Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +20 °C
Smidzinošs lietus
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Vienotība: mums nav iemesla atvainoties ZZS

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Noviča
N
lelle un zvirbuļs==divas bābas uz laipas ! Ko jūs te publiski errojaties?
lO
l
BUUTU JAU PIEKLAAJIIGI ATVAINOTIES, PATS VETSPILS MAZAIS KARLIKS LEMBERGS TAA GRIBEETU.BET LAIKAM JAU VIENOTIIBA LIEK TAADAM KARLIKAM LEMBERGAM MIIKSTO'.
lenins
l
Sarkanajam Brigmanim sarkano lupatu ar okupantu zvaigznem un sirpi - uzsiet uz galvas.
jautājums
j
Latvijā ir ievazāts feodālisms - it kā tauta būtu sadalīta starp partijām kā feodālais īpašums.
Bioloģiskā daudzveidība
B
Visskaļāk čivina tas, kurš jūtas gluži vai elitārs eksperts, jo knābājas pa citu izkārnījumiem. Gluži kā dzīvē :)
U2
U
..jenotībā jau visi ''gudri'' = nestrādā par Ls 100 !!!!!!!!!!!!! bet drīz nāksies!!!! :)) tā lūk nekaunīgie meļi un divkoši!!!!!!!!!!!!!!
Rasma
R
Visiem čaviņas! Tiem kas nesaprata: šodien VIENOTĪBA nonāca reāla parlamenta opozīcijā. ZZ, ko daži atļaujas saukt par Zaļajiem Zagļiem (kāda nekaunība!) ir izpildījuši to, no kā visi baidījās, bet kam bija jānotieK. Šodien apvienojās ZZ ar krieviem un PLL, izslēdzot Vienotību. Kas tālāk? Tas ir demokrātijas gals. Nākamais būs Lembis par prezidentu.
KLM
K
Lai nu ar ko, bet komunistisko domāšanu, ideoloģiju ''Vienotību'' nepārspēj pat SC, nerunājot par ZZS. ................................................... ............................................. Patiesi, zvirbulēn, Jūs esat vismaz ērglis - SC vada ar komunistisko ideoloģiju piesūcies augsta ranga komjaunatnes funkcionārs, bet ZZS komunisma ideoloģijas un domāšanas smirdīgs LKP CK loceklis un ne mazāk smirdīgs rajona kompartijas 1 sekretārs...
fui
f
viss jau sarunats ,viss jau norunāt ,riebjas!!!!!!
kuks
k
Nu tik, nutik, lai prasa arī atvainošanos no Valsts kontrolieres! Kas tie par deputātiem , tētis raksta Venspilī ,bet bērniņi iesniedz mājas darbus Rīgā!
Lelle
L
Nu beidz vismaz mani turēt par stulbu!!! 13.pants. Tiesībsarga tiesības Pildot šajā likumā noteiktās funkcijas un uzdevumus, tiesībsargam ir tiesības: 1) pieprasīt un saņemt bez maksas no iestādes pārbaudes lietā nepieciešamos dokumentus (administratīvos aktus, procesuālos lēmumus, vēstules), paskaidrojumus un citu informāciju; 2) apmeklēt iestādes, lai iegūtu pārbaudes lietā nepieciešamo informāciju; 3) jebkurā laikā bez speciālas atļaujas apmeklēt slēgta tipa iestādes, brīvi pārvietoties iestādes teritorijā, apmeklēt visas telpas un vienatnē satikties ar personām, kuras tiek turētas slēgta tipa iestādēs; 4) uzklausīt bērna viedokli bez viņa vecāku, aizbildņu, izglītības vai aprūpes un audzināšanas iestādes darbinieka klātbūtnes, ja bērns to vēlas; 5) pieprasīt no jebkuras privātpersonas dokumentus, paskaidrojumus un citu informāciju par jautājumiem, kam ir būtiska nozīme pārbaudes lietā; 6) ierosināt pārbaudes lietu pēc savas iniciatīvas; 7) pieprasīt un saņemt speciālistu atzinumu pārbaudes lietā; 8) iesniegt pieteikumu par lietas ierosināšanu Satversmes tiesā, ja iestāde, kas izdevusi apstrīdamo aktu, nav tiesībsarga norādītajā termiņā novērsusi konstatētos trūkumus; 9) pabeidzot pārbaudes lietu un konstatējot pārkāpumu, aizstāvēt privātpersonas tiesības un intereses administratīvajā tiesā, ja tas nepieciešams sabiedrības interesēs; 10) pabeidzot pārbaudes lietu un konstatējot pārkāpumu, vērsties tiesā tajās civillietās, kurās prasības būtība saistīta ar atšķirīgas attieksmes aizlieguma pārkāpumu; 11) pamatojoties uz viņa rīcībā esošajiem materiāliem, vērsties pie citām kompetentām institūcijām, lai izlemtu jautājumu par lietas ierosināšanu; 12) piedalīties ar padomdevēja tiesībām Ministru kabineta sēdēs. Izlasot šito viss ir skaidrs kam tas ir vajadzīgs. Ne jau par cilvēktiesībām viņš rūpēsies.
zvirbulēns
z
Tepat jau vien biju, sēžu zem egles un gaidu pavasari! :) Lembergam Tiesībsargs nav vajadzīgs, tas nu kā āmen baznīcā! Kam tas ir vajadzīgs? Ta nevienam, tik tie rati ar lielu pompu savulaik uzbūvēti un tagad nevienam nav spēka un velmes to sili sasist! Sorosīdi gan bļauj, ka vajag, jo līdz šim caur Tiesībsargu šie mēģināja dabūt cauri savu ideoloģiju.
Lelle
L
Nē, nepatīk un par to jau es Delfos skaļi savu protestu izteicu. Bet kāda jēga gan turēt visādas valdes un padomes, kur vietu atrod caurkritušie deputātu kandidāti, viņu radi un draugi, lai izzagtu tautas naudu?! Vienkārši šobrīd nav īstais laiks pārdot, bet kad cenas cesies, tad partijām barotnes jāatņem.
He he...
H
Ekonomikas ministrs Artis Kampars (V) uzskata, ka atkal jāsāk vērtēt valstij piederošo "Lattelecom" un "Latvijas Mobilā telefona" akciju pārdošanas iespējas ________________ Nu šī lieta tak tev ,Lelļuk , arī patīk.... he he... tavs taču jenots atkal Latviju pārdos.... hi hi...
Lelle
L
Es jau to pašu saku! Es pie tāda bomža nekad neiešu, bet ihūtainītim to ķēdesuni vairāk vajaga nekā sorsosīdiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas