Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +24 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Vīķei-Freibergai piemērotāks esot plaša profila amats, ne partijas veidošana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Saule.
S
V. V.F grib būt kā Tečere,dzelzs lēdija.,bet nu jau par vēlu,vilciens jau aizgājis.Tečere izskatījās spirgta un jauna vēl vecumā.
Oskars
O
Pareizāk būtu,kad visas PARTIJAS NOBIJUŠĀS un PIEDRAUD VIŅAI. VARU LIKT SAVU GALVU ĶĪLĀ , KAD PIE VVF PĀRIETU VISAS LETIŅU BALSIS !!!!!!!!!
mazepa
m
...es esmu par to, lai VVF izsludina valstī diktatūru un atceltu uz laiku Satversmi , uzņemtos MP pienākumus kā bargā mamma !..... viņai pietiktu prasmes uzraudzīt ministrus un valsts ierēdņus , lai tie pilda savus pienākumus ! Dombrovskis iet Godmaņa pēdās - daudz dara pats, nevada un neorganizē ministrus, nekomunicē ar sabiedrību.... VVF varbūt ar daudz mazāk strādātu kā Godmanis vai Dombrovskis, toties viņa lieliski piespiestu strādāt pārējos ! :)
VAIRA UN vALĒRIJS
V
Es aicinu Parex bankas bijušos īpašniekus labprātīgi atteikties no visiem procentiem par viņu ieguldījumiem Parex bankā un dot rīkojumu pārskaitīt visus ienākumus uz sociālo budžetu līdz pat brīdim, kad tiks atmaksāts pilnīgi viss kredīts un ieguldījumi, kurus Parex bankas glābšanai ir devusi Latvijas valdība.
Stabulnieks
S
viņa jau neraud peec amata , viņai uzbaažas ar jautaajumu par partijas dibinaašanu , izlasot viņas atbildi skaidri tedzams , viņai maakslinieka dveesele ,domaajoša abstraktaas kategorijaas , pašsaprotams , ar šaadu (abstraktu domaašanu) partiju nevar izveidot , taadu partiju muusu šodienas (triis vaļi - Lembis ,Šlesers, Šķeele )partiju iipašnieki sasitiis lupataas , viņai vareetu uzticeet dziesmusveetku organizeešanu , neko vairaak...
Kā tautas dziesmā
K
KUR TU, VAIRA, BIJI, KAD BIJI PIE VALDĪŠANAS? KUR TU BIJI, KAD TIKA AR VISU JAUDU PŪSTS NEKUSTAMĀ ĪPAŠUMA UN PĀRĒJO CENU UN IZMAKSU BURBULIS?KO RUNĀJI AR KARGINU?CIK INVESTĪCIJAS ATVEDI NUZ LATVIJU? TAGAD MAN KAUNS KLAUSĪTIES ŠAJĀS TAUTAS DZIESMĀS- JEB DOMĒNOS.
Nu nu
N
Vai tad VVF arī samazināja pensiju, ka jāsāk raudāt pēc kāda amata?
Berta
B
Mosties ar Vairu, dari ar Vairu un arī gulēt ej ar Vairu. Diena, cik vēl šodien būs rakstu par to, ko dara un domā Vaira?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas