Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Vīķe – Freiberga: Krievija nav spējīga mainīt savas domas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
daunitis
d
YYY 21.08.2009 11:03 опять эта марокканская путана с утиной физиономией и хроническим недоебитом выползла ------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ --------- Man izcenzēja vārdu ,,daik(canzēts)'', bet šim smerd(cenzēts) ļauj vālēt brīvi svešvalodā. Tie, kas bļauj par auglīgo sadarbību ar krieviem, vai jums neliek padomāt augstākminētais teksts?
daunitis to pupu mizas
d
Atvainojos, tehnika... Kļūdas labojums ,,no''.
daunitis to pupu mizas
d
Pēc tavas pareizrakstības spriežot, tu esi noo tiem salātiņiem, kas nav dzīvojuši padomju laikos. Rubiks bija pirmais, kas aicināja Rīgas ielās izvest Ādažu tankus, kad Rīgas padomju cilvēki mēģināja pirmo reizi izbaudīt reāli PSRS konstitūcijā paredzēto pulcēšanās un biedrošanās brīvību. Hruščova laikos Novokuzņeckā cilvēkus mīcīja ar tanku kāpurķēdēm. Otra varbūtība ir tā, ka tu esi čeloveka kolēģis no krievu vēstniecības, jo tava latviešu valoda ir drausmīga. Krieviem tagad patiesi nevajag uzbrukt. Mūsu krievu pakaļlaiži to nodrošinās.
pupu mizas
p
kadus uzskatus Krievija nemainis??? to ka Krievija var uzbrukt mums?? Tai madamai jau agrak bija pateikts ka tadas domas var ienakt tikai iekaisusas smadzenes............ Rubiks pec butibas neko launu nav pat darijis..........Bet si madama lidzvainiga Latvijas tagadeja rezultata.............
misters
m
Laikam varetu V.V.F. piekrist. Loti gruti Krievijai mainit savas domas par vesturi. Bet mums nav jadoma, ka tas ari atteicas uz krievvalodigiem Latvijaa. Tie jau saka mainit savas domas par Latvijas loti sarezhgito vesturi. Protams vel svin 9. maija 'uzvares dienu', bet, domaju, ka vini svin p. savienibas uzvaru (kas ir saprotami no krievu nostajas), bet pakepeniski sak saprast ko si 'uzvara' nozimeja latvijai. Vismaz, skatoties no neitralas pozicijas tadas ir manas domas :-)
K-K
K
... Ja, savas valsts jurisdikcijas ietvaros un, robezas, mes izdzivojusie un pardzivojusie PATRIOTI esam PATIESI UN TAISNIGI ... ar to okupantiem un kolonistiem ir jarekinas - ne jau to intereses seit ir nemamas vera !!!!
K-K
K
'... it ka siem laudim kaut ko varetu iestastit ... nebusim naivi ... ' ... Nak prata VVF vel nesena n........ , kas ir mainijies un kamdel !!!??? ... Bet vai Satversmes n....... nav vel trakaka par pasreizejo krievu politiku n........ un nespeju pienemt taisnibu ???? ...Arprats, kas ar musu vadoniemir noticis un notiek !!!
Lidija A./
L
Paldies VVF!
juris.
j
kā gan tagad runā vvf , ka krievija nemainīsies , bet savā laikā gribēja tik ļoti tikties ar putinu ,ka atdā vināja krievijai abreni , nav tāda valstsuz pasaules kas tā izrīkotos un bez tautas piekrišanas, kas šo veco tantuku vvf pēc visa tā kāviņa nolaida valsti uz grunts ,vēl nokļuva krimināl vajāšanā , tad lai nelolo kaut kādas cerības savā vecumā tikt pievaras , tauta tak deva viņai iespēju 8 g. vadīt valsti kalnp , bet palīdzēja kalvītim to nogremdēt , uz ko vēl vvf cer? laiki radikāli mainījušies tukša pļāpāšana nelīdzēs.
Vuarzazi
V
Ir kolonialistu vesture un tieksmes ir kolonizeto vesture.
atbrivotāji
a
krievija ir treša pasules valsti un viņā vinmer ir bijusi tāda un protams ari ir nuclear weapons, bez tām viņi butu melni un maziņi un neviens viņus neieverotu. bet tāpec ka krievijā beidzamos 100 gadus ir bijuši nesatbili slimi cilvēki as to vadija un veljoprojām vad, tāpec ir japieverš krievijai uzmanību.
atbrivotāji
a
atbrivotāji bija vacieši un krievi bija okupanti un vel ir okupanti. neko nevar mainī, vesture ir vesture.
urrraaahh!
u
tieši tā, krievija vinmer ir melojusi un parākstijusi vesturi jo tāda vesture ka viņiem ir jakaunās visiem krieviem visas valstis visā pasaulē.
negr
n
Visur citur vesture nepareiza-vieniga "pareiza"ir Latvija.Strunts par !50 miljonu krievu tautu- 2,2miljonu latviesu-ta ir "pasaules meroga lielvalsts"un visiem jadoma ta,ka doma latviesu nacionalisti.Jums pasiem jus pasi neizskataties smiekligi?Sika valstina-un gribiet savu "patiesibu"uzspiest citiem. Jus tiesam esiet smiekligi,sikie nacionalisti...
!
!
Rātsnamā pirmā stāva foajē atklās izstādi „Lielā brāļa apskāvienos: Padomju varas pārstāvji Polijā 1944 – 1993”.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas