Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Vējonis par jaunās valdības sastāvu: Nevaru piekrist, ka tā ir sapņu komanda

Deputāts Raimonds Vējonis (ZZS) nepiekrīt, ka jaunās valdības sastāvs ir zvaigžņu komanda. "Es nekādi nevaru piekrist, ka tā ir sapņu komanda," debatēs pirms balsojuma par Valda Dombrovska (Vienotība) valdības apstiprināšanas teica R.Vējonis.

V.Dombrovskis savā uzrunā uzsvēra, ka valdības veidošanas process ir zīmīgs ar lielāko bezpartejisko profesionāļu skaitu atjaunotās brīvvalsts laikā, kuru šajā komandā ir pieci. "Tas ir apliecinājums tam, ka partijas pirmajā plānā izvirza ministru kandidātu profesionalitāti, stādot to augstāk par partejisko piederību," teica V.Dombrovskis. Viņš arī norādīja, ka jau valdības deklarācijas projekta izstrādes gaitā kļuva redzams, ka "ministru kandidāti ir gatavi jaunām, brīžiem pat radikālākām reformām nekā līdz šim". 

Vēlāk debatēs R.Vējonis sacīja: "Runājot par šo sapņu komandu, kas tiek piedāvāta... Nu es nekādi nevaru piekrist, ka tā ir sapņu komanda. Protams, šajā komandā ir kārtīgi veči kā Valdis Dombrovskis, Artis Pabriks, Gaidis Bērziņš, bet ir arī gan veči, gan dāmas, kas varbūt nav sapņu komandas cienīgas." 

Savukārt politiskos notikumus, kas risinājušies jau kopš priekšvēlēšanu laika līdz šim brīdim, R.Vējonis salīdzināja ar savā bērnībā spēlēto galda spēli Cirks. "Bērnībā, kad biju maziņš, tāds mazāks augumā, es spēlēju tādu spēli Cirks. Tur ir ļoti daudz dažādi gājieni jāiziet, lai tiktu līdz simtniekam. Un īstenībā man šis priekšvēlēšanu un pēcvēlēšanu laiks, un Saeimā šīs debates, arī valdības veidošanas process zināmā mērā atgādināja bērnību – Cirka spēli."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas