Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Viņķele neredz pamatu demisijas pieprasījumam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ko tu viņķele
K
vispār dari ministres krēslā??? Tu neesi pat tukša vieta, vairāk tupa nejēga.
Kā var būt krēslā sēdoša tukša tupa
K
acīmredzot, vien idiotam skaidrs ir. Tomēr,ja trīs ???,tad arī viņam skaidrs nav.
  • 0
  • 0
Jānis Iv.
J
nelaimīgā Vienotība ar tādu ministri un varbūt, ka visa Vienotība domā kā viņas nelaimīgā ministre - tad jau pilnīga harmonija Vienotības nožēlojamājā nometnē
Toties prieks mūsu zagļu,laupītāju
T
un deģenerātu nometnē. Kur VISS uz spēles likts,tur nav ko nožēlot. Bet laime no Dieva nāk,un nav šaubu,ka ģeķi (līdzīgi Jānim iv.) to nemantos.
  • 0
  • 0
Toties,mūž
T
Komentārs
  • 0
  • 0
ha=ha
h
Lasu: "Labklājības ministre Ilze Viņķele (V) neredz pamatu savas demisijas pieprasījumam". Kas tur ko skatīties, ja nezina, kur jāskatās! Parasti tad saka - blenzt. Bez tam - parasti tie, kam redzes problēmas, aiziet pie okulista (nu ja nav skaidrs, tad tas ir acu ārsts).
Tev atkal derētu pie okultista,
T
lai zinātu kur nonāk dvēseles,kas mēslus ēd un ražo.
  • 1
  • 0
&omega
&
Ar demisiju ir par maz. Es pieprasu, lai Viņķeli un visi viņas piekritēji tiktu dzīvi sadedzināti Rīgas TEC krāsnīs. :-P ~
Tu degsi ellē un nesadegsi,jo TĀS u
T
TEC vien cerību zvaigzne ir.
  • 0
  • 0
Babes!
B
Ilze Viņķele ir mana varone! Vairaak taadus cilveekus! Paldies! x
?
?
Cilvēkus uztrauc grāmatiņa? Mani vairāk satrauc, ka man jāuzaug sabiedrībā, kur tik daudzi redz caur peņu un vagīnu prizmu. Grāmatiņā, kurā elementāri mēģināt vienādot abus dzimumus, norādot, ka ne zēniem ne meitenēm nav jāpakļaujas sabiedrības stereotipiem, lielākā daļa vareno pieaugušo saskata homoseksualitāti. Tas lūk ir skumjāk par visu.
skuķis
s
Tieši tā arī ir - katrs šo grāmatu iztulko pēc savas uztveres prizmas. Ja šī grāmata ir domāta laist apgrozībā bērnudārzos, tātad tur pretīm būs pedagogi, kuri arī mācēs izskaidrot šīs grāmatas patieso sūtību, nevis daži ''slimie'',kuriem sekss un fobijas rēgojas ik uz soļa. Būtu labāk nokaunējušies sevi šādi prezentēt..
  • 3
  • 0
Idiotijai nav alternatīvas iespējas
I
ieraudzīt,ka vienīgi pašas idiotiju un citu homoseksualitāti.
  • 2
  • 0
Šłupste
Š
Šī te tā saucamā ministre pat sakarīgi runāt nemāk.Kas šādus te eksemplārus valdībā liek?
Tavs eksemplārs Šlupstis gan valdīb
T
Komentārs
  • 2
  • 1
visiem gudrīšiem...
v
Visa šī ārprāta pamatā ir "Gender Mainstreaming" (Gender galvenā ideoloģija), kas visā pasaulē vēlas noliegt vīrieša un sievietes identitāti un heteroseksualitāti vispār. Gender revolūcija ievieš androginas būtnes statusu. Gender māca sievietes un vīrieša identitāti iznīcināt, balstoties uz personiskajiem ieskatiem. Gender māca, ka tas, ka Tu esi vīrietis vai sieviete ir tikai tāpēc, ka citi Tev to ir iestāstījuši. Tev ir tiesības justies kā pretējam dzimumam un pieprasīt lai citi Tevi vairs neuzskata par sievieti, bet vīrieti (un otrādi), bet, ja citi to neievēro, tad ta ir diskriminācija un cilvēktiesību pārkāpums. saskaņā ar Gender ideoloģiju, ir nelikumīgi ierobežota cilvēku brīvība, jo pastāv "uzspiesta heteroseksualitāte", kas būtu jāpārvar, katram pašam izvēloties savu sociālo dzimumu, neatkarīgi no bioloģiskā dzimuma. Pēc Gender uzskatiem ikvienam jābūt iespējai izvēlēties savu dzimumu un īstenot savu identitāti kā homoseksuālis, lesbiete, biseksuālis vai transeksuālis un realizēt to jau no jaunākā skolas vecuma. 1995. gadā Pekinā notika Apvienoto Nāciju Vispasaules konference sieviešu aizstāvībai, kurā uzspieda jēdzienu Gender, lai aizvietotu vārdu dzimums ar vārdu dzimte. Visa šī murga pirmsākums ir Marksa un Engelsa ideoloģijā un vēlāk Žans Pols Sartrs un viņa sekotāja Simona de Bovuāra, kas bija piederīgi komunistiskajai partijai. Citēšu dažas viņas "pērles" no grāmatas "Otrais dzimums". Piemēram, "par sievieti nepiedzimst, bet kļūst", "grūtniecība ir kropļojums", "auglis ir parazīts, kas dzīvo uz viņas rēķina", "sieviete būtu jāatbrīvo no pēcnācēju radīšanas grūtībām, izmantojot kontracepciju, abortu un apaugļošanu in vitro; jāatbrīvojas politekonomijas labā un jāiegūst absolūta vara pār visu savu personu". Izšķirošs pavērsiens Gender revolūcijā notika 1973.gadā, kad APA (Amerikas psihiatrijas asociācija) izsvītroja homosekualitāti no psihiatrisko slimību saraksta. Izsvītrošana nenotika zinātnisku apsvērumu vai pierādījumu dēļ, bet zem "Geju atbrīvošanas frontes" (Gay Liberation Front) spiediena, kas darbojās APA iekšienē. Gender ir dominējošā ideoloģija pasaulē politikā , plašsaziņas līdzekļos un akadēmiskajā jomā. "Gender Mainstreaming" ir politiska programma, kas paredz vīrieša un sievietes identitātes iznīcināšanu.
TE NU IR TAS GADĪJUMS,KAD MUĻĶIS
T
GUDRUS GRIB MĀCĪT.
  • 3
  • 1
EROS
E
Lai nāktu gaismonība dziedāsim... Kur latvju lezbas zied, Kur latvju geji dzied, Laid mums tur praidā iet,
Pardon,gribēju mīnus likt tam Ēross
P
muldējumam,bet ielikās plus - kod nu pirkstos viena mērgļa dēļ!
  • 0
  • 0
nemuldi gan,lezba
n
līdz praidam nenodzīvosi,bet dziedās tev - to mironi nu norokam,kas gaismonību nenesa...
  • 1
  • 1
skuķis
s
Tiešām jāsmejas, cik viena tautas daļa spēj būt aprobežota un divkosīga. Dēļ vienas nieka grāmatas nupat tāda ažiotāža sacelta. Tad,kad izlaida ''Zīlītes'' ''gadsimta'' numuru, vai tad visi tūliņ skrēja ar seksu nodarboties? Kad skatās pa TV Simpsonu ēvarģēlības u.c. muļķības,kāpēc tad neviens neceļ brēku?? Vajadzētu likvidēt arī TV u.c.inform.avotus??!! Tur tik nepiedienīgas lietas rāda!!! Tas trakais ''vecis'',kurš izvalbījis acis auroja pa TV ekrānu uz Vinķeli,manuprāt, bija izbēdzis no kādas psihoneiroloģiskās slimnīcas un bērniem ir daudz bīstamāks par grāmatu un,ja tādam ģimenē aug bērnu,tad man tiešām jādomā,ko viņi no šāda trakā var iemācīties??!! Labāk ģimenē ielieciet vērtības, nevis sodiet grāmatu vai Vinķeli,kurai, starp citu, ir taisnība. Jūsu piemērs kalpos bērniem par paraugu un ne jau viena grāmata tagad veidos viņu pasaules uzskatus. Divkoši!
Patiesi!
P
Redzot ''Panorāmā'' to idiotu dūša apskrējās. Un turpat blakus Viņķeles cēlā,savaldīgā un skaistā seja (salīdzinot to ar plēsīgam putnam līdzīgo - bezgala neglīto un neharmonisko Aijas Kincas seju!). Tā vien liekas,ka līdzīgi neģēļi ir ''Panorāmas'' darbinieki,ja reiz tik neglīti pasniedz informāciju paģērot, lai Latvija būtu līdzīga Igaunijai. Kur jūs bijāt, žurnālisti,kad trekno gadu aizsegā tika izzagta un nozagta Latvijas valsts un, ko nu brēkt krokodila asaras,ka lūk Igaunija tik tālu tikusi. Lūk,māmiņu un bērnu miljoni ir Šķēle ,Lemberga un citu šeftmaņu makos - ņemiet ārā un dodiet mātēm un bērniem!
  • 2
  • 1
Santīms
S
JA vāktu parakstus par atstādināšanu, tad noteikti esmu par to, ka viņu jāatstādināšanu.
organizē!
o
Komentārs
  • 0
  • 0
:)))))
:
ko Viņķele vispār redz, izņemot savas ambīcijas un savas varaskāres piepildīšanu
un ko vispār redzi tu?
u
Komentārs
  • 0
  • 0
Emilija
E
Si nekauniga ragana, vel ir iedomajusies, ka vinai ir vajadziga Latvijas valstij un latviesu tautai. Tas vajprats cik nekaunigi, ciniski, debili ir Latvija spolitki, prezidenti, minstri, Saeimas deputati. Lielaka dala no viniem ir jatriec rata ar apdirstu koku.
Emīlija pati vien vairs renstelei d
E
jo salīdzinot Emīliju ar jebkuru raganu,ragana princese ir. Bet to ''apdirsto koku'' mēs liksim Emīlijas mūžamājā - kā nekā Emīlijas mūža pavadonis. Tas koks.
  • 1
  • 1
Atis
A
Man gan liekas, ka tādai kā Tev jākravā koferis un jābrauc uz labāku zemi ( un savu koku paņem līdzi!)! Rupekle, kura sadomājusi runāt latviešu tautas vārdā!
  • 3
  • 2
par nodokļu naudu?
p
par manu naudu manu bērnu kaut kāda tante par pepijprinci taisīs? Kādā jēgā tērēt naudu uz jaunajām ģimenēm, ja valsts ar šo gājienu demonstrē, ka valstij vajadzīgi tikai pepijprinči, pirātprinceses un pārējā kaudze jefiņu kas nejēdz kas viņi ir un ko viņiem ar savu dzīvi pasākt, kā tikai tusēt, maksāt nodokļus un balsot par nākamo bandītu politprojektiem..
Lidija Taube
L
Čakstes fonds apkauno Ljas pirmā Valsts prezidenta, izteikta demokrāta vārdu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas