Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Vējonis nominē Gobzemu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lotte
l
Kremlis šeit uzrīdijis savus krievnacistu troļļus lai kvaukšķ.
Anna Viksne
Paldies Prezidenta kungs ! Lai Dievs Sveti Latviju !
Tu gribēji teikt -
T
lai Dievs svētie neliešus, meļus, noziedzniekus un zagļus? Un godīgos un krietnos lai nolād? Tā pēc tavas morāles iznāk...
  • 6
  • 0
mīļā Anna:
m
nezin-ko Tu teiksi kad Gobzema valdība sāks zagt....Nez, vai teiksi Prezidentam paldies............Atkal nāksi te netā raudāt, ka tevi piemānījuši... Varbūt tāpēc labāk nesteidzies ar saviem paldies...Ka neiznāk mēlē iekost...
  • 4
  • 2
Malda Aija Silina
„....lai valsti un cilvēkus padarītu par vienotu kopumu....” ! Nu tik saturieties: vai atdalīs valsti no cilvēkiem vai cilvēkus no valsts un kā tas notiks, lai pēc tam padarītu par vienotu kopumu.Jau 10.klases izglītojamie zina no Politikas un tiesību mācību priekšmeta,ka cilvēki un valsts ir vienoti valsts pazīmē. Un arī to,ka valsts pārvalda cilvēku sabiedrību. Nevis otrādi, kas būtu haoss! A. Gobzemam jākārto pārbaudījums politikas zinātnē, pirms sāk pielietot valsts varu attiecībā pret Latvijas sabiedrību. Vai likvidēs valsti vai cilvēku sabiedrību savā darbībā politikā? No politikas zinātnes neko nesaprot! Nepraša politikā! Saņēmis rājienus par jurista darbību.
Govzemam noziedznieka
G
POLITIKA.
  • 5
  • 0
VB>Malda
V
Redziet, Malda, te atkal notikusi tipiskā vairuma cilvēku kļūda: Gobzems runāja ne kā speciālists (kā Jūs) bet ka politiķis...Tas nav viens un tas pats...
  • 0
  • 6
Miks
M
Murgs numur divi.
Miks
M
Visā Latvijā.
  • 1
  • 0
>Miks
&
Kur?
  • 3
  • 4
bet, cienījamo Prezident:
b
Ko labu Gobzems līdz šim valsts darbā-bez maksas-no sevis ir izdarījis? Es nekādi to neredzu....Kur tad var tikt, ja augstos amatos liek cilvēkus, kas neko nekad valsts labā nav darījuši? Kas bija par pamatu tam, ka Jūs nosaucat Gobzemu, labi zinot, ka viņam nav valsts pielaides noslēpumiem....Labi zinot, ka viņs saņem naudu no ārvalstniekiem (Meroni)...Vai Jūs tas nemulsina, ka tagad Gobzems strādās naudas devēju labā? Mani gan tas Jūsu vietā mulsinātu.
un>redz
u
un ja Gobzema partija saņēmusi naudu no ārvalstniekiem tad jāpasaka tas pats...
  • 3
  • 3
redz
r
tagad jeb kurai partijai, kas piekritīs strādāt Gobzema vadībā būtu skaidri jāpasaka: Ja Gobzemam nav valsts pielaides , tad nekāda strādāšana nesanāks, jo bez pielaides nav garantijas ka šis cilvēks strādās valsts labā...Ar visam pielaidēm un deputātu zvērestiem nestrādā valsts labā-kur nu vēl bez pielaidēm...
  • 6
  • 2
vēlētājs
v
Te nu būs milzīga pretestība no veco rūdīto politiķu-OIK shēmotāju puses - jo ir reāli draudi tikt atrautiem no treknās siles.
visticamāk ka nebūs
v
ja būs-tad tikai un vienīgi no sponsoru puses, kas nav sponsorējuši KPV LV.....
  • 5
  • 1
Tiešām!
T
Zeme, atveries! Negodīgs advokāts, pret kuru bija ierosinātas vairākas disciplinārlietas, Zolitūdes upuru piederīgo uzmetējs, jo neieradās uz paša ierosināto lietu sēdēm, kangars, kurš grib ievilkt Latvijas ienaidniekus nesaskaņu valdībā, kurš neprot neko konkrēti pateikt, tikai muld rinķī un apkārt, tāds būs premjers? Cilvēks, kura partiju KNAB izmeklē par negodīgu finansēšanu?Negodīgs melis būs premjers? ZEME, ATVERIES!
to pag
t
Jā, zinu daudzus. Tikai nevajag zagļus un neliešus par tādiem turēt.
  • 2
  • 0
pag
p
tu tur zini kādu godīgāku?
  • 7
  • 8
a
a
zz s bikses pilnas
Elektorāts
E
Nekad nebalsoju par NA un vispār mani viņi kaitina, bet šajā gadījumā viņu R.Zīle bija 100 reiz labāks par šo dr aņķi un uzmetēju!
>Elektorāts
&
atkal emocijas: patīk-nepatīk......
  • 5
  • 5
Jābūts Stulbiņš
J
„....lai valsti un cilvēkus padarītu par vienotu kopumu....” BRĪNIŠĶĪGI! Bet kā to panāks? Jau 28 g ielaista NEVARĪBA ALKĀTĪBA NODEVĪBA NAPAMATOTS ELITĀRISM EKONOMIKAS KULTŪRAS IEDZĪVOTĀJU IZNĪCE APSTULBUŠI MĒDIJI KARA KURINĀŠANA utt utt !!!! Nav šim Gobzemim tāda autoritāte kā Gandi, vai Čakstem, vai Rainim.... K. Ulmanis autoritāti ieguva ar varu un kašķīgo partiju represiju. ???????????????????????
stulbiņam
s
vienotu kopumu te izjauca jūsu tanki 1940-1945.gadā un jūsu milzu masas ar krievu imigrantiem....Nevar tādas milzu masas padarīt par vienotu kopumu ar pavisam citādu dzīves, vēstures un politiskiem uzskatiem...Tas ir pa spēkam tikai brīnumdariem..
  • 4
  • 1
Nu jūs elli redzēsiet!
N
Gudrs Vējoņa gājiens, kad par galveno vaininieku Ellei, kas sekos iecēla valsts neliešu un stulbeņu karali. Viņš tad arī būs tas galvenais bandinieks pats sava noziedznieka statusa dēļ.
Komunistu gājieni turpinās.
K
Komunistu dzinejsunjiem ir dots riikojums appljaudit,izgazt un nolidzinat ar zemi /lasi kopaa ar maizishiem/ Gobzemu,lai pec tam kaa uzvaretaji kjertos pie valdibas veidoshanas,genderistu partija...Shiem tikai ar to domaashanu paslikti,jo ja gadijuma JKP un KPV LV atstas opozicijaa,tad laikam buus ljoti interesanti..Neuzvaret tutu,jums nabaga komunistinjiem. nelaimigie cilveki,jus esat ar savu zvaigniti pieree. Maizits veetis pusgadu pielaidi valsts noslepumam. Cik jabuut "stipram" mafijas oligarhu zirneklju tiiklam,lai kaut ko tadu SAB priekshnieks vareetu pateikt publiski? Jau vakar Zatlers briidinaja Vejoni,lai nemeetajas ar vardiem publiski. Shodien to izdarija Maizits. Tatad viss notiek saskanjoti un ar "merkji". Vejonis ir tikai atreferetajs. vai vejonis nav sazvanijies ar SAB,ka nomineja Gobzemu? tads lets un pashvaks "teaaters" kungi jusu izpildijumaa. gaidisim uz arkartas veleshanam,jo jus komunistu kangari jau esat zaudeejushi neieveerojot demokratiju valstii,vai pastav otrs
Zuze
Z
Vai nu Reiznieci Ozolu, vai jaunas vēlēšanas!
Ruksis
R
Izskatās , ka šai izrādei būs 3- 4 cēlieni, dikti garā izrāde, bet laikam jau izdevīgi kādam.... bet bezsaturīga un garlaicīga gan. Cūkošanās ar tautu un arī ar tiem, kas ievēlēti.Prezidents laikam sapratis, ka drīz būs brīvdienas uz ilgu laiku, tāpēc tāda bezatbildība. Ukrainā kara stāvoklis- Vai mums te viss ok?
Punkts Nr.2
P
Nāk vecā varza - maitas putns pūce, krievu jantar un pārējie boikotē atkal vēja kandidatūru. Vēja vārdi ir tikai tukši vārdi. Punkts Nr.3 nāk īstais Saulvedis - komunists un viss ir nokārtots.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas