Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Valsts zaudējumi no Parex var sasniegt 100 miljonus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Vai Godmanim ar SAEIMU būs tik daudz NAUDAS ko atlikt manā KASĒ ????
LVD
L
Interesanti, kāda var būt tiesāšanās, ja likums atļauj valstij piederošās bankas restrukturizāciju?.. Nav pamatojuma, lai uzsāktu tiesvedību..
resnītis
r
Vai tie 100 miljoni ir 10% no ieguldītā miljarda- tā sako otkats?
Paldies Ivariņam
P
bet penšiem īsa atmiņa, skries balsot ar putām uz lūpām
.
.
fascine tas, ka K&K vel taisas tiesaties. man ir labaks priekslikums - konfiscet abiem visus ipasumus, kas tika parrakstiti uz citam personam gada laika pirms bankas pasludinasanas par maksatnespejigu - ka villas jurmala, kargina medibu ipasumu un zirgu stallus ar visiem zirgiem utt. ar to ari vares nosegt valsts zaudejumus. kapec valstij jacies no nemakuligu privatuznemeju kludam. ja es noiesu pa burbuli, man valsts i 5 lati neiedos :(
He he...
H
Tāpēc , ka letiņi ir aborigēni, kā to te reklamē JL DZERIS, un aborigēniem jāmaksā par kungu izpriecām... Pieleca?
krustdels
k
Kāpēc nodokļu maksātāji zaudē 100 milj., bet citi īpašnieki, piemēram ERAB, kuram pieder 25% bankas, neko nezaudē, izskaidrojiet lūdzu "idiotiem". Kāpēc valsts zaudē un subordinētā kapitāla īpašnieki nezudē. Kāpēc nodokļu maksātāji zaudē, bet K&K paliek pamatsumma un vēl saņem % maksājumus.
He he...
H
Kur nu pats diriģē. Tagad JL ir biedrīši , kuri nestājas JL , bet paši ar rokām un kājām tur šos muldoņas... Tāpat kā sarmucis nupat uztaisīja biedrību, lai par Vienotību varētu bezbēdīgi aģitēt apejot likumus un nodrošināt sevis iesēšanaos PILS krēslā... Bet ne par to ir tēma, jo JL un Vienotības biedrīšiem tāpat kā TP taukpurniem jau nav ētikas , bet tikai siles sindroms... Kāpēc neatbildi uz jautājumu kā rimsītis var sēdēt LB, ja tieši viņš prasīja neapturēt bankas izlaupīšanu.... Kāda atbildība ir LB šim JL muļķim? Vai ar BB nepietika? Kāpēc JL einītis nav griezies GP par KK un uzraugošo institūciju noziedz''igu darbību novedot banku līdz kraham , bet maldinoīs tikai rakstījis iesniegumu par bankas pārņemšanu, tāpēc apzināti sajaucis cēloņus ar sekām? Vai tev kā tādam JL pirdienam tas nav saprotams, ka tā ir miglas pūšana?
who cares
w
Nu, un ko Tu te tagad muldi? Kādi mani biedrīši? Kopš kura laika Rimšēvics ir kaut kur iestājies? Piedzerties no rīta, protams, ir patīkami, bet stāsta, ka neesot labi.
Jānis
J
Tik nelieli zaudējumi? Tas jau ir Tautas Partijas viena mēneša valsts izzagšanas budžets! :)
He he...
H
Bet tavi JL biedrīši arī labi uzvārījās. UN JL LB prezītis arī sēž kā ķipars un simtus tūkstošus saņem par to , ka ļava banku iztukšot... Kāpēc tāds nelga esi, ja visu nepasaki? Vai biksēs vairāk nekā vēderā?
HG
H
nu pie esošās situācijas - mazi zaudējumi labi, ka "peļņa" kādam nav lielāka.
vai būs
v
atbildīgie?
filozofs
f
pareksa bankas glaabšana bija tas pats kas nedeeļu veca miroņa reanimeešana, ... buutu mums normaala likumdošana , nevis Gruutupa izstraadaataa , šiem baņķieriem nekas cits nebuutu atlicis kaa vien lodi ielaist sev pieree.... , bet mums jau visaa šajaa noziegumaa ir iepiitas augstaakaas valsts amatpersonas kopaa ar tiem kuri valsti izlaupiija , iespeejams jaunajaa saeimaa tiks noziimeeta komisija , kura izvilks visus valsts nozadzeejus gaismaa , netikai vienu neveiksminieku Lembergu, bet lai to izzdariitu , buus jaaatceļ Gruutupa pielaagotie kriminaallikumi mafijai...
x5
x
optimisti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas