Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Vienojas mainīt ģimenes valsts pabalsta piešķiršanas kārtību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
latvietis
l
igauņi var ,bet tizlais kučinskis nevar !
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
(tizlajam rustrollim0 Tev kučinskis aliņu izmaksāja,ka tā centies pielīst ?
  • 1
  • 2
tizlajam rustrollim
t
tev ubag nav aizliegts vākties uz Igauniju - robeža ir vaļā.
  • 0
  • 3
latvietis
l
visus komunistus ar visu kučinski > prom no Latvijas !
Paldied Nacionālajai Apvienībai
P
un Parādniekam. Daudzbērnu ģimenēm tas būs liels atspaids.
Igaunijā par trešo ir 400 euro
I
Latvijā par pirmo bērnu ir 11 euro, par otro - 22 un par trešo - 34 euro Igaunijā par pirmo bērnu ir 50 euro, par otro - 50 un par trešo ir 400 euro.
Ziga
Z
Kucinskis, Latvija ir nekavejoties jaatjauno noladeto kroplu Godmana un Rozes likvidetas cukura fabrikas Liepaja, Jekabpili, Jelgava. Cukura nozime ikviena valsti ir strategiska nozare, butiskaka pat par naftas, gazes, oglu ieguvi, jo tam ir alternativa, bet cukurs ir produkts bez kura cilveka smadenes kvalitativi nedarbojas, to var redzet pec Latvijas debilo, zagligi, slinko prezidentu, ministru, ierednu, deputatu darbibam, bez cukura uz sodienu nespej pastavet neviena partikas nozare, nerunajot jau, ka no cukura raosanas paliek blakusprodukts - mélase, kas ir neizvietojam lauksaimniecibas divnieku uzturam, razigumam, produktivitatei. Latvija ir jaatjauno linu audzesana, lai varetu sarazot pietiekosi savam vajadzibam ka partikas uzturvielu, kas ir bagata ar Omega-3 taukskabem, tad nevajadzes pirkt dargo un nevajadzigo zivellu, linelu varetu ari eksportet uz kaiminvalstim. Kapec Latvija pedejos 27 gadus ministru amatos sez vieni idioti, slinki, neizglitoti, zagligi kretini?
Helia
H
Bērnu skaits Latvijā katru gadu samazinās, nodokļu ieņēmumu plāni ir pārpildīti un nauda ir pietiekošā daudzumā, lai sniegtu atbalstu visām ģimenēm ar bērniem, ja vien ierēdņi un ministriju klauni atkal neizdomās sev pacelt algas, piemaksas un citādi nenotrallinās to.
pabalstniecims kā dzīvesveids
p
Kādu vēl atbalstu, parazīti? jūs esat nespējnieki vai paši vel esat bērni?
  • 1
  • 8
Zita
Z
Latvija ir japienem likums, ja vecaki menesi nenopelna uz rokas vairak par 1000 eiro/ menesi tad viniem nevajadzetu laist bernus pasaule, jo sis pedejo 27 gadu genocids pret latviesu tautu kadu ir izversusi Latvijas prezidenti, ministri, deputati, ieredni ir pieradijis, ka 80% Latvija berni dzivo pusbada, nabadzibas, slimibas un vinu vecaki ir spiesti doties emigracija, beglu gaitas lai nenomirtu no bada, nabadzibas, slimibam Latvija.
idiotšovmenim
i
Dienas idiotšovmeņa nosaukumu par idiotmeliem, ka Latvijā notiekot genocīds, jau ir saņēmis kāds cits kremļnacists, tāpēc tu, naida kurinātāj, paliksi bešā.
  • 2
  • 5
badmirām
b
Pastāsti, kremļnacist, cik no tavas bļāvēju bandas ir nomiruši badā šodien un cik gatavojas to izdarīt brīvdienās?
  • 2
  • 6
pabalstniecisma kā dzīvesveids
p
Sabiedrībā jāiepotē pabalstniecisma ideja, lai cilvēks nedomātu, kā pašam nopelnīt, bet kā saubagot pabalstus, un kļūtu paklausīgs vergs pabalstu devējam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas