Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

VIDEO: Zatlers intervijā krievu RTR: lēmumu doties uz Maskavu nebija grūti pieņemt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rasma
r
Celovek, Jus neesat pareizs,vacu laika ,kad vaciesi bija Latvija vini isauca savas rindas viriesus un pat jauniesus,unh nevienam neprasija,gribi vai ne ,ja begi tad sava nost.Tapat ari Krievija sauca savas rinbdas visus viriesus un jau nirsus neprasot vai vins grib vai ne,tas bija karsh,un es skaitu ,man ir 72 gadi un es vel atceros visu to ,ka zaldatus kuri karoja vacu puse,kuri bija iesaukti,ari vini krita un tur nav svarigi kurapuse,ir janoliec galva abam pusem,runa nav par ss vai ,tad krievu puse nebija tada pate riciba pret mierigajiem iedzivotajiem ,kuri bija vaingi tikai par to ka vni apkopa savas lauku majas un bija viniem pec krievu -komunistu saprasanas vairak lopu vai zemes,vini tika aisutiti Sibirija ka lopi,Ta ka visiem karievjiem saja diena abas puses ir japarada ciena,jo karoja tacu vadoni ,bet zaldati ,tiem bija jaizpilda vinu komandu. OK
Oskars
O
Jo Latviju Zatlers ir NOBRAUKĀJIS-PĀRDEVIS....
bulciņa
b
Viņam kaut ko iebaroja pirms šīs nožēlojamās intervijas. Vai arī viņš stipri sasita galviņu
sudrabs
s
Krievijas ideologi labi pārzin Latviju,un tās šodienas prezidentu,kuru intervijās var paķert uz muļķa āķi,jo viņš taču ir mediķis,neviss politologs.To nevarēja izdarīt ar Vairu Vīķi-Freibergu,un tāpēc,kad viņa bija Maskavā,neviens toreiz viņu neaicināja uz intervijām. 'vīķe spoži speja atspēkot ikvienu žurnalista slēpto klupšanas akmeni,ko viņa pierādīja intervijā ar britu žurnalistu,un neviens viņai ar provokatoriskiem jautājumiem vairs netuvojās.Savukārt Zatleram iet tāpat kā izbijušajam finansu ministram Slakterim - viņu intervijā var padar'īt par nulveidīgo.Bet tāds jau nu šobrīd ir Mākoņtēva virzitais Latvijas prezidents,un ar to mums ir jāsamierinās vēl veselu gadiņu.
lāčplēš
l
Visu cieņu porezidentam,lai Dievs stāv klāt Zatleram!!!!1
lāčplēš>>>CILVēK
l
Sakarīgi cilvēkam ar paskaidro un nav ko te gāzt samazgas latvju karevjiem, ka to dara clvēkveidīgie izdzimteņi, kuri raksta slāvu valodā latvišu lapā un uzprasās uz dūri.
lāčplēš>>>CILVēK
l
Ei tu dižais atbrīvotāju pēcteci pieveries reiz par visām reizem ar savu nacismu un aizej uz Pareizticīgo baznīcu nolikt svecīti latviešu vīriem,kurus nogalēja tavi "svetie" kareivji.Ne tev spriest mergli tiesu par latviešu puikām un ne te ir tava Tēvzeme .Pieveries izdzimteni.
izbijis valsts patriots
i
šitas gājiens labi parāda kas īsti valstī notiek,ļoti labi parāda par ko vispār nedrīkst balsot.--protams ja galva ir uz pleciem. Par to nesaprotu ,tas tā ,jeb man vajadzēja rakstīt ko mafijas krustēvi nolēma tam tā arī jābūt. Šajā valstī vēl nav partijas ,bet tikai dažu cilvēku intrešu grupas kurām izdomāti dailškaniģi nosaukumi. TP --vispār nav nekāds sakars ar tautu ,LPP---kristīgās vērtības ---netaisiet te teātri,ja šlesera projekti ir saistīti ar kristīgām vērtībām. Te viss ir skaidrs---vienīgi žēl ka daudzi grib lai vissu ielej muttē,ja pasaka savādāk ,apžēliņ neviens neko nesaprot.
BBC
B
Western allies mark Victory in Europe Day every year on 8 May, but Russia celebrates the event a day later as it was 9 May in Moscow when the Nazi surrender came into force.
AD
A
...zoodārzā ir ABSURDA KALNGALS..Es nesaprotu kāoēc tādas lietas vispār tiek darītas slepus.. --------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------ Ja tu to NESAPROTI, tad neizrādi klaji savu nesaprašanu.
tanks
t
No piecaam zinjaam tikai viena attiecas uz Latviju; taa pati par avaariju. Kas notiek Latvijaa???
Tā nu tas ir...
T
Manuprāt latviešiem uzvaras svētkus vispār nevajadzētu svinēt. Latviešu karotāji vienkārši tika izmantoti kā "lielgabalu gaļa"abās pusēs un bija zaudētāji abās pusēs,viens okupants nomainīja otru tas ir arī viss. Latviešu kara veterāniem būtu jābeidz dalīties" pareizajos un nepareizajos" un kopā atzīmēt kritušo piemiņu, Latvijai nekāda uzvaras diena nebūtu svinama jo Latvija oficiāli karā nepiedalījās. Arī Krievijas Uzvaras dienas svinēšana Maijā ir apšaubāma, Maijā karš itkā beidzās Eiropā, karš ar Japānu turpinājās līdz septembrim un vēl šodien notiek strīdi starp Krieviju un Japānu par atņemtajām teritorijām. Arī Latvijā pēc 9.maija faktiski sākās partizānu karš.
Kononovu gaidot...
K
Ei, komentētāji! Nu vai tad nesaprotat, ka Zatlera ziepaini labvēlīgais tonis visdrīzāk ir mūsu jaunizceptā ārlietu roņa ieteikums pirms 17. maijā Eiropas CIlvēktiesību Tiesa pasludinās galīgo spriedumu par to, ka Kononovs ir kara noziedznieks. Tādēļ vajag sagatavot mazliet labvēlīgāku fonu. Jo pēc tam jau atkal Latvija nonāks "grūtā situācijā" - kā prasīt Kononova izdošanu, ja rudenī Zatlers cer ierasties vizītē Maskavā. Turklāt politiskā brēka par to, ka Kononovs beidzot bez pārsūdzēšanas atzīts par to, kas patiesībā ir - par asiņainu kara noziedznieku - noteikti būs liela. Te tas tā saucamais "Čeloveks" varēs gāzt atkal savu impērisko žulti spaiņiem.
izbijis valsts patriots
i
Jā ,bet ko mums darīt.Prezidentu tiešām tauta neievēl.Prezidents Latvijā ir pajkļauts vadošo partiju gribai.--to cilvēku gribai kuri viņu izvirzija.Pat paša prezidenta meklēšana ,informācijas slēopšana,saiets zoodārzā ir ABSURDA KALNGALS..Es nesaprotu kāoēc tādas lietas vispār tiek darītas slepus .Rezultāts ir tāds kāds ir.Daudzreiz žēl cik visstas ir nožēlojami,visas tās slepenās intrīgas kuru rezultātā valsts seja tā īsti neatbilst tam kādai tai būtu jābūt. Ar tām SIEVĀM GALĀ NETIEK ,BŪSIM JAU NU GODĪGI NE VIENS VIEN PREZIDENTS. VAIRAI TEIKSIM TAS VĪRS NEBIJA UZDEVUMU AUGSTUMOS. Mums kā valstij vēl jāaug,vēl daudz kas jāmācās no tā kā mēs izsktāmies pasaulē.Daudzi vienkārši nesaprot ka amats uzliek arī pienākumu,pienākumu būt --PARAUGAM. Ja ne gluži paraugam tad nedarīt neko tādu kas kaitētu reputācijai vismaz to termiņa laiku kas nepieciešams. Mēs kāt auta tikai spējam apvainoties ,ko jūs ,mūs tikai neviens nez kāpēc īsti nesaprot. Es daudziem atbildu šādi uz to kāpēc --JAS VALSTĪ PILSĒTAS MĒRA AMATS ĻAUJ KĻŪT PAR MILJONĀRU TAD AR TĀDU VALSTI KAUT KAS NAV KĀRTĪBĀ PAŠOS PAMATOS. Pagaidām Ino nebrīnies ne par ko, nebojā sev nervus.
nasca
n
Pareizi Zatlers pateica un pareizi rīkojās. Kā cilvēks pirmām kārtām. Jo cilvēcīgi ir godināt lielus upurus - vai tie būtu vienā vai otrā pusē karojušie. Vienkāršajiem krievu cilvēkiem arī karš bija personiska traģēdija. Tāpat kā latviešiem. Nacisms bija tikpat necilvēcīgs kā komunisms. Cīņa pret nacismu - tikpat nozīmīga kā cīņa pret komunismu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas