Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Vīķe-Freiberga šobrīd neesot gatava atbalstīt kādu politisko spēku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dusmas
D
Veiksmigi izvelets pseidonims-"politalogs".:) Vel lugums cienijamajam komentara autoram.Iepazistoties ar jusu komentara saturu isti neklust skaidrs, ko velejaties pavestit. Nav saubu, ka izjutat fizisku nelabumu-pat velmi vemt , ja tiek diskutets par Vairas Vikes Freibergas padarito un nepadarito. Varbut tomer varat PAMATOT savu viedokli?! Citadi atgadina tadu prastu apsaukasanos-vina ir pretiga,alkatiga u.t.t. Atlausos paust nedaudz savu viedokli, ja drikst.Uzskatat Vairas Vikes Freibergas kandidesanu augstajam ES par alkatigu velmi apmierinat savas milzigas ambicijas.Varbut varat paskaidrot, kadu iemeslu vaditi kandideja :Tonijs Blers-bijusais Lielbritanijas premjerministrs(sava laika kritizets par paraku Dzordza Busa atbalstisanu kara pret Iraku),Zans - Klods Junkers-tagadejais Luksemburgas premjerministrs(Luksemburgas pundurvalsts izcelas ar lielako IKP pasaule.Esat parliecinats, ka , telaini izsakoties, paedusais sapratis izsalkuso?) Ja kads Austrumeiropas politikis atlaujas iesaistities Eiropas politikas veidosana, tad ta neapsaubami ir alkatiba?! Tada gadijuma, ka nosauksiet Francijas prezidenta Nikola Sarkozi vienas dienas terinus 1 000 000 EUR apmera ,arvalstu politiku tiksanas laika? Veiksmigu dienu.
sisidra
s
Par kādu objektivitāti var runāt, ja uzaicina šos žunālistus, kas nekad nav kritsiki vērtējuši omceni. Un par viņu jau grāmatu raksta tāpēc, ka omai patīk mācīt citiem morāli un ētiku, bet savā darbībā viņa to pati neievēro.
Ak
A
Vai brīvdienas?
Ak
A
Pseidonims ir brīva izvēle. Kaut vai 'Palotilogs", ja man patīk. Kā tu zini, ka domāts "politologs"?
lno
l
Ak kungs! Eksprezidente nešaubījās balsojot par Šlesera partiju, bet šobrīd maldās 3 priedēs...nē divās:)
Dusmas
D
Nespeju notureties un nepalabot Jusu rakstito. Es velesanas paradija,(KOMATS) ka VVF nav neka verta.Lai ka VVF(VARDS "VINA " VIETA LABAK IZMANTOT inicialus VVF, lAI TEIKUMA NEATKARTOTOS VIETNIEKVARDA VVF LIETOSANA)centas tikt pie karota amata, pasaule zina,(KOMATS) kas vina par tuksu cilveku.(TEIKUMA BEIGAS) Neturpinasu, jo pirmaja teikuma pielautas kludas uzskatami pierada, cik to varetu but teksta turpinajuma. Veksmi Jums,Juri, turpmako komentaru rakstisana.
Dusmas
D
Politolog! Vardu "politalogs" vieta jaraksta-politologs. Komentara autors pat savu niku bez kludam nespej uzrakstit. Izteikt savu viedokli ir svarigi, bet uzlabot savu rakstitmaku ari neskadetu.
pamela
p
Ja viņa stutēs kādu no patreiz ruletē spēlējošiem četriem/urbim,šlesim,lembim,šķēlem/,tad nu gan es ticēšu par to pulksteni un VDK.
haha
h
Tā izskatās, ka tev steidzīgi jāārstējas. Veseli cilvēki izvairās savu caureju demonstrēt publiski.
juris.
j
ES prezidenta vēlēšanas parādīja ka vvf nav neko vērta , lai vai kā viņa centās tikt pie šā ļoti kārotā amata , , pasaule zin kas viņa par tukšu cilvēku , netikai jau veca , bet no ekonomikas nav nemazākās sajēgas , ja valsti nolāida uz krahu , pati arī sev sagādāja vislielāko neslavu ,gan pulksteņi , gan abrenes uzdāvināšana krievijai un nonākšana kriminālvajāšanā , to nevar noslēpt , ES ir jauni ,gudrri ,zinoši cilvēki kam var uzticēt šo amatu , bet ne vvf kas nemākulīgi vadīja valsti ,jonebija caprašanas , kauns viņai nav , bet vecums dara viņu vēl muļķīgāku , nožēlojami.
protams zaudēt māju kara lai
p
bet tas vismaz ir ienaidnieks kurš to dara............, bet savi veči, kā roku nebūtu pašiem pelnīt
I.B.
I
Neticu, ka Latvijā palikuši tikai šādi cilvēki, kuri ir "pilnīgi garām". Saskatu "Dienas" auditoriju. Lai jums neveicas!
Ak
A
Mans vienciemnieks, Vīķonkulis, tā kā knapi prot rakstīt, kur nu vēl ar datoru, palūdza paziņot, ka viņš nevienu politisku spēku Latvijā neatbalstīs.
Politiskaa atbildiba
P
Ja prezidentiem ne silts, ne auksts pec vinu prezidentesanas izbeigsanas, tas nozimee, ka sis kresls ir bijis tikai savtiga labuma iegusanai, bet pec tam - aiz manis kaut udens pludi. Bijusajiem prezidentiem, kas ir vienaldzigi pret Latvijas valsti, ir jaatnem visas vinu privilegijas, jo vini tas nav pelnijusi.
cundurs
c
Būtu jau labi, ja vien šī koruptīvā sistēma nebūtu nostiprinajusies VVF nozīmēto divu premjeru laikā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas