Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Vienotība rosina Saeimai amatpersonas vēlēt atklāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
partiju disciplīna
p
ad jau arī šos jautājumus pakļausim partiju disciplīnai, nevis paša deputāta brīvam balsojumam?
jautājumi
j
Un ko pēc Valsts prezidenta vēlēšanām Saeimas deputātiem, teiks neievēlētie kandidāti, piemēram Solvita Ā.? Vai arī, ko pēc Valsts prezidenta vēlēšanām Saeimas deputātiem, kuri neatbalstīja šo kandidatūru, teiks ievēlētais kandidāts?
Izaugsme?
I
Skaidrs, ka purvā. Vienotības triumfs 16:53 Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas vadītājs Jānis Reirs (V) brīdina, ka nemazinot sociālo budžetu, nāksies, piemēram, slēgt skolas. _____________________ Vai tas nav Vienotības triumfs? Mēs tai tautiņai parādīsim, kur vēži ziemo, bet mums pašiem piemaksas un superpadomnieki algu kāpums!!!! Gods kalpot biezajiem!!!!
stulbums
s
Stulbs un murgains priekšlikums!
atklātas vēlēšanas
a
Es ierosinu arī vēlšanās balsot atklāti, lai ir skaidrs, kurš par kuru partiju ir balsojis, kuram kandidātam licis krustiņu, kuru svītrojis.
He he...
H
Kāpēc par zaeimas prezidiju aizklāti... he he.... vai rižā baidās, ka parādīsies viņas atbalstītāji no TP un SC, kurus šī nopirkusi.... hi hi...
zvirbulēns
z
Sorosiešu stulbums neiet mazumā!
xxx
x
Tieshi taa! Un lai katrs no deputaatiem buutu gatavs, ja tiek jautaats, pamatoti atbildeet kaadeelj balsojis noteiktaa veidaa.
Trahtenbergs
T
a ko tad galvenais komandiers Lembe???( arii paareejie partiju iipašnieki) paliks bez teikšanas ??? neticu , rosinaajums netiks akcepteets.
Henriete
H
Kā tad balsos Bendrāte? Neies cauri, saimnieks neatļaus!
Linda
L
Vienotība balso pret latviešiem, Darba likuma grozījumus izgāžot. Kauns. Likuprojektu komisijā vareja novest līdz kondīcijai. tas atgādina Tautas partijas nodevīgo balsojumu pret Igauniju 2007. gadā, tikai tāpēc, ka to ierosināja Jaunais Laiks.
Ieva
I
Pareizi! Nav ko slēpties!
Kurmītis
K
Ak, jā. Un ļoti būtisks būs šis faktors tad, kad vajadzēs lemt par Vilnīša palikšanu amatā Knābā un viņa vietnieku palaišanu ganos, jeb tomēr otrādi - Repšes favorītes Jutiņas atstāšanu un Saeimas vēlētā Vilnīša nomešanu ... :)))
Kurmītis
K
Superrrr! Akceptēts ! Un uzreiz rīkojam jaunu balsojumu par Rugāti ... ! Tad nu redzēs, kā jenotības liekulīši rociņas cilā ... :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas