Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Vējonis pirmdien KPV LV un Attīstībai/Par! pārstāvjus pieņems kopā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Parlaments balsos
P
Komentētāji pie balsošanas netiks.
Scorseze
S
Pieslēdziet tos kropļus pie melu detektora TV tiešajā ēterā un uzdodiet viņiem atklātus jautājumus uz kuriem jāatbild ar "jā" vai "nē", tas taču ir tik tehniski vienkārši, tad arī redzēsiet, kas šiem "tautas kalpiem" patiesi galvā, uzzināsiet daudz interesanta. Domāju, šāda opcija būtu jāizveic arī prezidentam, ministriem un jebkuram cilvēkam, kurš gatavojas ieņemt svarīgu valsts amatu. Piekam, šāda opcija būtu jāiziet arī kad cilvēks ir gadu nostrādājis šādā amatā. Jautājumi būtu par kukuļņemšanu, kukuļdošanu, strādāšanu svešas valsts (jebkuras) labā....:) Ticiet man, jūs uzzinātu daudz jauna un daudziem atvērtos acis:)
Alma
A
Pabriks nozaga no Latvijas tautas un Latvijas valsts teritoriju Abreni, bidot savu karjeru, un butu nesaprotami, ja sis zaglis Pabriks ienemtu saja valsti jel kadu amatu.
Alma alojas
A
Vai tik viņu nesauca Kalvītis, bet Pabriks gan tas nebija.
  • 1
  • 0
Tija
T
Bus riktigi recigi pirmdien, ja Vajainis kadu no siem diviem idiotiem, debiliem, alkatigiem kretiniem nomines ka Ministru prezi, tas bus recigi un tragiski. Vajainim ir jaizsludina arkartas velesanas pirmdien, ja vinam galva ir kaut cik smadzenes un tajas ir peleka viela saglabajusies.
jh
j
Ja visas iepriekšējās valdības darīja visu iespējamo, lai valsts kasi piepildītu no pensionāru makiem, iztukšojot tos ar mahinācijām par elektrību - OIK,- ar milzīgajiem nesakārtotās medicīnas un farmācijas izdevumiem , par ārstēšanos ,par pārtiku , utt.,utt,ujp Tagad , mēs ,pensionāri ,pieprasām , lai tagad nāk jaunā valdība, nevis veciepaprikipūčikučinski, un gādā , lai pensiju paaugstināšana kompensē nozagto pensionāru naudu Nākošais uzdevums-gādība par bērniem,utt.Kuri saņem algu, tie pagaidām kaut kā kuļas ,ja vairs nevar, -aizbrauc atstājot tukšumu aiz sevis Domājiet par nākotni ,domājiet par Latviju nevis par savām augustiņa pilīm ārzemēs
vecā sieva
v
Velti vāraties, cienījamie laika biedri. Mums par to, kas būs premjers, ir tik pat daudz daļas kā kuru šoferi norīkos uz satiksmes autobusu - ar lielākām vai mazākām starpībām novadīs busi pa maršrutu, kaut kur iebrauks bedrē un pakratīs, kādreiz straujāk nobremzēs un mēs sakritīsim čupiņā. Tieši tāpat ar premjeru - kaut kā jau būs, bet labāk jau nebūs. Tā kā nomierinieties un brīvā brīdī iesitiet kulakā, jo kā teicis Ļeņins - tas ir ļoti aizraujoši!
поздравлаю
п
наконец у латишеи будет нормальний премер. Господин Пабрикс непобоялса отдать России её исконно русские земли в Питалово и также готов отдать издавна русскую Латгалию. Мы в России ради нашему другу.
noriebies
n
Tikai ne pabriku, lai Dievs pasargā, no 'tautas partijas' pārpalikušām samazgām.
nesaprotu
n
Kāpēc tikai divus? Un kāpēc šos divus?
elementāri
e
Maksātspējīgāki klienti
  • 7
  • 0
OO
O
Labi, ka vasarā bija izcila gurķu raža. Paņemu burku ar marinētiem gurķīšiem un graužu. Tā ir vienīgā iespeja, kā neapvemties, lūkojoties uz Pabrika superglumo tēlu. Diez, pašam, no rīta skujoties, vēmiens nenāk?
nākamais solis
n
Nu tad tagad paskaties uz A/Par homīšu purniem, papildus vēl appļūtīsies jo sfinkteris nekontrolējami atslābs.
  • 3
  • 1
OOO
O
Apskatījos uz saskaņas okupantu "rožām" , gurķīši nepalīdzēja, izkorķējos konkrēti.
  • 6
  • 2
Papildinājums
P
Latvijas tēls paliek ar vien nožēlojamāks.
  • 10
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas