Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Vidzemes partijas valde aicina pašvaldību rīcība nodot 84% no IIN ieņēmumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
UZMANĪBU!!!!
U
Veikt reorganizāciju NOVADOS---AUDITUS VEIKT,JO NEVIENS TAK NAV IEDZIĻINĀJIES---KĀ ŠIE NAUDĀ PELDĀS UN VĒL NAV KAUNA RĒKT!!!!! Atstāt tikai lielākos novadus,jo ir tak Plānošanas reģioni---likvidēt visus pagastus,kam tie parazitējošie tur vajadzīgi!!!!!Un tad patiesi 64 %---un tad par daudz vēl!!!!Bet --šis kun gs ---nav neko savā laikā labu veicis---lai sēž un audzē bērnus !!!!!
Tauta no pašvaldībām atbalsta,
T
jo vairāk pašvaldībām piešķir,jo mazāk nauda nonāk līdz cilvēkam,kam ir attaisnotas vajadzības,bet tikai veidojas jauni mazo mafiju punduri.
  • 0
  • 0
Aksis
A
Kraukļa kungs,cīnaties līdz galam,jo es jau maz ticu,ka šī Valdība kāda raudāšanu sadzirdēs,viss notiek slēpti,visu apsola ,VISU SAČUKSTĀS AR VALŪTAS FONDU,NEVIENAM NEKO NEZINOT TIKS PASLUDINĀTI TIKAI FAKTI.
tabūns
t
domāju, ja Kraukļa kungs apvienotos ar Virsmāti, tad viņam šajā cīņā veiktos labāk..
  • 3
  • 0
Voldiņš
V
Taisnība Kraukļa kungam, lai samazina ministriju skaitu,lai paši savelk savas jostas,lai izbeidz Afganistānas misijas,tad nevajadzēs apzagt tautu,tos nabagus,kas saņem minimālās pensijas,bet cikiem nav ne darba,ne pensijas, ne kādas citas iespējas.
skepse
s
interesanti kāds ir Virsmātes partijas viedoklis?
varna
v
Vai sis maitas putnis, noladetais zaglis, korumpants Krauklis vel nav nospradzis?
Nilss
N
No pašvaldībām vajag ārā visus nemākuļus un komūnistus. Viņu vietā -- cilvēkus, kas māk saimniekot racionāli, nevis populistiski.
Tautietis
T
Nevajag piesavināties svešus laurus, to pieprasa visas pašvaldības, ne jau kaut kāda partija. Tikpat labi var paziņot, ka Latvija iebruka Afganistānā.
Pēteris
P
diez kad KNAB pakratīs šito gudreli. Tautas partijā uzēdis resnus vaigus, tagad gudri vāvuļo, diez kur lai valsts paņem to naudiņu, nost no pensionāriem vai, ko pārdalīt pašvaldībām?
Frenks
F
PAREIZI ! Ne Zatleriešiem ne Vienotībniekiem pašvaldīās nav kadru, tāpēc arī tās var piedreāzt !
taukmuulis
t
Manupraat 64%, kapec ne?
Lana
L
Pamēģini ar vietējo varu pacīnīties - ātri Tev ragus aplauzīs. Kamēr nebūs reģionu - tikmēr katra novada dome ir valsts valstī. Kur gribam, tur naudu arī tērējam.
Ginta
G
Pašvaldība ir kā valsts, kur pat valsts kontrole var aplauzties
gunārs
g
Es arī esmu pamanījis, ka vairākās pašvaldībās darba laikā tik dzer tēju un lasa avīzes vai internetu. Neviens pa šiem gadiem nav samazināts un nejūtas, ka viņus kāds kontrolētu.
!!!???
!
Ja tie līdzekļi , kuri IR pašvaldībām tiktu izlietoti cilvēku labā , tas būtu ideāli. Taču realitāte ir daudz citādāka. Liela daļa pašvaldību līdzekļu tiek izlietota pašvaldību darboņu labā. Vai kāds IR parēķinājis cik degvielas savām personīgajām vajadzībām izlieto tie pašvaldību darbinieki , kuriem ir iespēja . Ar pašvalību mašīnām tiem braukts uz teātriem , tusiņiem un vienkārši savās personīgās darīšanās un neko neviens neiebilst. Ja vien pašvaldības līdzekļus izlietotu kam tie paredzēti , nevajadzētu bļaustīties.
nebūtu jau žēl,
n
ka būtu sakarīgs uz cilvēka labumu vērsts darbs,bet tādu darbu neprot strādāt,vienīgi iemācījušies pašatražošanu uz vēlēšanām,tad tik tiek grusts visiem,kas solās balsot atkal par pašvaldību varas pārstāviem,sēdētājiem.Tam vienreiz būtu jādara gals,bet ietekmēt šo pašvaldību mafiju ar demokrātiskām metodēm nav iespējams.
  • 1
  • 0
Tas ir taisnība,
T
ka pašvaldību kantoru administrācija ar nelieliem izņēmumiem,vēl joprojām dzīvo padomijas komunismā ar lielām algām,luksus mašīnam,'degvielas limitu pietiek pašiem un vēl radiem,pareizi,kā raksta ir no vietas tusiņi visgreznākajās pilīs un visu to atbalsta un nostiprina viņu pašu zaļo savienība
  • 3
  • 0
jana
j
Varbūt beidzot arī pašvaldībās pienācis laiks samazināt milzīgos darbinieku štatus un lielās algas, kas valsts pārvaldē sen jau izdarīts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas