Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa
Atceres dienu 16. martā noraida, svētkus 11. novembrī atbalsta

Vēlēšanu iniciatīvu likums atkal atvērts

Dienu pirms 16. marta, kad Rīgā pie Brīvības pieminekļa un Lestenē tiks pieminēti Otrā pasaules kara laikā kritušie latviešu leģiona karavīri, Saeima noraidīja Nacionālās apvienības Visu Latvijai!–TB/LNNK (NA) iesniegtos grozījumus likumā Par svētku, atceres un atzīmējamām dienām. Tie paredzēja 16. martu noteikt par Latviešu nacionālo karavīru atceres dienu. Taču ar pārliecinošu vairākumu – 77 balsīm – Saeima nodeva komisijai Vienotības ierosinātos grozījumus šajā likumā, kas nosaka, ka 11. novembris – Lāčplēša diena – būs nevis atceres, bet svētku diena.

Top komentāri

Amarilis
A
Varbut, ka Latvanijas 100 idioti ierosinas pienemt likumu , noskatijusies no Krievijas Putlera ierosinajumu, un liks latviesiem kart kakla mironu bildes un marset pa ielam ka tas notie Krievija? Ja tas ta notiks, ka Latvijas 100 kretini tadu likumu pienems, man nekads parsteigums tas nebus. Kapec lidz sodienai Latvija nav atcelti amoralie, noziedzigie likumi Par diplomatu izdienas pensijam, Par presidentu privlegijam, par OIK...?
Lacplesis
L
Vai kads vel ir izbrinits par siem un ieprieksejiem 100 idiotiem, kuri jau 27. gadus iznicina Latvijas valsti un garigi un fiziski iznicina latviesu tautu? Kadam ir jabut idiotam, kadi ir sie Saeimas 77 izdzimteni, lai kartejos reizi pienemtu kaut kadu stulbu, Latvijas valsti un latviesu tautu pazemojosu likumu Par 11. november asvetku dienu??? Ka var but 11. novembris par svetku dienu, nu ka??? No kura laika Latvija, (iznemot Krieviju), kaujas, karos krituso pieminesanu un vinu atceresanos uzskata par svetkiem? Kapec Latvijas Saeima par deputatiem ir vieni idioti, debiliki, aprobezoti kretini. Veca, zagliga Kanadas ragana Vikene, kops vina ieradas Latvija, to vien dara ka izlaupa Latvijas valsti un apzoog latvieus tatu, to vien darija ka parakstija likusus, kuri iznicina latviesu tatu. Tiesi Vikenes darba rezultats ir , ka no Latvijajs ir aizmukusi vairak ka 800 000 Latvijas iedzivotaji, kuri nevelas dzivot verdziba, nabadziba, pazemojuma.
Pravietisnejaukais
P
Jācer, ka Dievs dos Saeimas deputātiem, šiem un nākošajiem tādu prātu, ka vismaz "sēru "dienu skaits tiktu samazināts līdz saprāta robežām. Arī karavīru piemiņas diena būtu labāk viena, bet kārtīga, bez mūžīgā ļembasta.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas