Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +11 °C
Smidzinošs lietus
Svētdiena, 9. jūnijs
Ligita, Gita

Visskeptiskāk par labējo partiju konsolidāciju izsakās TP un ZZS

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
Maini niku - tev labāk piestāvētu - VAZELĪNS. ................................................. ...................................................... Un to vietu, kur tik vajadzīgs vazelīns - lai piesedz rozā kriolīns.
Zelma Birzniece
Z
Ea gribu,lai TP atklāj to "Komercnoslēpumu"no kādiem lidzek,liem dzīvo zaļi Krištopāns ASV,Šķēle -vai tišām tik lieli ietaupījumi no pārdotiem tulpju sīpoliem,Kalvītis,kas izšķēŗdēja sociālo budžetu,Argalis vai visu no Rīgas brīostas sagŗābto naudu iztrallināja pasaules apceļojumos utt TP dižvīri
Tā jā
T
TP mirs lepnā vientulībā,ZZS pievienosies jebkuram lai tiktu pie siles.
sisis
s
Maini niku - Tev labāk piestāvētu - VAZELĪNS.
zigis
z
Nekad nevar kosolideties ar TP Taa ir totals mironis pec visa ko sastradajusi un novilks lidzi jeb kuru.Jaunup,attopies!ZZ ari nav uzticami Vienmer pa kluso traucejusi valdiba,bet Tevzemiesus var,jo vini ,lai tikai butu pie teiksanas ,daris jeb ko,bet nenodos prtnerus-kaut ari pret savu sirdsapzinu.Visu Latvijai vajag un racionalo Kristopana partiju.
Vēlētājs
V
Ko tik nedarīs tie diletanti JL, TP, ZZS, PS, TB/LNNk lai tiktu pie varas! Tas taču visiem ir skaidri redzams, ka nākamajā Saeimā netiks tie kuri ir noveduši valsti līdz šādai situācijai - un tās ir TP, ZZS, TB/LNNK un tagad vēl pievienojas JL un PS! Tauta nav muļķe! Šie politiķi var apvienoties, savienoties un konsolidēt spēkus, bet Saeimā tiem netikt!!!! Es balsošu par tiem, kuri maz runā bet daudz strādā - un tie ir LPPLC!!!
sviests!
s
Piekrītu. Zīlem tā slavenā ekonomiskā programma uz 9. Saeimu, ko vēlētāji nenovērtēja, bija sociāldemokrātiska. Ap JL pulcējas lumpen-elektorāts. Vēl viņi Štokiju var piesaistīt. Tie var konsolidēties un izveidot vienreiz latviešiem populāru socdem-partiju. Bet ZZS bez Zaļās partijas, tas ir Zemnieku Savienība ar TP var veidot labēji konservatīvu partiju bloku. Vēl pieķerot klāt kādu nacionālu spēku tipa VL un Kalnietes PiSu
Nata
N
"Tāpat partijām trūkst inetelektuālo resursu,...", jā, bet vienalga 0+0+0=0.
Kaspers
K
Jaunups situāciju nenovērtē pareizi. Jaunam laikam ar kreisiem uzstādījumiem nav reālu izredžu sadarbībai ne ar Tautas partiju, ne ZZS, ne Šlesera partiju. Jaunais laiks varētu sadarboties ar TBLNNK un tās kloniem. Šim partijām ir līdzīga juceklīga politiskā līnija, ka nevar saprast, ko viņi īsti grib. Ja šīs partijas netiks skaidrībā par savu orientāciju, tad tām priekšā stāv Latvijas ceļš.
>sviests
&
es arī!
dura
d
Protams ka Šķēlem jāatgriežas, vēl viss nav izzagts un aizstiepts uz Mākoņiem. Apbrīnoju dažu apmātību.
mērglis
m
nezinu nevienu labeeju partiju kurai nebuutu iipašnieks , ja buutu iespeejama konsolidaacija tad mums pietiktu ar vienu partiju , kungi savaa starpaa vienojas par vienu genseku un kaartiibaa , bet kur sastopas šauru interešu un ietekmes iespeejas , nekas taads nebuus iespeejasms , šie kungi jau speciaali radiija savas partijas lai vareetu ietekmeet valsts vadiibu savu interešu realizeešanai , te jau pa gabalu redzams ka konsolidaacija nav iespeejama , jo no virsraksta var saprast kaada skepse par to Lembergam un Šķeelem... viss atkariigas no veeleetaajiem , naakošajaas veeleešanaas , vai buss konsolidaacija vai nee , Lembem priekšaa veel tiesu process, bet tas lietu gaitu neiespaidos , viņš pieradis galus kaartot arii no cietuma kameras...
sviests!
s
Tagad skaidri redzams, ka mākoņtēvam ar lata devalvācijas biznesu ir galīgi švaki un janāk pie varas, lai varētu sabīdīt likumos caurumus un nozagt no SVF aizņemtās naudiņas. ------------------------------------------------- -- Pats nesaproti, ko runā, jo atkārto klišejas, kaut kur dzirdēto, citu sacīto. Par Šķēles spēju uzņemties atbildību un izvest valsti no krīzes, liecina tieši viņa aicinājums diskutēt par lata devalvāciju, ne akli pieņemt citu diktētos noteikumus. Viņš DOMĀ, atšķirībā no te komentējošo jēlīšu vairākuma.
sviests!
s
Kāds labums no tā tautai? Šāds jautājums vien jau norāda, ka gaidi harizmātisku līderi, kas dos, pateiks, izdarīs... Pašam nav ne gribas, ne ideju.
TV
T
Tagad skaidri redzams, ka mākoņtēvam ar lata devalvācijas biznesu ir galīgi švaki un janāk pie varas, lai varētu sabīdīt likumos caurumus un nozagt no SVF aizņemtās naudiņas. Tikai PILNĪGI NEJĒDZOŠ VAR BALSOT PAR TP. VĒLĒTĀJI GAIDA TĀDU POLITISKU SPĒKU, KURŠ SPĒJĪGS VISUS KAMPĒJUS IELIKT AIZ RESTĒM UN NAUDU ATGRIEZT LATVIJAI.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas