Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Varētu atbalstīt "reliģisko lopu kaušanu", TB/LNNK pret "svešām metodēm"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kristiete
K
Kopš cienījamais mākslinieks deldē saeimas krēslu, intelekts un morāle viņam ir strauji slīdējusi uz leju. Un beidzot mums ir iespēja saskatīt mūsu elka patieso seju! Kalniņ, laba ir tikai tava mūzika, ko Tu esi devis tautai, bet kā personība Tu esi pretīgs. Nemaz nepārsteigs, ja drīz sāksi lobēt daudzsievību Latvijā.
Oga
O
Nav sava alkatība jāpiesedz ar 150 ģimenēm un bērniem! Latvijā ir zināmas vērtības un tabu, kas jāciena!
Pikselis
P
6 lapas neauglīga pļurkšķēšana. Neviens no jums nav redzājis kā uz laukiem kauj lopus tagad un kā to darīja agrāk.
dudū
d
Galvenais - vērsies pie pareizā deputāta - vislabāk Tautas partijas, un Tava biznesa labā tiks pieņemti un mainīti likumi dažu dienu laikā. Idiotisms! Valstij svarīgus likumus, kur ieguvēji būtu visi valsts iedzīvotāji, muļļā mēnešiem un gadiem ilgi, bet šeit..... Tracina nekonsekvence!
Skroderis
S
Gribu šūt un tirgot parandžas. Vai valdība pasludinās parandžu par obligātu visām Latvijas sievietēm? Un vīriešiem arī... :))
Nu re!
N
Atbalstīs viņi... Vai nevajadzētu ietaupīt laiku un pie vienas reizes nomainīt visas mūsu tradīcijas pret musulmaņu barbarismu?
imants
i
atvainojos drukas kļūda ne sabas , dabas likumi, bioloģijas likumi...
imants
i
laikam svarīgākais likums valsts saglabāšanai... Ņemot vērā ka valsts pārvaldītāji mocās ar pensiju nograizīšanu un īpašumu atņemšanu savas valsts pilsoņiem, TB/LNNK, lielie specialisti izkaušanā, var piedāvāt šajā likumā kādus pantus par pensionāriem , Latvijas pilsoņiem utt. Uzreiz sakārtotos budžets, atbrīvotos īpašumi nekustāmo īpasumu tirgum, atbrīvotos teritorijas ES un neES iebraucējiem... Valsts plaukt un zeltu... un tas panākams ar pareizu lopu kaušanas likumu., Jo cilvēks jau no sabas likumiem tāds lopiņš vien ir, bioloģiska suga...
Zilite
Z
Kas ir leeti ?? Vai apdullinaasana , nezinaaju ! kas ir stulbi ?? Vai kaadas informaacijas apguusana ! Domaaju - seit - bumeranga efekts ! Jeb - kaads - uzneemies "misiju" - raadiit pareizo celu - driikst # nedriikst !! Tiesaam - leeti un stulbi !!!! Es - pasaules dala - atbildiigs par visu - arii par leetumu !
pax tibi ir idiņš
p
Pax Tibi 01:33 Ko par šo nežēlīgo dzīvnieku mocīšanas sazvērestību saka Kristīgās Baznīcas vadītāji ? ___________________________________ pax tibi ir saskatījies filmas, ko producē PETA. par kaušanu no PETAs filmām smelties objektīvu informāciju ir tas pats, kas to smelties par Staļinu no padomju filmām. PETA ir globāla, agresīva, bagāta organizācija un populisma labad nekad nekautrēsies melot, ja vien tas būs viņiem izdevīgi. Krievijā arī prastie ļaudis savu taisnību pamato sakot - bet es to pa kino redzēju! Un ko tu stulbam padarīsi?
tiešām,lēti un stulbi
t
un sen jau likās, TB ir tautas nodevēji, divkoši, gaļas rijēji un lieli dir$ēji
Andrejs
A
Mani interesētu tāds detalizēts apraksts- kā tad īsti izskatās līdz šim vienīgi atļautā lopu kaušana- "ar apdullināšanu"? Vai tiešām ir pārliecība, ka tas lopiņš līdz ar to nav tik nelaimīgs? Vai tiešām viss tas, ko mēs redzam veikalu letēs- desas, cīsiņi, marinētas ribiņas, cūkas kakla karbonāde, šašliks, cāļu spārniņi, ... ir laimīgs šo lopiņu dzīves noslēgums (jo pirms nokaušanas viņus kāds ir apdullinājis- bet nu vot interesanti- kā???). Jeb tomēr tam lopiņam jau tuvojoties apdullināšanas ierīcei ir pilnīgi skaidrs- kas ar viņu notiks, un līdz ar to visai diskusijai zūd jēga?
monitors
m
Jā, kādreiz trešajā Reihā un kādu brīdi arī Ostlandē noteica nāvessodu par lopu kaušanu bez iepriekšējas apdullināšanas. Tikai neviens neapgalvo, ka nacisti bija dzīvnieku tiesību aizstāvji. Tiesa gan, Ādolfs Hitlers bija veģetārietis.
Pax Tibi
P
Kā sauc uzņemēju, kurš NOPIRCIS DEPUTĀTUS ? Cik no šī uzņēmēja "X" saņēma Imants Kalniņš, kura dēls ir luterāņu mācītājs un meita - kapelāne ? Ko par šo nežēlīgo dzīvnieku mocīšanas sazvērestību saka Kristīgās Baznīcas vadītāji ? Atjēdzaties, deputāti !!! Vai Jūsu sirdapziņa patiesi ir to grašu vērta ? Un vai "nopirktā cilvēka" nožēlojamais statuss patiesi ir viss Jūsu dzīves mērķis?!
biļete
b
Ja te nav nākotnes, dodies uz Angliju, Franciju, Vāciju - tur tevi cittautībnieki netraucēs! :D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI

Kā deputāti balsoja par likuma grozījumiem 1.lasījumā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pūpols ieņems Melbārdes vietu EP

No Nacionālās apvienības (NA) saraksta Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās startējošais Ansis Pūpols stāsies Daces Melbārdes (JV) vietā Eiropas Parlamentā (EP), viņai noliekot mandātu priekšlaicīgi.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas