Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 31. maijs
Jūsma, Alīda

Vīķe-Freiberga kritizē Zatlera vārda izmantošanu partijas nosaukumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
verotaja
v
Interesants komentars par dzimtenes Latvijas politiku. Lai veicas nakotne - ar Dievpaligu!
Upuruzvārds
U
Likt uzvārdu partijas nosaukumā var likt tikai slims cilvēks. Un pārējie kas blakus vēl slimāki. Holma diemžēl arī saslimusi. Paldies Vairai par gudru vārdu! Vēl Latvijai trūka UPURUZVĀRDA!
onslavs
o
šitā tante nu tagad būtu paklusējusi... nesaprotu ko nu viņa ir pamodusies... kad vajadzēja viņas vārdus vai palīdzību, tad klusēja kā ūdeni mute ieņēmusi, nu ir baigi gudrā... un par Zatleru personīgi, man viedoklis ir ka šobrīd viņi rīkojas diezgan pareizi... Zatlers ierosināja šo visu, nepakļāvās nekādam citām provokācijām un aicinājumiem iesaistītes citās partijās, iesaistījās politikā un strādā pie tā. Novēlu tikai viņam izdošanos un izturību. Pagaidām viņš visu ko ir teicis ir izdarījis. Ko gribētos, lai tomēr neņem partijā tādus kā Požarnovu un Ražuku, tad labāk pilnīgi nezināmus, bet daroties gribošus un godīgus cilvēkus. Nav vajadzīgas šai partijai zvaigznes, tautā pazīstami cilvēki par katru varu, kā par to izsakās visādi prognozisti un politehnologi. Zatlers tāds ir un ar to pietiek pagaidām. Vēlāk būs, izkristalizēsies cilvēki kas tur darbosies un viss būs kārtībā, vairs partiju neuztvers kā Zatlera viena cilvēka partiju. Un domāju tad arī pēc laika ir jāatsakās no Zatlera uzvārda partijā. Pagaidām tas manuprāt arī tiešām strādā kā upuris kā aicinājums tam ka Zatlers to visu iesāka un ka tai ir Zatlera minētie mērķi.
Andris
A
VVF neatšķir formu no satura, līdzīgi komunistiem deklarējot, ka forma ir noteicošā. Šinī gadījumā partijas nosaukums nav galvenais. Bet noteicošais jau ir saturs - kādi principi ir Zatlera partijas pamatā. Ja Zatlers šādi grib sevi realizēt tautas labā, tad nebūsim greizsirdīgi uz viņa uzvārdu. Salīdzinājums ar "lokomotīvēm" te galīgi nav pareizs, jo tur bija citi vēlēšanu principi.
vika
v
Ari Freiberga iekļuvusi kritizētāju pulkā:-)
borcinsh
b
skatos uz Viku - domaju par Abrene !!! ...varbut butu labak Viku atdot krieviem, bet Abrene saglabat - LATVIJAI !!!?
jautājums
j
Tā pati , tā pati pasaules apceļotaja. Un kur tad vēl leģendārais darijums , kad Kukuls zemi dāvināja mājas būvniecībai Bojāru Guntaram dāvāja. Godīgi pusi no gabala, ko pats bija privatizējis par 3 sertifikātiem... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 10.09. 2002 diena Diena jau rakstījusi, ka G.Bojārs šovasar sāka mājas celtniecību uz 1,4 hektārus lielā G.Kukula zemes gabala Ādažos, kuru domes darbinieks privatizējis par trim sertifikātiem.
Bille
B
Vai Sandra Sondore-Kukule nebija tā, kas apceļoja pasauli "Ceļš uz mājām"? Ja tā, ko lai saka- sapņu komanda būs novākusies ne pa jokam.
Bille
B
Citāts no 2008.gada 6.decembra Dienas: "Jau vēstīts, ka piektdien laikraksts Diena publicēja rakstu, kurā atklāja, ka satiksmes ministra Aināra Šlesera (LPP/LC) vadītās ministrijas padotības iestāžu dāsni līdzfinansētā projektā prezidenta padomniece Sandra Kukule ar vīru, kā arī uzņēmēji Juris Videnieks un Jānis Blaus ekspedīcijas Ceļš uz mājām ietvaros iecerējuši piecu gadu laikā apceļot visu pasauli, aicinot tautiešus atgriezties mājās Latvijā. Spriežot pēc ekspedīciju sponsorējošo firmu logo uz mašīnām, ar kurām tika veikts ceļojums, lielākais finansējums (vismaz 88 000 latu) iegūts no valsts uzņēmumiem. Kādā ekspedīcijas fotouzņēmumā Briselē redzams vēl kāds A.Šlesera padotais, Radio un TV centra šefs Lauris Dripe, kuram novembra sākumā iznāca saķeršanās ar maluzvejniecības apkarotājiem."
  • 5
  • 1
jautājums
j
Nū...bet nu savdabīgas tās Zatleram zīmīgās vietas...Zoodārzs, Likteņdārzs, Sapņu fabrika... Brīnums, ka vēl partijas dibināšanu nav nolicis Coyote fly ? Pēc dēla ieteikuma...
Bertai
B
Beidz oligarhoties! Tas vairs nav modē!
ir jau bijis
i
Izklausās pēc "Garda un viņa meitenes".
Berta
B
Vaira nu jau pārāk bieži izsakās par Zatlera partiju, bet viņas teksti ir ar zināmu nenovīdības piegaršu. Varēja taču pati iemantot tautas cieņu, bet nē - draudzējās ar oligarhiem. Tagad kož pirkstā.
Tagad kož pirkstā.
T
Vai Tu domā kādu pirkstu no kreisās kājas???
  • 2
  • 2
ierindnieks
i
visi atzīst, ka VZ ir labs ķirurgs un labam ķirurgam par operāciju ne šeit reizēm maksā vairāk, nekā šeit mēnesī prezidentam vai ministram menesī. Un ķirurgs savas neveiksmes aprok ar neveiksminieku pacientu kopā, bet politiķi lai kā viņs mēģinās art citu labā, mēģinās aprakt, vienalga, veiksies vai neveiksies. Un tikai sakāmvārdā vilks paēdis un kaza dzīva. un paldies nekad nesaka vairums vai visi. Un man nez kāpēc liekas, ka politiķis pilnībā privāto dzīvi ziedo valsts labā, ja viņš kaut ko nozīmīgu un paliekošu veic, un ja nespēj vai nevar, kāpēc līst politikā un atkārtoti. Un vēsturē redzami tie mēdiji- politiķi, kuriem augstākais saprāts liek veikt savu misiju (Žanna d;Arka, Gandiji, Aladīns...) un viņi to veic un ne visai labi beidz, jo tie, kuri viņus nevēlas, iet līdz galam. Un VZ nav no tiem, jo laba griba ir daudziem, bet spejas- retiem, un gadījumi veiksmei nav- ir likumsakarības. Un ar vēlmi vien nepietiek, vēl jābūt pratam un gribai, ko neiespaido tie, kuri ir tuvāk.
Šitā babene
Š
labāk varētu paklusēt. Pati neko nedara valsts labā, bet tikai sēžot uz tautas kakla, gudri ļurkst.
lno
l
Kaut kā neatceros, ka VVF būtu uzstājusies pret pozitīvisma kampaņu priekšvēlēšanu laikā:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas