Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Veselības galva Baiba Rozentāle

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tas pats
t
Man nebuutu zheel 100 potes rozentaalei piešķirt, jo viņa to būtu pelnījusi - valstī drīz ljaudis simtiem mirs nosalstot, no gripas utt, bet viņa televīzijā naivi pasaka, ka katru gadu tiek potēts un dīvaini, ka daži ārsti iebilst. Bagātajās valstīs cilvēki nepieļautu šādu tautas apčakarēšanu, ja būtu tik draņķīgs finansu stāvoklis. Un arii tos matus viņai nodzīt nost - jo tur viņa arī atstāj simtiem Ls no mūsu naudas.
lasītāja
l
Man gan patika Rozentāles matu ērkuļa apraksts un arī pārējais bija tīri tā neko. Šai kundzei ar galvu un pašapziņu kaut kas nav kārtībā un viņas izskatrs par to BRĒC. Ministres kundzei vajadzētu ļoti rūpīgi pārvērtēt savu izskatu. Kādam taču jāpasaka, ka viņa izskatās briesmīgi. Mati šādā vecumā ir par blondu un sakārtojums arī būtu vairāk piemērots prieka mājas priekšniecei. Uz solāriju kādu gadu nevajadzētu iet, jo grillējums kopā ar blondo sasuku izskatās kā padzīvojušai prieka mājas priekšniecei. Silgtais grims šo visu vērš par vēl lielāku klaunādi - ministres kundze galu galā izskatās pēc prātu izkūkojušas un padzīvojušas prieka mājas priekšnieces.
diemžēl
d
Problēma ir tur, ka šī publiskā persona nepavisam neizskatās sakopta, bet atgādina ciema veikala pārdevēju otrā rītā pēc vētrainas zaļumballes (30 gadus senā pagātnē), kura trīcošu roku ar ķīmisko zīmuli piekrāsojusi uzacis un uzkasījusi balināto ērkuli.
vdz -
v
mans iepriekšējais komentārs ir atbilde VIEDOKLIM
vdz
v
Vienā jautājumā mūsu domas sakrīt: ministre nedrīkst būt pavirša pret savu izskatu! Šis nu gan ir tas gadījums, kad par izskatu ir pavirši padomāts.
I.B.
I
Ko tur DAUDZ runāt! TAVI DRAUGI runā par Tevi. Labezņikovs, LSDSP, TP u.t.t. Un runā PAR MŪSU VESELĪBAS aizstāvi, ne jau par kārtējo izlaupītāju! NU BĒDĪGI JOPROJĀM.
frizūra
f
Nu dikti čakli viedoklis sarakstījis. Nav jau runa,ka nevajadzētu frizēties. Tas publiskai personai, īpaši ministrei ir jādara. Bet B.R. matu sakārtojums ir uzkrītoši vecmodīgs, uzkrītoši uzmanību piesaistošs,galīgi ne ikdienas. Ja viņa runā TV, tad visa mana uzmanība ir aizgājusi frizūras pētīšanā, nevis viņas teiktā uztveršanā. Iedomājieties tikai, ja tv diktores atļautos kkaut ko tādu uz galvas, bet viņas taču arī katru dienu frizējas un neiet kadrā nekoptas. Viss ir jautājums par stilu un arī, protams,meistariem,kas to frizūru gadiem taisa vienu un to pašu. (Forši, piešauta roka). Un vēl, ja grib būt ministrs, tad ir jābūt gatavam klausīties arī par savu izskatu.Nu nav vienalga, kā cilvēks izskatās. Bet, protams, visu rādis darbi, tad varbūt arī frizūru tauta piedos.
Mirdza
M
Par ko ir šis raksts - par frizūru? Izlasot šo paliek pāķiska pēcgarša. Šajā gadijumā ne tikai ministrei vajadzetu nomainīt frizūru, bet arī žurnālistei tapināt tekstus ar izmantojot intelektu, gaumi un labu stilu ... tā lai to gribētos lasīt pie rīta kafijas, nevis tualetē uz poda ...
brīnos
b
STULBS latvietis, tā laikam ir DIAGNOZE uz mūžu! STULBENIS ierauga ministram FRIZŪRU, kur vairāk matu nekā pašam, un, skat, 114 komentu jau SAVĀVUĻOTS... Un tad brīnamies, ka STULBU latvieti pat ar sū-koku nekādi NAV iespējams aizdzīt uz referendumu - STULBENIS taču jau izgāzis 3 (!) referendumus. Uz VĒLĒSANĀM arī - STULBENIS nekādi nespēj nokāpt no mau-kas, lai aizvilktos uz iecirkni... Nu bet klabināt pie datora par to cilvēku, kas STRĀDĀ - STULBENIS vienmēr gatavs! Un tā STULBAIS latvietis 19 gados Latviju ir PIESMĒJIS visos iespējamos veidos... Un tāpēc Latvijās viss salaists totālā PAKAĻĀ!
Bēdīgi
B
Izskats un tas, kā mēs sevi pasniedzam, tomēr daudz ko liecina par pašu cilvēku. Rozentāles kundzes gadījumā pārspīlētā zeltlietu mīlestība un savu spalvu pucēšana lieliski sasaucas ar satiksmes ierobežošanu un ieslēgtām sirēnam braucot uz banketu pēc infektologu kongresa.
Slimnieks
S
Kāpēc autores neapstaigāja slimnīcas nodaļas? Kāpēc neaprunājās ar pacientiem, kas tur ārstējas? Gadījās tur nejauši nokļūt. Jāatzīstas, ka tualetes un dušas bija labākā stāvoklī kā Vienības gatvē. Ēdiens garšīgs un personāls laipns. Savukārt ārsti profesionāli. Varbūt par to varēja uzrakstīt? Par cilvēku vislabāk runā viņa darbi. Iespaids, ka to rakstīt bija neērti, jo vajadzēja tikai sliktu. Bet cilvēkos nav tikai slikts. Katrā ir arī labas lietas. Tāda tendenciozitāte liek šaubīties par pašiem rakstītājiem. ------------------------------------------- ------------- Arī pabrīnījos, ka skribentei neinteresēja mūsu pacientu viedoklis?
Tomēr
T
Spriņgestant, tas NAV žurnālista (domāju PROFESIONĀLA!) cienīgs faktu meklēšanas veids vandīties pa ... draugiem.lv. Lai gan ko es te alojos. JO. Dienā uz 1 rokas pirkstiem iespēja saskaitīt PROFESIONĀLUS žurnālistus!
Berta
B
Parādi man savus draugus, un es pateikšu, kas esi Tu pats.
Sisis
S
Nevajag jau pārspīlēt. Tomēr Rozentālei ir ne tikai ētikas, bet arī estētikas un pieklājības izpratnes trūkums. Piemēram, manas labi koptās meitas nekad neiedrošinātos izskatīties pēc "pūt un palaid", kaut viņas ģērbjas moderni, avangardiski. Vajag tomēr saprast, ka valsts amatpersona nevar sevi pasniegt kā persona, kas dodas uz paneli.
gm
g
"Ļoti labi pazīstu B.Rozentāli " ----------------------------- Pazinijas raksturo arii pashu cilveeku. Tik daudz kas sarakstiits par vinjas izskatu, bet nekas nav pateikts par galveno probleemu - neskaidriibas ap lielaam naudas summaam no valsts un slimnieku kabataam. Izskats tieshaam ir katra cilveeka pasha dariishana tiktaalu cik tas netraucee, neaizvaino paareejos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas