Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 7. jūnijs
Gaida, Arnis, Arno

Vilks: Pretinflācijas plāns būs tad, ja sabiedrība, valdība un uzņēmēji tam būs gatavi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Elmārs
E
Nezinu, kā valdība, bet es esmu gatavs pretvilku plānam.
ome
o
Vai Latvija vispar kaut viens kaut kad kaut kam ir gatavs??? Nu kaut kada nenormala apsestiba...
Citiem vārdiem
C
Pretinflācijas plāns būs,kad inflācija būs beigusies!
ierindnieks
i
SWEDBANK - ir vajadzīgas inflācijas apkarošanas plāns sadarbībai ar sabiedrību ( redz vēsmas no kurienes)..... sabiedrība būs atkal gatava ņemt kredītus, komunicēt savā starpā par mērķizlietošanu( tas ir kas jauns) lai konkurētspēja pasliktinajums un spiediens uz cenām tiktu nedaudz regulēts-
Plāns ir Lielcepurem
P
Investīciju baņķieris un finansists Jānis Lielcepure taču piedāvā brīnišķīgu plānu:atņemt no katras pensijas tikai pa pāris latiem,lai nevajadzētu ieviest progresīvo ienākuma nodokli! Sk."Finansists: pietiktu tikai ar pāris latu atņemšanu no katras pensijas",Apollo,4.04.2011.
loms
l
Nu tas ir kolosāli paši te ceļ nodoļus neko lietas labā nav izdarījuši un tagad mēģina novelt visu uz iedzīvotājiem un uzņēmējiem. Pilnīgs murgs. Tāpat ir skaidrs ka nenoturēs inflāciju smadzeņu valdībā ir par maz.
Andrejs>vispirms
A
Prezidents nav gatavs pieminēt pat obligātās veselības apdrošināšanas nepieciešamību,kas no visām ES valstīm nav ieviesta tikai Latvijā!
Una
U
Kā lai nebūtu infācija ja PVN dubultošana elektroenerģijai,nevar nesadārdzināt pārtikas produktus,kas pēc tam vēl tiek aplikti ar 22% PVN uzcenojumu?
vispirms
v
ja prezidents būs gatavs likvid;ēt ēnu ekonomiku
Leonhards
L
andris
a
Kārtējais āksts kas uzmetis lūpu ka tauta viņu nesaprot? Un vēl kā saprot!!! Tikai piedāvājums visiem savilkt jostas lai tikai baņķieriem peļņas procents nekristos vairs neies cauri!
interesanti
i
Ja es uzrakstitu Vilkam adresetu vestuli - vinjam ir obligati jaatbild? Vai tadas lietas ministri ignore? Ir kads zinosais par valsts ierednu pienakumu sniegt atbildes uz iedzivotaju jautajumiem //// Vnk varetu pajautat - kas liecinas, ka sabiedriba ir gatava - nu ta konkreti pa punktiem 1, 2, 3 ...nevis bla-bla-bla ... jasak nemt un turet pie vardiem - savadak te varam jau plosities un dusmoties, bet samam jau ne silts , ne auksts...
es
e
tad redz vilkaprāt mēs esam vainīgi? atkal šis debīliķis izmuldējās un tad atkal taisnosies. kas tad īsti ir vainīgs jūs vai mēs kibeņi mati.
DANKO
D
.Tiešām ģeogrāfijas skolotāja cienīga atbilde-Inflācijas apkarošanas plāns būs tad, ja sabiedrība, valdība un uzņēmēji tam būs gatavi. Kādi būs gatavības kritēriji sabiedrībai un kas noteiks tās gatavību? Un ja sabiedrība nenogatavojas, bet lec Daugavā.
hvz
h
Ko ta vecais kalvīša plāns neder? Noslauka putekļus un sāk realizēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Līderība pozitīvā nozīmē ir ārkārtīgi svarīga

Par to, kādēļ sestdien jāpieceļas un jāaiziet nobalsot par personībām, kas iespējami efektīvāk spēs pārstāvēt Latvijas intereses Eiropā, vēsturnieku Gati Krūmiņu intervē Agnese Margēviča

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas