Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

VID no Flika gaida ienākumu deklarācijas par pēdējiem trim gadiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
saša
s
Dažam nedrīkst būt deklarācijas iesniegšana aizkavēta pat par trim mēnešiem, bet te runā par trim gadiem... Viena taisnība - viens likums! - tāda mums tā demokrātija.
plakanais
p
ilgi būs jāgaida
VIDAm
V
Manfelde. «Šoziem pat bankas un namsaimnieki atceļ soda procentus, bet tikai ne ne Valsts ieņēmumu dienests. ---------- bet pret Fliku tik maigi, tik maigi......
VIDAm
V
Rakstniece Andra Manfelde, kuras apgādībā ir divus gadus vecs bērns, medijiem nosūtījusi publisku vēstuli, kurā lūdz uz nenoteiktu laiku iesaldēt viņas nodokļu parādu valstij Ls 220,17, kā arī atcelt soda procentus Ls 91,99. ----------- Cik soda procentu jus uzrekinasiet Flikam? Mes to paverosim! UN ja neuzliksiet, versisimies pret VID tiesaaa!
VIDAm
V
Cik ilgi gaidisiet? Pusgadu vai gadu? Kas jus, velns, par iestadi esiet ka pret vienu ir citi noteikumi, pret citu citi??? KNABAM te jaiejaucas, taa VID nedrikst stradat!
garāmgājējs
g
Tas gan ir taisnība, ka sīkos gadījumos seko izpildraksts bez garām sarunām. Lai, piemēram, pamēģina kāds mikrobiznesmenis kā juridiskā persona, kura pāris mēnešus neko nedara, nenodot deklarāciju par PVN ar tur ierakstītām nullītēm. Tulīt redzēs VID visā tās varenumā. Jo viņi, lūk, nezināšot, kāpēc nenodod... Un cilvēciņi maksā, jo lētāk ir samaksāt sodu, nekā strīdēties par katru uzbraucienu. Taču īstais likumu līmenis parādās, kad valstij jāstrīdās ar cilvēkiem, kuri spēj noaalgot labus advokātus. Izrādās likumi ir stipri caurumaini, tikai vajag pietiekoši spēka, lai caur tiem izsprauktos.
ja ja
j
pārsteidz vid bezdarbiba, vids absolūti neraustās, ja kādai zema ranga amatpersonai aizmirstas iesniegt deklarāciju, konstatē, ka nav laikā - sods! šeit notiek spēlēšanās.. vid gaida.. ko gaida? ir spriedums, termiņš paies - piespiedu izpilde, ļaunpratīga tiesas sprieduma neizpilde.. ir tachu mehānisms, kāpēc tā jāklīrējas un tieši ar šlesera cilvēkiem ?
>
&
gaidu tevi, gaidu tevi.. mana mīļā pelnrušķīt..
Aldonis
A
'Bļīnis ! Piesējās džekam, tā naudiņa ko viņš saņem, salīdzinot ar dažu labu dinamo-šeibas dzenātāju Latvijā nemaz tik liela nav, bet salīdzinot ar ..... tiešām, fantastiska.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas