Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Visi KPV LV ministri pārtraukuši darba attiecības ar saviem parlamentārajiem sekretāriem

Pēdējo nedēļu laikā visi trīs partijas KPV LV ministri - labklājības ministre Ramona Petraviča, iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens un ekonomikas ministrs Ralfs Nemiro - pārtraukuši darba attiecības ar savu ministriju parlamentārajiem sekretāriem, noskaidroja aģentūra LETA.

Darba attiecības uzteiktas Labklājības ministrijas (LM) parlamentārajam sekretāram Robertam Spručam (KPV LV), Iekšlietu ministrijas (IeM) parlamentārajam sekretāram Aldim Blumbergam (KPV LV) un Ekonomikas ministrijas (EM) parlamentārajam sekretāram Kristam Berganam-Berģim (KPV LV).

Labklājības ministres padomniece Liesma Kalve aģentūrai LETA apstiprināja, ka Spručs no pagājušās nedēļas vairs nav LM parlamentārais sekretārs, bet viņa vietā izvēlēts Krišs Lipšāns (KPV LV).

EM aģentūra LETA uzzināja, ka darba attiecības ar iepriekšējo parlamentāro sekretāru Berganu-Berģi pārtrauktas jau maijā, bet viņa vietā apstiprināts Jurģis Miezainis. Tikmēr Bergans-Berģis kļuvis par Nemiro padomnieku, liecina informācija ministrijas mājaslapā.

Iekšlietu ministra Sanda Ģirģena (KPV LV) padomnieks Kārlis Miksons aģentūrai LETA apstiprināja, ka ar Blumbergu darba attiecības ir pārtrauktas. Blumberga pēdējā diena ministrijā bija 7.jūnijs.

Patlaban tiekot lemts, kurš būs jaunais IeM parlamentārais sekretārs.

Blumbergs, atšķirībā no LM parlamentārā sekretāra, ir Saeimas deputāts.

Kā aģentūrai LETA norādīja KPV LV frakcijas priekšsēdētājs Atis Zakatistovs, partijā ir vienošanās, ka ministri paši komplektē savu komandu, tomēr notiekot arī konsultācijas ar partiju.

Zakatistovs sacīja, ka Spručs sevi pierādījis kā ideālu, autonomu profesionāli, kurš pats veido savu dienaskārtību, un šādam cilvēkam labāks esot padomnieka amats. Līdzīga situācija esot arī ar Blumbergu.

Politiķis norādīja, ka parlamentārajam sekretāram ciešāk jāsadarbojas ar ministru, tāpēc ministri veikuši izmaiņas savos birojos.

papildināta visa ziņa

Top komentāri

Tā, lūk!
T
nu bet, protams, ka katrs vadītājs formē savu komandu no cilvēkiem, kas ir viņa domubiedri un kuriem viņš uzticas. Par ko te cepiens?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas