Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Veismane: Valsts kancelejai ir valdības centra loma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tanta
t
Vajag klausīt labus padomus ,ko dod komentētāji,visu likvidēt ,visu sagraut, valsti var vadīt tirgus bābas.Kas var būt labāks par padomu ko sniedz satrakojies idiotu bars?
Jēkabs
J
Tikmēr konsultēja Austrumeiropu par savu labo pieredzi (par papildus samaksu, droši vien), kamēr aizmirsa ka savās mājās arī jāstrādā. Un tā nevienam nevajadzīgā Administrācijas skola - arī izsmiekls
gm
g
Izlasījua pilnu interviju drukātjā "Dienā". Jēgas nekādas, atbildes nekādas. Par Kampara teikto viņai gribas pasmaidīt. Te gan derētu atcerēties kas ir JL biedra Dombrovska partijas Domes vadītājs. Kampars nav politikā pirmo dienu un tāpat vien nebūs runājis. Valsts augstākajā vadības un pārvaldes līmenī acīmredzami kaut kas nebija kārtībā. Veismanei pietrūkst vai nu dūšas vai prāya to saprast un atzīt. Fakts ir tāds un Diena to nav spējusi asi formulēt - valsts ir kritiskā stāvoklī, kā vienns no augstākajiem un svarīgākajiem posmiem valsts pārvaldē VK ir izrādījies labs? To būtu grūti paskaidrot.
anna
a
Veismane - ārkārtīgi svarīga, pensijas vecuma frīzes kariatīde, uz kuras balstās valsts smagums :))
INA
I
Efektivitates eksperts Kads liela uznemuma direktors, kas vienlaikus bija ari vieteja orkestra patrons, laika trukuma del piedavaja sava uznemuma efektivas parvaldibas vaditajam noklausities Šuberta Nepabeigto Simfoniju. Pec koncerta uznemuma direktors ludza parvaldes darbinieku dalities iespaidos par izpildijumu. Efektivas parvaldibas specialists bija sagatavojis aptuveni šadu zinojumu: Es, zemak parakstijies, iesniedzu šadus verojumus un ieteikumus saistiba ar Šuberta Nepabeigtas simfonijas atskanojumu, kuru faktiskajos darba apstaklos izpildija pilsetas orkestris:  Butisku laika periodu cetriem obojas speletajiem nebija, ko darit, tapec ierosinu obojas speletaju skaitu samazinat, bet darba pienakumus pardalit parejiem orkestra dalibniekiem, lai izlidzinatu darba intensitates limeni.  Visas 12 vijoles speleja vienas un tas pašas notis vienada atruma un veida, tadejadi veidojot dramatisku funkciju izpildes dublešanos un parklašanos. Vijolnieku skaits ir butiski jasamazina. Tomer ja ir nepieciešamas sasniegt lielaku skanas stiprumu un kvalitati, ierosinu izmantot modernas skanu tehnologijas un iepirkt pastiprinatajus.  Loti daudz pulu tika pateretas, lai atskanotu sešpadsmitdalnotis, kas izvirza liekas prasibas izpilditajam, jo lielaka dala klausitaju nespej uztvert tik strauju spelešanu. Ierosinu samazinat prasibas lidz astotdalnotim. Lidz ar to varetu izmantot mazak pieredzejušus muzikantus, nezaudejot kvalitati.  Nelietderigi ir tas, ka mežragi un vijoles atkartoti izpilda vienu un to pašu motivu. Ja nevajadzigi atkartoto motivu skaits tiktu samazinats, Simfonijas izpildijumu 2 stundu vieta butu iespejams nodrošinat 20 minutes un iespejams, ka Šuberts butu pabeidzis savu simfoniju.
Anna.
A
Pietiek šai dāmai tērēt valsts naudu,un braukāt pa savām personīgām darīšanām brīvdienās ar valsts mašīnu.Viņa ir publiski pierādījusi,ka ar valsts mantu var rīkoties kā ar savējo,tāpēc tautas acīs viņa ir zaudējusi uzticību kā valsts amatpersona.Ko tad viņa tik ievērojamu ir izdarījusi Latvijā un ministru kabinetā,lai viņa būtu nu tik vajadzīga,ka bez viņas un visa viņas kantora nu gluži neiztikt.Pirms viņa uzskaita ko labu viņa ir iemācījusi citām valstīm,lai paskaidro kādu ienesumu viņa ir devusi Latvijai,jo Latvija atrodas uz zemākās robežas.Liekas,ka to milzīgo algu ko viņa saņēma katru mēnesi,var izmantot daudz lietderīgāk.Latvijašai grūtajos finansālajos laikos. Un nožēlojami ir tas ,ka pati sevi ceļ un slavē,bet neesam dzirdējuši ,ka viņu slavētu un godinātu citi.
ņirga
ņ
Ja Veismanes kantoris ir valsts centrs , tad ir skaidrs , kurš novedis valsti uz grunti. Un tādiem darboņiem vēl maksātas tik astronomiskas algas?
Fricis
F
gvelž tante, pilnīgi zaudējusi realitātes izjūtu. tā notiek, kad pierasts pie nepelnītas algas, citiem vārdiem, pārprasts Penelopes Kruzas ikdienas atgādinājums no zilā ekrāna, atpūšoties no grūtā (: valsts kodola veidošanas darba: --- Jo tu esi tā vērta! Kurš varētu kundzei laipni, bet pārliecinoši palūgt beigt tērgāt muļķības, lūdzu? iebelziet viņai kāds, lai atmostas!
Aste
A
Kas nu suņam asti cels, ja pats, pat, ja aste ir šīciņa, noplukusi un pilna ar blusām.
DD1
D
Balasts budzetam, nekas cits, pilniigi nekas nenotiktu, ja atbriivotos no shii liekaa balasta.
gurs
g
Kas te neskaidrs? Valdību nevajagot, pietiek ar šito tanti un viss rullē!
ute
u
veismane ir karikatūra visas valdības darbam un spējai ko izdarīt, lai jau sēž par tām no skolotāju mutēm atrautām naudiņām.
Ir OK!
I
Pirmkart - PENSIONAREI JAATPUSHAS! Ja vispar Kanceleja vajadziga, tad MAZA, KOMPAKTA, KAS NETAISA SAVU POLITIKU!!!!
Kauns
K
Kauns! Veismane krimināli jāsoda par genocīdu pret tautu, valsts nozagšanu, nevis jāmaksā kaut kāda alga. Viņas pienesums - "0" Lasīt lekcijas partijas vēsturē nav tas pats, kas vadīt valsti. Analfabēte ar profesores grādu.
a
a
Babiņai laiks iet mājās. Pati neprotās, tad ar valdības lēmumu - iestādes likvidāciju!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas