Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Virszemes TV skatītājiem būs no jauna jāveic kanālu meklēšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
labvēlis
l
Noskatoties video instrukciju, var mierīgi pa telefonu vecākam cilvēkam nodiktēt, kas jādara, kura poga jāspiež. Bet labāk, protams, aizbraukt ciemos.
un
u
Tad ne tikai attels, viss raksts jatulko. Diena, netaisiet kish-mishu, labak publicejiet portalu divas valodas ka DELFI, kursh ko gribes, to lasis.
Nesapratu...
N
Vai mums ir ieviesta divvalodība? Kāpēc šajā portālā tiek publicēts attēls Nr.2? Lienošā rusifikācija, ko?
Murga 2.sērija
M
Tas gan jauki - Lattelecom atzīstas savā iepriekšējā neizdarībā. Cilvēkiem tika teikts, ka antenas sliktas, ka tās jāuzstāda pat 15 m augstumā utt., bet izrādās iemesls ir cits - Lattelecom haltūrēšana. Gribētos pamēģināt - cik stundas vajadzēs, lai to 177 sazvanītu? Lūdzu veciem cilvēkiem izsniegt bezmaksas sirdszāles.
to labvēlis
t
mājās, kur nav ne kabeļu, ne šķīvju, bet jālietu dārgais dekoders, parasti nav arī interneta. tā kā videoinstrukcija tik pat labi varētu būt uztetovēta uz kāda Rīgā sēdoša lattlelekom darbinieka gurna.
labvēlis
l
Lattelecom mājas lapā ir videoinstrukcijas, kā to izdarīt.
standzinieks
s
Jauks iemesls atkal apciemot savus mīļos vecīšus.
imho
i
pilnīgs murgs. šajā projektā ir domāts kā pelnīt un nogrūst dekoderus, bet ne kā skatīties TV...
nnn2
n
ja veciem cilvekiem atkal tik lielus krenkus uztaisa
umbra
u
Tā kā vecākiem dekoderu nopirku jau tad, kad tikko virszemes TV "palaidās", tad, jau 3 reizi nāksies par jaunu meklēt... Varbūt uzreiz varējāt pārdot dekoderus ar pogu "Automātiskā meklēšana", lai nabaga penšiem tik bieži nav jāmeklē validols?
ihaha
i
Lauku tante, kura visu laiku skatiijusies noreguleetu televiizoru, ir sajuusmaa: beidzot pashai vajadzees atrast kanaalus! Vai peec zvana 177 Lattelekom paliidziibas dienests izbrauks arii uz laukiem?
viesturs
v
īstenībā kāda starpība?! kad aizbraucu uz laukiem, dekoderu ņemu līdzi, un tur tāpat viss jāatjauno, tā kā liela bēda jau nav.. Ieteiktu jums pārbaudīt, vai tajā kastīte tas melnas savienotājvads ir kārtība, jo man gadījās, ka tur salocīts.. :(
JJurevics
J
iepriekš 99,6% bija tikai bezmaksas kanāli. Tagad, cik var spriest pēc tās kartes, ko te komentāros iemeta - arī maksas kanāli būs tuvu pie 80% teritorijas. Un tas ir baigais uzrāviens, imho.
Jojo to interpretācija
J
Intrepretācija, Lattelecom jau sen apgalvoja, ka 99,6% teritorijas viss ir OK. kāpēc to 0,4 % dēļ tagad vajadzīgas pārmaiņas? vai tiešām Lattelecom iepriekš meloja?
Jojo
J
Penši sen jau to bija pelnījuši:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas