Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

VID konfiscē 31 000 cigarešu un 4 140 litru degvielas

Aizvadītajās brīvdienās muitas darbinieki, veicot muitas kontroles pasākumus Terehovas, Grebņevas un Kārsavas muitas kontroles punktos, konfiscēja kopumā 31 720 cigaretes ar Krievijas Federācijas akcīzes nodokļa markām un 4 140 litru degvielas, portālu _Diena.lv _informēja Valsts ieņēmumu dienests.

Nelegālās cigaretes bija paslēptas vilciena pasažiera ceļasomās, starp puspiekabes grīdu un rāmi un citās automašīnu konstrukcijās. Degvielu likumpārkāpēji bija noslēpuši kravas automašīnu nestandarta degvielas tvertnēs.

Slēptuvē starp kravas automašīnas puspiekabes grīdu un rāmi VID darbinieki atklāja 20 000 LM markas cigarešu. Savukārt pasažieru vilcienā Sanktpēterburga - Rīga sadarbībā ar Valsts robežsardzes amatpersonām kāda ceļotāja bagāžā tika konstatētas nedeklarētas 8 400 dažādu marku cigaretes, norādīja VID.

Personām sastādīti administratīvā pārkāpuma protokoli saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa 201.¹² pantu par muitošanai pakļauto preču ievešanu Latvijas Republikas muitas teritorijā, noslēpjot šīs preces no kontroles, vai tās nedeklarējot.

Izņemtās preces novietotas muitas kontroles punktu aizturēto preču noliktavās, bet aizturētās automašīnas - aizturēto transportlīdzekļu stāvlaukumā līdz attiecīgo administratīvo lietu izskatīšanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas