Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Vilks: tikai reāli sodi sabiedrībai liks noticēt, ka varam apkarot kontrabandu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
uzņēmējs
u
Pēc šitādas izrunāšanās normālā demokrātiskā valstī šitais sprukstiņš būtu spiests uzreiz atkāpties, bet te jau ir muļķu zeme. Šodien LTV-1 žurnālisti atklāti aicināja tautu pretoties šitam vājprātam. Ne jau šitie sprukstiņi ir valsts! Valsts ir zeme un cilvēku kopums, kas uz tās dzīvo, bet šito savus pavalstniekus dzen projām. Cik ilgi cietīsim?
ha-ha
h
Kur tad ir tie reālie sodi, kad tie būs? Mūsu valstī ne par valsts līdzekļu izšķērdēšanu, ne par korupciju, ne arī par kontrabandu nav reāli sodi! Kad reiz tie būs?
*Bargais*
*
Attēlā redzami tikai divi kriminālā sindikāta vadītāji. Lūdzu, vēl foto. Tautai jāzin visi ietekmīgākie mafijas karaļi.
Latvietis
L
pilniga mulkibas mister VIlk. Tu esi loti naivs un vispar Latvieshi ir tik naivi
Fiksais
F
Vilk, kā ar tavu bēdu brāli Debilovski, kas piesedz 7 miljardu latu izzagšanu no kādas baņķeles... Vai trako marsieti, kas ar savu drauģeli piedalījies kādas Kazahijas bankas miljardu skalošanā caur Latviju... Viena cilvēka biznesus sāksiet tramdīt? Smiekls pašam nenāk? Kāpēc zveidru baņķieriem esi iedevis apmēram miljardu nodokļu atlaidi?
viesis
v
Tāda sajūta, ka Vilks ir slims, viņa izteicieni kļūst arvien glupāki, atvainojos par izteicienu. Tikko viņš teica, ka valstij nav daļas, vai tās iedzīvotāji vēlas aizbraukt, vai tomēr dzīvot šeit, kas nav no tām gudrākajām domām. Tagad viņš runā par kontrabandas apkarošanu. Kontrabandu NAV IESPĒJAMS APKAROT, nelikvidējot tās ekonomiskos cēloņus. Ar sodiem neviena valsts nekur pasaulē kontrabandu nav apkarojusi. Anglija atrodas uz salām, un pat nespēj kontrabandu apturēt. Bet Vilks kā Nezinītis uz mēness, palielināsim sodus un kontrabanda uzreiz apstāsies....
zinošais
z
šitie abi sprukstiņi ir nudien pamuļķi! Ķerstīs te nabagus, kas pa krūmiem pāris paciņas vairāk cigarešu vai lieku pudeli degvīna ienes, tai pat laikā pāri robežai nāk vilcienu sastāvi ar degvielu, cigaretēm un alkoholu. Degviela tiek no cisternām pierobežas stacijās pumpēta 40 tonnīgās mašīnas un izvadāta pa degvielas uzpildes stacijām(kreisā prece) un dažādām firmām. Vasjuks sēdēja, bet viss tāpat notika...nu Vasjuku izlaida un viss tāpat notiek. Šīs lietas tiek piesegtas vsaugstākajā līmenī un nevienam mats no galvas pagaidām nekrīt. Vilkam ar Dombrovski vispirms jāpapēta savu ministru darbība, pirms nabagus ķersta un spundē ķurķī!!!
replika
r
Vajag pastiprināt arī sodus par latviešu valodas nelietošanu saskarsmē ar pircējiem un valsts iestādēs . Tikai sodu bardzība spēj garantēt likumu ievērošanu!!!
vairis
v
ja ja vaškevics lasa šo rakstu un no smiekliem gandriz galu dabuja, karotāji atradušies
vilis
v
Kur asinis?Tauta gaida krustā sistos!Drīz Lieldienas1
latviete
l
Vai zini, kas ir valsts? tu un es un viņi. Un no tā vai pērkami un pārdodami esam, būs atkarīgs, kāda ir sistēma. Tā lūk!
Jukums
J
Ko tad gaidāt? Sen bija jāņem ciet valsts nozadzēji - nekāda noilguma te būt nevar! Vilka sprēgāšana par kontrobandu drīzāk izskatās kā vecās, valsti izzagušās mafijas norobežošanās no jaunajiem grupējumiem - vienkārši, lai nav jādala ietekmes sfēras. Tikai ar to rīcību tā pašvakāk - pat tik vienkārša lieta kā Daimler kukuļošana joprojām buksē, lai gan tur jau nu gan visam jau sen bija jabūt skaidram.
Paši
P
Vilka vārdi līdzinās bērna šļupstiem, jo tieši pati valsts ir radījusi sistēmu, kas nav devusi iespēju 20 gadu laikā iesēdināt nevienu...Pati valsts ir lielākā korupcijas vaininiece, radot tādu tieslietu sistēmu, kāda ir valstī, radot apstākļus liela mēroga zagļu celšanai amatos, pašu valstsvīru miljonu mahinācijā, shēmām,kukuļiem u.t.t. Aktuālākais piemērs Vaškevics. Viņs ....palīdzēšot atklāt.....Tālāk nevajag! Nu taču palīdzēs ar saviem zagtajiem miljoniem sev nodrošināt brīvību un arī rīcības brīvību, lai to visu turpinātu. Katram bērnam tas ir skaidrs kā diena, tikai Vilkam nav...
žora
ž
Es nesmeķēju, nelietoju alkoholu (gandrīz), degvielu DUSā pērku brīvdienās (jo ar atlaidēm). Vai mani tagad arī iesedinās cietumā? Vai uzreiz nošaus, jo LV nevar uz mana rēķina pietiekami uzvarīties (t.i. izpildīt akcīzes nodokļa ieņēmumu plānu) ...
Drahtenbergs
D
Jauns jenotu aņuks. Laba doma , biedri Rungaini. «Apollo», [email protected] Trešdiena, 30. marts (2011) 13:41 Investīciju baņķieris Ģirts Rungainis uzskata, ka par otru valsts valodu Latvijā jākļūst angļu valodai. «Es baidos, ka mani tulīt nomētās ar akmeņiem, bet es tomēr pateikšu: angļu valodai ir jākļūst par otru valsts valodu Latvijā,» intervijā izdevumam «Lietišķās vēstis» paudis Rungainis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas