Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Vīķe-Freiberga: pavasara tīrīšana vajadzīga visai sabiedrībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Elza, Laura, Lara, Marija, Ver
E
Piekritam dzimtenes Latvijas eksprezidentei! Lai veicas nakotne! Ar Dievpaligu!
:o)
:
Par Vairiņas dižajiem darbiem ir vērts palasīt M. Ruka grāmatu "Īsvēsture. Patiesā VVF" Nu ļoti interesanta grāmata, tā atver acis uz daudziem jautājumiem. To palasot, nemaz negribas klausīties, ko šī kundzīte te tagad gudri runā un pamāca.
Tev
T
Dzīvojam brivā valstī,kur ir vārda brīvība,tāpēc katram ir tiesības izteikt savu viedokli.Par to privāto personu apspriešanu , jūs gaužām melojat,jo tieši no ārzemēm latvieši pārmantoja to valsts amatpersonu privāto caurskatīšanu. Aizmirsāt ko rakstīja par Amerikas prezidenta salaišanu ar to Moniku. Visi saziņas līdzekļi par to vien rakstīja.Tāpēc nevajag ,katram ir savs viedoklis.Vai tad tikai bijušajiem valsts vadītājiem ir tiesības runāt,un izteikt savu viedokli. Demokrātija atnāca no ārzemēm, un mums to iemācīja.Noņemiet savas rožainās brilles,un paskatieties patiesībai acīs un kaut nedaudz paanalizējiet lietas Latvijā, nokurienes tās visas valsts izzagšanas sākās,vai ne tajā laikā,kad viņa braukāja pa ārzemēm,un neredzēja kas Latvijas iekšienē notiek.Skaisti runāt visi māk,un pēc kara visi ģenerāļi zin kā vajadzēja karot.
joske
j
Vai tik aija vau der steinia nav no tā paša rozenkroicietes masoņu ordeņa, kur ir agente Klukste? Stils tāds pats. Slave pati savus žīdiņus un nepudere smadzenes latviešiem
Aija van der Steina
A
Lūdzu komentējiet rakstu, ne apvainojiet VVF. Kas tas par stilu? Lasot ārvalstu laikrakstus, tāda stila komentārus neredzēt. Cik daudz no 100 komentāriem ir par raksta saturu? Mani pārsteidz, cik daudz negatīvu viedokļu. Manuprāt VVF ir darījusi ļoti daudz Latvijas labā, tāpēc aicinu saglabāt cieņu un neķengāties.
K-K
K
... Kads komentators VVF goda par DAMU ... ! Nu tapat ka neskatam viru no cepures, ta ari neskatisim VVF no vinas varenam ... Tas ir tas pats, kas postpadomju izskaustai tautai un ieskautam latvim ir dzirdet baltu slepkavas nosaucam par bruniniekiem un tautas varoniem (sakot ar ZIEMELKRUSTA KARA laikos, a la Henrijs III ... un turpinoties lidz II PK, Latvija notiesatiem un pec tam Krievija apbalvotiem sarkaniem partizaniem ... !) ... Katrai sabiedribai un organizacijai ir sava likumiba , morale un etika, un to pienem tajas iestajusies individi ... bet mums letiniem, kas ir izdzivojusi un izdzivo musu tautas izvarosanu un izsmieklu laikmetu velreiz, sadi svesi orienteti, nepatriotiski individi ir javerte no vinu darbiem, ne dailas valodinas ... pat ne no pasnoteiktiem moraliskiem un etiskiem sludinajumiem par 'baltam lapam' utt. ... Nemaz nepieminot jau augsminetas VVF kludas, un, ka valsts vadosas personas personigos trukumus un vajibas, ka ari vinas naivos politiskos uzskatus caur sauri izteiktamm valsts un personigam interesem, politikas analizes, teoretiskas un aktualas zinasanas un izpratnes macibas trukumu, Satversmes apversumu ABRENES lieta, mani uztrauc visvairak tas, ka VVF neskatoties uz visu savu ieguto tautas tradiciju bagatibu un ta ari tas tikumibas pura ladi, GAN vareja saredzet un ar darbiem pieradit kadas citas tautas sapju celu vairak neka musu, un, manliekas veljoprojam nesaredz vai negrib saredzet latjvu Tautas tekoso GENOCIDU ! Vismaz ne ar arkartejiem politiskiem darbiem, kas to spetu apturet ( Valodas likumu, Izvelot MP, neatlaizot Saeimu uttt - neskatoties uz daudzinatiem pasaules elites sakariem !) !!!!
I.B.
I
Šajos, dumji nopulgojošos, komentāros, tad arī ir atbilde- KAS NOTIEK LATVIJĀ. Kādu gan dzīvīti tādi grib? Nožēlojami, bet fakts.
jurīts kaza
j
Ko lai čekas agente klukste citu var pateikt, ka vienīgi piepildīt savas kabatas uz latviešu tautas rēķina. Viņai jau mīļāki ir žīdi un okupanti, kuriem viņa lika dāvāt Latvijas pilsonību. Par Abrenes nodevību Tautas Tribunās madamai jau ir piespriedis augstāko soda mēru. Mantkārība un blēdības Liepājas un pulksteņu lietā viņai godu nedara. Neizdevās ari nošugulēt zemi Jūrmalā....Varētu aizvākties uz savu Izraelu vai Kanādu.
Skabarga
S
Tiesa,kas tiesa- runāt jau mūsu Vaira V.F. prot, taču, jāsaka kā ir - pa visiem 8 savas prezindentūras gadiem mūsu Kanādas latviete nav sapratusi to latviešu tautu, kas dzīvoja šet no 1941 . gada( ar visām represijām ģimenēs, bet Latvijas himnu kā svētumu glabāja dvēselēs un klusējot iemācīja aviem bērniem.Tas ir fenomēns- jo Atmodas laikā, tieši pie Vides aizsardzības kluba krūts , zaļibaltzaļā karoga pacelšans laikā visi jaunie kā viens prata dziedāt"Dievs , svetī Latviju!") līdz Atmodai un kas savās sirdīds bija iznēsājuši un atdzemdinājuši Latvijas brīvības ideju! Un ne tāpēc, lai akli, Kangaru pavadā aizietu svašzemju jūgā, tūlīt pēc iestāšanās ES! Smalki jau daži kundziņi to bija izplānojuši! un nav brīnums, ka Latvija sāka strauji tiekties pēc tās apsolītās Eiropas. Un Prezidentes kundzei arī tad likās viss pareizi un likumsakarīgi!Vai tad viņa redzēja bomžus gružkastēs rokoties? vai tad viņai rādīja dzīvokļus, kuros atslēdza karsto ūdeni un apkuri par parādiem( bet tagad ar likumu liek tos atlikt atpakiaļ!) Vai viņa bijusi Alīses ielā, kad tur vairs nav vietas, kur tos bērniņus izmitināt? Vai viņa spēj iztikt ar manu nogriezto pensiju 150 latu? Krievi saka -P--detj ņe kamuški voročitj! Atbrauciet pie manis, Freibergas kundze! Es Jums parādīšu kā tauta dzīvo, es Jums pastāstīšu, kāpēc man padomju laikā bija labāk, nekā šodien! Es Jums pierādīšu, ka godīgā ceļā par miljonāru neviens nevar palikt!! Mēs ar Jums sacerēcim pavisam jaunas dainas Jūsu dziumtajā pusē un tad Jūs jutīsities kā uz zemes nokritusi...
>>>>
&
sen vajadzēja iztīrīt tādas vvf, tad nebūtu sūdos līdz ausīm
Saule.
S
Laikā ,kad Freiberga bija prezidente,tieši tad Latvijā viss gāja pa pieskari,jo neņēma vērā visus brīdinājumus par ekanomikas pārkaršanu,jo svarīgāka bija ārpolitika.,bet nauda tika šķērdēta pa labi un kreisi ,un ieķšpolitika nolaista līdz kliņķim.
lno
l
Malacis! Labs!:))
Stirna.
S
Liksim Freibergai mieru,nu ko tur vecu cilvēku ķengāt.Tautas dziesmas,vērdiņi,māra, jumis u.c.buršnu ,pesteļu pantiņi un rituāli tagad ir viņas nodarbe,bet tie Latvijai labumu nenesīs.,bet gluži pretēji,ieved vēl lielākā tumsonībā.Nu ko tur no viena veca cilvēka vairs var ko gribēt,lai viņa pesteļojās.,nekas cits jau viņai vairs nav atlicis ko darīt.,un vai kāds pateiks ,ka tā ir gudra cilvēka nodarbe,taču nē.
Asterix
A
Domāju, ka VVF šoreiz vajadzēja paklusēt. Ilgus gadus (ne)skatījās, kas notiek iekšpolitikā - izlikās neredzam vai tiešām neredzēja, ka šeit valda korupcija, mafija, post-VDK cilvēki, kas paverdzina, demoralizē valsts iedzīvotājus, traucē valstij attīstīties. Viss, ko varēja - parunāja par "Damokla zobeniem". Notiekošais valstī, recesija, smagā piezemēšanās, ir arī VVF (bez)darbības rezultāts.
Anna
A
Vairiņa palikusi tik krunkaina un veca,ka nevar gandrīz pazīt.Kad bija prezidente,tad gan bija nomasēta uz pusi jaunāka.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas