Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Vilnītis: jābūt ļoti spēcīgiem argumentiem, lai atstātu Liepāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jūrmalnieks
J
Vai tad sēdēšana opozīcijā .. nav spēcīgs arguments?!
Aborigēns
A
Nebūtu jau arī nekādas vajadzības cenas uzņēmējiem diktēt,ja arī Latvijā tiktu ieviests Māstrihtas kritērijiem atbilstošs progresīvais ienākuma nodoklis ar iztikas minimumam atbilstošu neapliekamo minimumu un Māstrihtas?Briseles?Lisabonas 6% PVN likme pārtikai!
emils
e
PIRMAMKARTAM ...!...KADA VALODA JUS RUNAJAT , JA NEVAR SAPRAST BUTIBU !... ...par nepamatotām spekulācijām....!... ...VINIEM LAIKA STARP ZIEMASSVETKIEM UN JAUNGADU NAV SAVA ZUPA JASALA AR ASARAM , KA TO DARIJU ES . ALBERTS SVEICERS * VESTULES NO LAMBARENES *
Nekas
N
TUKŠU SALMU KŪLĒJS - REĢIONS NĪKST ĀRĀ NO DEMOGOGU PLĀTĪZERU VERVELĒŠANAS
vilnīšiem no RP
v
Viens no spēcīgākajiem argumentiem - Vilnītis būtu tieši tāds pats diletants ministra krēslā kā Sisis Vijoļkāja
...
.
a kur pārējie rp deputāti, kas ievēlēti saeimā DDD? Ja nav cita ko virzīt....
Adatiņa
A
Seska vietā gan gribēja,bet tagad kad ir vajadzīgs un var parādīt uz ko esi spējīgs,tad meklē argumentus.Liepājnieki bez tevis ,Jāni noteikti var iztikt! Neviens pat nepamanītu,ka tevis te nav,toties Vilnīsa vārds izskanētu par visu Valsti,ko nobijiesa,bet tu taču apgalvoji ,ka visu vari!
uzpirkstenis
u
Bez SC nodevējiem gan liepājnieki nevarētu izteikt = ne? Tie Tev "adatiņ" tuvāki pie sirds.. :) Tas nekas, ka Kremļa sponsorēti un latviskajā Liepājā pateicoties Seskam nonākuši pie varas
  • 6
  • 1
Bēdīgi ar to Rīcību
B
ja normāli cilvēki atsakās iet politikā, tad ir bēdīgi ar mūsu tautiņu
Arnis Aivars
A
Nekaunīgais solītājs Repše gan spiežas atpakaļ, lai gan neviens viņu negaida..
  • 7
  • 0
Kurmītis
K
Kārtējais reformistu aplauziens. Un uzmeta zēnus Sprūdžs – viņu Premjera amata kandidāts .... , paziņojot, ka aiziet tikai ar 1. decembri. Kas automātā nozīmē, ka viņš PATS taisās satamborēt budžetu nākamajam gadam un tad viņa pēctecim nāksies dzīvot ar to, ko Sprūdžs būs vēl papildus savārījis ... Pēctecim pat tiek liegta iespēja jau tagad, vēl šogad sākt labot Sprūdža ziepes. Domāju, ka te stāsts būs vēl trakāks nekā Izglītības ministrijā. Plus, ja vēl ņem vērā vēlēšanas un to, ka nākamā gada otrā puse faktiski būs nevis strādāšana, bet gan priekšvēlēšanu balagāns, tad būs visai grūti atrast kādu trako, kurš būs gatavs lekt šajā lauvu bedrē uz dažiem mēnešiem. Jo skaidrs ir arī otrs – reformistu nākamjā Saeimā vairs nebūs. Tātad cilvēkam, kurš sos sūdus vairākus mēnešus strebs, visticamāk neviens pat paldies nepateiks. Sava paša parteja – ne tik. Jo labāk viņš nostrādās un lietas sakārtos, jo ar lielāku prieku nākamie vēlēšanu vinnētāji ministriju no viņa pārņems, pašam iedodot ar kāju pa pakaļu. Izņēmums – ja Vilnītis jau tagad - šo mēnešu laikā piemeklē sev citu partiju, kura būs pie varas un tad aiziet pie tās. Bet arī to tad jādara savlaicīgi, neatstājot uz pēdējo mirkli. Precīzāk – Vilnītis to darīs tik un tā. Jautājums ir – vai viņam to izdevīgāk ir izdarīt, kā Liepājas reģionālam līderim ar savu saliedētu komandu, jeb kā ministram - ar pusgada laikā tomēr pašķīdušu domubiedru grupu. Domāju, ka pirmais.
VARAM uz Liepāju.
V
Bet kāpēc šo ministriju nevarētu pārcelt uz Liepāju?... Pilnīgi nopietni.
jānis
j
Igaunijā jau šādi esot izdarījušies ar Izglītības ministriju, ko pārcēla uz Tartu
  • 4
  • 0
Kurmītis
K
Super ideja, starp citu !!
  • 4
  • 0
ARguments
A
- uz Rīgu krusta karā pret tumsu, kā dziļi ticīgs protestants !
zvirbulēns
z
Izskatās pēc šizofrēnijas skartā! Lai paliek Sprūdž!
XLR
X
Vismaz viens cilvēks skaidri pasaka, ka jābūt motivācijai lai aizlaistos no Liepājas. Ministra amats nav nekas salds, drīzāk katorga un sabojāta reputācija.
jurs
j
patiešām - pie labas alga uzņēmumā un vietas Liepājas domē - braukt par mazu naudu un strādāt Rīgā - turklāt zinot, ka saņemsi tikai zaimus un nopēlumu - tur vajag baigo vella puiku
  • 6
  • 0
STOP< STOP< STOP
S
JA cilvēkam ir pieredze pašvaldību darbā, tad viņam IR JĀIET un jāupurējas sabiedrība labā,. Pietiek jau šajā amatā visādu sprukstiņu, kas neko nejēdz no reālām lietam. Vilnītim vismaz ir ilgu gadu pieredze uzņēmējdarbībā un pašvalībā, turklāt viņš labi zina, kādus manevrus spēj veikt politikāņi, lai paliktu pie siles, Seska pārdošanā Saskaņa centram Liepājā, lai tikao paliktu pie varas - vien ir ko vērta.. Galu galā, ja godīgie uzņēmēji un pilsoņi kautrība dēļ vai neuzņēmības dēļ atteiksies nākt politikā, tad turpināsies valsts izsaimniekošana un stagnācija!
  • 8
  • 0
tici gan
t
Beidzot viens politiķis godīgi pateica, ka apdrukāto papīrīšu paciņai aploksnē jābūt krietni biezai, citādi nepiekritīs. Gribētāju par velti mirt par Zatlera lietu vairs nav.
  • 10
  • 6
netici
n
Plika tukš*iršana,pie siles tikt,ai,kā gribās!
  • 3
  • 10

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas