Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Vīķes-Freibergas vadītā darba grupa mediju brīvības jautājumos kritizē Ungāriju, Franciju un Itāliju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bp Bo
B
Vairiņai labāk vaidzētu sakārtot nekārtību savā zemē Latvijā, neko uzbrukt citām tautām. Kauns, kauns. kauns. Fuj.
Matvejs Korvins
M
Freibergai nenāktu par sliktu pievērsties situācijai Latvijā, kur tikko partija Vienotība atklāti un nekaunīgi izbīdīja mediju padomē savus ielikteņus, faktiski padarot šo iestādi par savu piedēkli. Lūk šeit ir draudi pamattiesībām. Ungāru iekšējās lietās nav ko bāzt degunu it īpaši jau tāpēc, ka īstais uzbrauciena iemesls ir ungāru vēlme ierobežot banku patvaļu un laupītkāri.
atmina un vesture
a
Kapec Latvija un ES maz kri9ize Freibergu par to, ka vina nekaunigi Latvija apzog lidzcilvekus? Vina ka politisko kukuli par labu kalposanu banditiskajiem grupejumiem, Godmanim un LC, Skelem un TP, Lisinskim un vina banditiskajiem grupejumiem, ..... ir sanemusi politisko kukuli un bauda padomju komunistiska rezima privlegijas? Vai Freibergai (ari Ulmanim, Zatlerim) nav kaums turpinat uzdzivot un parazitet uz Latvijas valsts un latviesu tautas rekina? Freiberga atbrauca no Kanadas uz Latviju, lai bauditu Latvijas tautas sastradatos labumus. Ar kadam tiesibam, bez Latvijas pilsonu referenduma apstiprinatam privlegijam), Freiberga un citi vinai lidzigie smerdeli Ulmanis, Zatleris, driz rinda bus Berzins, sanem no Latvijas iedzivotajiem, kuri pasi dzivo neiedomajama nabadziba, sanem valsts loti lielos dzivoklus Rigas centra, automasinas, soferus, sekretares, miesassargus...komunalos pakalpojumu pabalstus un tas viss tiek nodrosinats uz apzagto lidzcilveku rekina. Bija interesanti verot to kad sis Kanadas pensionare Freiberg atsperas uz Latviju ka vina kritizeja padomju komunistisko rezimu, ka vina nirgajas par to, par ta laika privlegijam un visadam specialam apgadem? Tacu ko si nekauniga, augstpratiga, alkatiga butne pati dara? Freibergas vadiba tika Latvijas valsts novesta bankrota, vinas drbibu skelas ir, Latvijas iedzivotaji bija spiesti emigret no Latvijas vel nepieredzetos apmeros, runa ka no Latvijas esot aizbraukusi vairak ka 500 000 iedzivotaju, darba spejigo iedzivotaju....luk kadi ir sis augstpratigasm iedomigas Freibergas sasniegumi Latvija, par kuriem vina sanem visas sis komunistiska laika privlegijas.
Oskars
O
Arī palikusi par vecu MUĻĶI , labāk paskaties kas DARĀS LATVIJĀ !!!!!! DOMĀ ko darīt LATVIJĀ !!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas