Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +29 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

Vēlreiz skatīs jautājumu par lopu kaušanu islāma tradīcijās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Siga
S
Ja cilvēks ir veģetārietis, tad ok. neviens viņam ar varu nespiež to gaļu ēst. Bet mums te Latvijā ir dīvainīši, vai zoofīli, vai varbūt citplanētieši....it kā gaļu ēd, bet grib ar tiem lopiem brāļoties, uzskata par sev līdzīgiem tās govis un aitas...un ko vien ne. Varbūt viņi ir ar psihiskām novirzēm....un vienkārši šos slimos nav ko ņemt galvā. Jo tādi ir uz 10 000 tikai viens , bet mauro tā, it kā tūlīt kāds tuteni pie rīkles liks klāt......
zigis
z
Manis pēc tie dzīvniekmīļi tos teļus var pa nakti ņemt gultā blakus, bet nepirkšu gaļu(to uzreiz pamanītu) tā dzīvnieka , kurš būs nožņaugts, nosists ar elektrību, vai pēc to dīvainīšu ieskatiem, izlaidis garu.....
Tvaika ielas sanitārs
T
Jūs neviens ar šauteni pie muguras nespiež ēst gaļu, bet nelieniet ar savu sektantu aģitāciju kur nevajag. Un pirms sākat prātuļot par "humānismu" un "visuma likumiem", iedzeniet savās sektantu galviņās vienu faktu - visa dzīvā radība to vien dara kā ēd citus dzīvus radījumus. Bet cilvēks tāpat kā daudzi citi lopiņi ir gaļēdājs. Un vispār - nespamojiet. Raksts ir par lopu kaušanu pēc musulmaņu tradīcijām.
vegānisms ir sakārtota mīle
v
ak jel. cik gan gadsimtus vajadzēs, lai mēs saprastu, ka nogalināt sajūtošu būtni sava vēderprieka apmierināšanai nekādā veidā nav humāni. cieni dzīvās radības un pārtrauc viņus izmantot savām triviālajām iegribām!
Cody
C
Kāds sakars košeram ar musulmaņiem? Kaut kāda putra. Vispār šie Dienas žurnaļugas jēdz, ko raksta. Izskatās, ka pēc jaunajiem īpašniekiem darbā ir pieņemti praktikanti. Pie tam, kas tikai uz četriniekiem vilkuši. Bet tādus laikam vajag jaunajai Dienai.
Tvaika ielas sanitārs
T
Te ir runa ne tikai par vienu uzņēmumu, bet par principu. Eiropā ne tikai kristiešu baznīca ir šķirta no valsts, bet jebkura. Arī islams. Un es nevēlos, lai reliģijas sludinātāji manā Eiropā mani sāk mācīt, ko es drīkstēšu ēst un ko nē. Tas pats attiecas uz idejiskajiem veģetāriešiem, veganiem un citiem, kas no saviem ēšanas paradumiem veido ideoloģiju. Par medībām - ir cilvēki, kas tās uzskata par aizliedzamām.
t
t
minēti visi tie, kas saeimā pavada brīvo laiku, jo neko citu vienk''arši vairs nemāk ja pasākums nes peļņu šajos sūdīgajos laikos, vai tiešām tas jānogremdē jau saknē? tiešām nav ko darīt "gudrās" galviņas?
Liva
L
Košera ēdiens ir tāds, kas atbilst jūdaisma tradīcijām. Skolā neviens žurnālists vairs neiet?
Ku-Kū
K
Laikam aizmirsa samaksāt .Nemaksāsi mainīsim noteikumus atpakaļ.
muah ha ha
m
košers pēc islāma tradīcijas - tas ir kaut kas jauns! :))))))))))))))
anatomija
a
liecieties mierā,āksti.Skatieties ko dara ar cilvēkiem,nevis liekulīgi šņukstiet par lopiem.
who cares
w
Pārlieka nekonsekvence. Varbūt, nevajadzēja ļaut, bet tagad klapēt ciet - tā jau ir sabotāža.
trusis
t
...''muļķu zemē''....100 paši .lielākie ..izcilākie m..ķi!!!!
bet par šo tēmu- .ne vārda!
b
Kāpēc PISA VEIPS neuztraucas par lopiņu spīdzināšanuvisas aukst;ās ziemas garumā ciešot badu,slāpes aukstumu,sniegu,putwe''''nus utt, bet te saceļ brēku par to ,kā pāris sekundēs būtu labāk nobeigt UZREIZ
žanis
ž
Tur tu gan kļūdies. lai dabūtu cauri Saeimai šādu mežonīgu lopiņu slepkavošanu, tika samaksāts uz vella paraušanu. krauklis un zaķis pa tribīni mētājas nosvīduši aiz laimes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas