Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Vējonis ir ar ilglaicīgāko darba pieredzi valdībās kopš neatkarības atjaunošanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hobits
h
Vējonis ir pat ļoti sakarīgs kā ministrs! Ja ļoti gribas piekasīties, tad, protams, iemeslus var atrast. Tomēr jāņem vērā, ka Zaļie ir mazākumā vispirms jau ZZS, kur nu vēl koalīcijā un valdībā, nemaz nerunājot par opozīciju. Kopumā paveikts ir pat ļoti daudz. Protams, ka visgudrākie kritizētāji ir tie, kas neko nejēdz ne no Vides aizsardzības, ne arī ko zina par ministrijas darbu. Un kuru tad Jūs ieteiktu Vējoņa vietā? Silenieku, Ulmi, Svilānu, Kļaviņu, Rotbergu? Varbūt paši pieteiksieties?
Ikijs
I
8 gadus pie siles, mainoties valdībām var noturēties sevišķi prasmīgs iztaponis- Vējonis, tāds, kas nevienam nav traucējis, ne pievērsis uzmanību ar labiem darbiem, klusu saņemot savu naudiņu (ne pelnītu algu). Kas ir progresējis šajā ministrijā - ? Tā ir degradācija. Nav ne svaigu ideju, ne ilgtspējīgas attīstības plānu, ne enerģisku kadru. Vides stagnācijas ministrija ar vadošo prioritāti - noturēties pie siles. Cik gan tur tagad "strādā" ierēdņu, salīdzinot ar Emša laikiem, kad tika likts šīs birokrātijas pamats. Te nu ir tas progress.
?
?
varbūt tikai tāpēc Vides ministrija vēl pastāv, ka mācēja izlaipot ar kampējiem? bet rezultāts tomēr ir 1:0 Videnieku labā, ne kampēju :)
Reingards
R
patiesiba ir tada, ka vejonis ir nolaidis vides aizsardzibu Latvija lidz klinkim, vins ir nelietis
wimba
w
to Artis: Ne jau nav mācējis iedot naudu VVD, bet nav vēlējies. 2005. gadā uztaisīja reorganizāciju - būs VVD un nu tik visi strādās - izrādījās, ka pēc reorganizācijas vēl 3 gadus likumos un instrukcijās lāpīja piemirstos robus, jo nevarēja jau pastrādāt bez tiesībām. Pēc tam izrādījās, ka VVD arī ''nav attaisnojis uz viņu liktās cerības'' kaut arī visus savus lielrīgas čomus viņš tur ir iebīdījis vadībā. Ko darīt ar VVD? Reorganizēt? Tad jau 'Vējonim būtu jāatzīst, ka viņa paša iepriekšējā reorganizācija bija neveiksmīga. Bet viduvējība taču savu kļūdu nemūžam neatzīs! Tagad veido visādas paralēlas struktūras - Dabas aizsardzības pārvaldi un ''sabiedriskos inspektorus'', kuriem nauda turas nez kāpēc. Patiesībā viņš ir noguris un nemaz nezin ko tagad darīt. Tāda muļļāšanās vien sanāk. Būtu jau labāk gājis par deputātu, bet Aivars liek turpināt atspiesties.
exzaļais
e
Varēja taču raksta autors pateikt kādu labu vārdu par varoni vai paslavēt kādu viņa darbu , bet nekā - tikai sausu faktu konstatācija- ilgdzīvotājs, varbūt tāpēc, ka nedzer un nepīpē un arī meitas nemīlē?
Artis
A
Tikai žēl, ka nam mācējis atrast un iedot naudiņu Vides dienestam, kuri tieši ar atbildīgi par vides aizsardzību!
VSV
V
Tādus MZ siles lopiņus, par kādu sevi nu jau "ilgtspējīgi" atļaujas pozicionēt šamais biedrs, mēdz raksturot ar apzīmējumu "pie sienas (konkrētajā gadījumā - pie siles malas) pienaglots galerts". BEZformas un BEZsatura receklis, tipisks Hūtes naftspāķu interešu grupējuma (zzs) "vidējais loceklis".
klans
k
Un tomēr, KĀPĒC viņš ( niecība ) tikās ar Putinu?
zaza
z
vides ministrija ir pat stulbaka un tumsaka iestade, ka zemkopibas ministrija
par ko tad ne?
p
Cieši gudrs jau viņš nav, līdz ar to pret viņu ir maz iebildumu. Partija viņam ir pareizā - ārēji visus atbalsta, bet aizkulisēs gāž nost visus, kas Lembergam nav pa prātam. Ministrija ari viņam ne šāda, ne tāda.
zex
z
tas viss būtu tūds,...viņš i tipisks pāķis ar skaidri izteiktu Vidzemnieka žargonu-isloksni !??
fiksais
f
....Ieslodzījuma vietu pārvalde (IeVP) no SIA «Jūras stars» par 16 963 latiem pirks 11 164 kilogramus sublimētu burkānu. Kā liecina Iepirkumu uzraudzības biroja interneta mājaslapā pieejamā informācija, lēmums slēgt iepirkuma līgumu «Par burkānu iegādi Latvijas ieslodzījuma vietām» pieņemts 2.novembrī Ar firmu «Jūras stars» IeVP sadarbojas jau aptuveni 12 gadus, jo tieši šis uzņēmums esot pārāks par citiem gan cenas, gan kvalitātes ziņā. .... 1.51 Ls par kilogramu burkānu....Jau 12 gadus... Kārtējais kliedzošais korupcijas gadijums Latvijas tieslietu sistēmā. Un jums priekšā ģeniāla shēma kā to likumīgi realizēt. Jūsu shēmas realizācijai neder parasts burkāns, jūs ģenerējiet burkānu sublimēto, vēl jau varēja dehidrizēto vai tūbiņās fasētu, kā lieto kosmonauti Un shēma rullē. Pilnīgi likumīgi tiek izzagta valsts kase. Šādas briljantu shēmas ir KATRĀ ministrijā - kāds ierēdnis ar saviem čomiem uzraksta tikai viņiem derīgu unikālu nolikumu un viss rullē. Cik vēl šādu burkānu shēmu slēpjas valsts pārvaldē? Izskatās ka valsts budžetu stabili var konsolidēt par miljardu! Tikai kāds īpaši godīgs valsts tiesību sargātājs neuzvārīsies un cietumniekiem pašiem vajadzēs savus burkānus tīrīt un vārīt, kurus ar lielāko prieku par 5 reizes lētāku cenu piegādās jebkurš Latvijas zemnieks! Cik Vējoni tu esi sashēmojis ar draugiem?
jautājums
j
Vējonis "ar ilglaicīgāko darba pieredzi" - kāda darba? Saņemt ministra algu?
Paija
P
Jā, viņš tāds kluss darba rūķītis: nekonfliktē, uz grābekļiem nekāpj, ievērojamu personīgu skeletu skapī pagaidām nav atklāti. Kā ministrs Vējonis pilnīgi nejūtams: it kā ir, bet patiesībā nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas