Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Vienotība gada laikā saņēmusi ziedojumus no ierēdņiem un viņu radiniekiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ziedo
Z
tādi kā Greste un Štokenbergs, tāpēc ar viņiem auklējas. Tas ir izmisums.
Fricis
F
Ja es būtu vienkārši cilvēks ''no malas ''un atbalstītu šo politisko spēku aiz cieņas,tad es noziedotu savus 10 ls ,bet ne vairāk.TAS IR LABI SAPROTAMS PĒC KĀ TE OŽ.
Valdis
V
Redziet,te jau ir ceļš skuju takas virzienā,tamdēļ jenoti dara ,ko spēj,novilks apakšbikses,lai noturētos pie barotnes,pretīgi un melīgi tas izskatās.
to ezis
t
Nu,ja viņa visu mūžu strādā par advokāti,tad kāpēc, lai tas nebūtu reāli? Bet pilnīgi piekrītu lasītājam.
ezis
e
cik ir jāpelna Jura Pūces mātei (sievietei ~ 55-60 gadu vecumā), lai vienai partijai noziedotu 20 000 latus? KNAB varētu izpētīt pēdējo 3 gadu ienākušo un izejošo naudu caur banku kontiem un saprast, vai Dacei Pūcei šāda summa varēja pat teorētiski iekrāties...
lasītājs
l
Izlasot šo rakstu man pietrūka informācijas par to, vai kāda no citām Saeimas partijām arī ir saņēmusi šādus ziedojumus. Vai Anetei Ugainei nav ienācis prātā apskatīties, vai bija slinkums, vai to raksta daļu, kurā bija informācija par pārējām partijām redaktors izsvieda? Bez šādas informācijas rodas iespaids, ka Vienotība ir vienīgā. Anete, vai tā ir?
Brokeback mountain
B
Histēriskie kviecēji un naida sējēji varētu nosprāgt savos vēmekļos! Kā jums nav kauna! Derētu iecirst savos šņukuros akmenscieto patiesību, ka Dombrovskis ir šo zemi izvedis no krīzes tādēļ šādi ziedojumi ir tiai neliela pateicība par šo milzīgo veikumu. Turklāt vienotība atšķirībā no pārējiem proketeļiem ir vienīgais demokrātijas garants Latvijā un par demokrātiju ir jāmaksā!
Lasu
L
un domāju - jau redzēts tas viss TP izpildījumā. Padomāju - Vienotībā jau ir tā pavairāk salīdis no TP. Skaidrs.
  • 0
  • 0
Lasu
L
Komentārs
  • 0
  • 0
Giro
G
Vēl viens pierādījums tam, ka jenotēni ir pastulbi kalpi
  • 2
  • 0
Nu jau pietiek
N
Kādam taču demokrātija ir pie dzīvības šajā valstī jāuztur. Šīs valsts bardaka pašā pamatā ir "gaišā" doma, ka partijas var no zila gaisa eksistēt. Lieka žurnalistu kārtējā papļurkstēšana. Var jau būt ka ar kastīti uz ielas stūra var vairāk savākt, bet ubagus žēl.
Ministry of Truth
M
Bardaka pamatā ir nenormālās nabagu reālās un iedomātās attiecības ar naudu un partiju sistēmas kroplā ietekme.
  • 2
  • 0
west
w
Labi, ka veidojās vien liels spēks, kam ziedot. Žēl, ka žurnālistiem ir tieksme šķelt pamatnāciju ar šādiem raksteļiem
St
S
Ierēdņi kopā ar Vienotību panāca, ka "pamatnācija" izbrauc no valsts. Tapēc aizveries, ierēdnīt.
  • 4
  • 0
Ministry of Truth
M
Bet loģiski. Kurš cits gan to darīs? Un V jau rūpējas, lai birokrātija izdzīvotu. Nē, šo tēlu dziesmai beidzot jābūt nodziedātai. Starp citu, kad zēni apvārdo ar valsts maksātnespējas piesaukšanu, paskatieties uz Grieķiju. Tur nenotiek nedz konsolidācija, nedz privatizācija - viss stāv uz vietas, bet grieķi turpina dzīvot kā pirms plūdiem - un visa Eiropa, ieskaitot igaunīšus, atkal vāc tiem naudu.
Vic
V
«Vienotība» kasi ar prāvām naudas summām papildinājuši vairāki partijas pārziņā esošās ministrijās strādājoši ierēdņi, kā arī to radinieki ---------------------------- Lūk arī visu mūsu nelaimju cēlonis. Ierēdņi izlaupa budžetu un baro baro savas šķiras partiju. Partija, savukārt, aizstāv savas šķiras intereses. Un šiem jau vienalga, kas to budžetu pelnīs - latviešu tauta vai zimbabviešu tauta. Kā nesen izteicās finansu ministrs - "Kam nepatīk, var tīties prom!"
Dainis Grabovskis - TK brīvais sara
D
Kāds tur brīnums, šādu praksi piekopj visas partijas. Tieši tāpēc: Latvijas republikas lāsts ir politisko partiju sistēma. Kā liecina SKDS aptaujas dati (2010. gada aprīlis), tikai 6,8% Latvijas vēlētāji tic kādai no partijām, bet 93,2% Latvijas pilsoņu partijām neuzticas vispār. Tas nozīmē tikai to, ka partokrātijas sistēma sevi nav attaisnojusi un mums jāatgriežas atpakaļ pie 1922. gada vēlēšanu likuma, kas neparedzēja politisko partiju sistēmu. Tautas kontrole, saraksts Nr.12, Zemgales vēlēšanu apgabals Dainis Grabovskis, tel. 26160160, [email protected]
Dainis Grabovskis - TK brīvais sara
D
Un kāds tur brīnums, šādu politiku piekopj absolūti visas partijas. Tieši tāpēc: Latvijas republikas lāsts ir politisko partiju sistēma. Kā liecina SKDS aptaujas dati (2010. gada aprīlis), tikai 6,8% Latvijas vēlētāji tic kādai no partijām, bet 93,2% Latvijas pilsoņu partijām neuzticas vispār. Tas nozīmē tikai to, ka partokrātijas sistēma sevi nav attaisnojusi un mums jāatgriežas atpakaļ pie 1922. gada vēlēšanu likuma, kas neparedzēja politisko partiju sistēmu. Tautas kontrole, saraksts Nr.12, Zemgales vēlēšanu apgabals Dainis Grabovskis, tel. 26160160, [email protected]
Dārznieks
D
Savāds raksts par savādu tēmu. Ja ir pārkāpts likums par ziedošanu, tad arī nekavējoties jādara tas zināms.Rakstā nekas par nelikumībām nav minēts. Varbūt interesantāk būtu publicēt LV politiķu radurakstu un draugu/klasesbiedru, kolēģu reģistra grāmatu. Laba tirgus prece būtu
Dainis Grabovskis - TK brīvais sara
D
Nelikumība ir Latvijas partiju sistēma.
  • 1
  • 0
Gailis
G
Ierēdņos spēks

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas