Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 14. jūnijs
Saiva, Santis, Sentis, Tija, Saivis

Vīķe-Freiberga: ministrijas Latvijā tiek uztvertas kā vienas partijas "medību lauki"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ak
a
Vaii Vairiņ, vai Vairiņ, Tavu gudru padomiņ. Ko ātrāk neredzēji, Ko dar tavi bāleliņi?
vilis
v
Labs raksts.Skaidrs situācijas redzējums.Ne velti bija mūsu Prezidente!Ko darīt?
an...............
a
RAKSTINS LOTI LABS, BET VAREJA BUT AGRAK. VAJADZEJA AGRAK MUDINAT..............BET TA JAU IR TE KADU GRUTI PARLIECINAT PAR PRETEJO............JAGAIDA KAD VAIRAKUMS NONAKS LIDZ PAREIZAI SAPRASANAI................
Rembo
R
vecā čāča atkal runā
I.B.
I
Daudz vientiesīgu tautiešu NESAPROT ,kāda loma ir ( vai nav) prezidentam Latvijā. VVF izdarīja VISIESPĒJAMĀKO. Viņa tajos apstākļos nevarēja TO, KO KĀRLIS ULMANIS. Un bez tā- NEKAS NEBŪS . Varu salīgt uz, ko vēlaties!
Roberts
R
Diemžēl finansu krīzei Latvijā cēloņi (tā teikt priekšdarbi) ir rodami jau pat pirms VVF prezidēšanas. Palasi minēto grāmatu.
un ko es pats
u
Savas rīcības izvērtēšanai nav nekāda sakara ar mazohismu. Savu kļūdu atzīšana un izvērtēšana ir loģiska rīcība, kas sekmē to nepieļaušanu nākotnē. "Mēs esam guri. Mēs esam diženi. Mēs esam skaisti." pilnīgi piekrītu! Tad, kad arī rīkosimies katrs pats gudri, diženi un skaisti, tad būs arī redzamie rezultāti.
lūriķis
l
Ja mana pamatnodarbošanās būtu kapracis,pilnīgi varētu piekrist.
##
#
AKo es pats esmu darījis lai nepiedalītos, lai novērstu, lai pretotos netaisnībai, nelikumībai un muļķībai, kas valdīja un joprojām ir tavā darba vietā, dzīvesvietā, veikalā, valsts iestādē, poliklīnikā, mājā......Ar mūsu visu un katra iecietības, slinkuma, lētticības un muļķibas palīdzību viss notika. ******** Nevajag stiprināt tautā mazohisma kompleksu. Mums šī kompleksa jau ir pārpārēm! Labāk ņemiet piemēru no VVF un viņas runas: "Mēs esam guri. Mēs esam diženi. Mēs esam skaisti." Doma ir materiāla.
un ko es pats
u
Vairas konstatējumam var tikai piekrist, tāpat kā komentāriem par viņas dalību un atbildību. Bet vai mēs katrs pats sev pajautājot par savu līdzdalību un atbildību par savā apkārtnē notiekošo varam atzīt arī savu vainu. Ko es pats esmu darījis lai nepiedalītos, lai novērstu, lai pretotos netaisnībai, nelikumībai un muļķībai, kas valdīja un joprojām ir tavā darba vietā, dzīvesvietā, veikalā, valsts iestādē, poliklīnikā, mājā......Ar mūsu visu un katra iecietības, slinkuma, lētticības un muļķibas palīdzību viss notika.
lūriķis
l
Jautājums 5 klasniekiem-kad beidzās Latvijas valsts prezizdentes VVF pilnvaras?
Hm
H
Vairai Vīķei Freibergai, protams, ar to visu nav nekāda sakara. Visu savu prezidentūras laiku viņa novēroja Latviju televizora ekrānā Kanādā. Tagad viņa publicēs savus novērojumus. Paldies, Vairas tante!
chingacguks
c
Izskatās, ka Kanādas tantiņa kaunu ar maizi apēdusi. Nez kāpēc Vaira nepiemin, ka pati ir raustījusi Latvijas valsts govi aiz visiem pupiem. Radinieku pieņemšana darbā, privatizācija Jūrmalā, izzagtie pulksteņi, VKKF dotācijas Vairas grāmatu izdošanai, tagad - valsts apgādība un ĀM finansējums, lai vazātos pa pasauli, "pētījums" par Liepājas vējiem.... Tagad viņa tā godīgā un kristāldzidrā, kas var kritizēt visus citus!
Roberts
R
"Ja es redzu, ka kāds "brauc auzās", man kļūst ļoti skumji", vēl piebilduse eksprezidente Vīķe-Freiberga. Ar skumšanu vien ir par maz, "ir jāizskata Parex bankas pārņemšana un šīs pārņemšanas ietekme uz Latvijas finanšu un ekonomikas krīzi", izteicies Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (Dienas Bizness 03.03.09.). Plašāk par šo afēru (fr.affaire - negodīgs, arī bīstams pasākums; blēdīgs darījums) un ar to tieši vai netieši saistītām partijām un personām skat.: Māris Ruks. Lielzirneklis K. Latvija Valērija Kargina tīklā.- Apgads ANTAVA - Rīga, 2009.-240 lpp. Grāmatā pieminēta arī eksprezidente.
lūriķis
l
Kas ir Tribūns-kāds muldoņa kuram dotas tautas?,priekšstāvja tiesības tikai tāpēc,ka viņš māk skaiststi muldēt visos virzienos?Tribunāls-ķeblītis,lai pakāptos augstāk pāri citiem tiesnešiem.Nekāds izlīgums nav vajadzīgs,vajadzīga jauna Satversme.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas