrai LETA norādīja, ka ZZS politiķi vēlas prezidentam paust viedokli par pašreizējo situāciju un sniegt savus priekšlikumus.

Tikšanās notiks trešdien plkst. 10.00 Rīgas pilī. Plānots, ka Valsts prezidents ZZS pārstāvji pārrunās jautājumus par aktuālo politisko situāciju valstī un līdzšinējo valdības veidošanas gaitu.

Tikšanās notiks pirms prezidenta apspriedes ar topošās koalīcijas partijām, kas ir paredzēta plkst.11.

Kā ziņots, Bērziņš trešdien plkst.11 atkārtoti tiksies ar trīs topošās koalīcijas pārstāvjiem un šoreiz sagaida piedāvājumu koalīcijai ar vairāk nekā 50 balsīm.

Bērziņš sešu Zatlera reformu partiju (ZRP) atstājušo deputātu balsis vērtē skeptiski un no partijām sagaida risinājumus koalīcijas modelim, kuram būtu nodrošināts "uzticams vairākums".

Paredzēts, ka ar prezidentu atkārtoti tiksies Zatlera reformu partijas (ZRP) līderis Valdis Zatlers, viens no Vienotības līderiem un potenciālais premjera amata kandidāts Valdis Dombrovskis (V) un Visu Latvijai!-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK (VL-TB/LNNK) līderis Raivis Dzintars.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas