Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

VK revīzija apstiprina nelietderīgus tēriņus NBS pretmīnu kuģu iegādē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hm
h
DIENA, kā nav kauna? Informācija jāpasniedz objektīvi un pilnīgi.
meli
m
Pats pirmais teikums ir meli pret Jūras spekiem. VK zinojumā ir minēta gan JS, gan NBS, gan Aizardzības ministrijas rīcība. Turklāt JS nav pieņēmuši nevienu lēmumu saistībā ar iepirkumiem. Andrim Saulītim būtu jāgatavojas tiesas prāvai par neslavas celšanu.
hei
h
Ok.VK ziņojuma oriģināls ir pieejams Valsts kontroles mājas lapā.
hei
h
Diena revidē komentārus? VK ziņojuma oriģināls ir pieejams šeit:
patiesiba
p
Jatiesaa aizsardzibas ministrs, kas bija sajaa laikaa ar visiem vina paligiem, kas so konkursu istenoja. Tad luk, kadi cilveki sez Valsts kancelejaa! Valsts naudas zagli!
nu un
n
"VK ieskatā bijis nepieciešams tikai iztulkot dokumentāciju latviski, bet tā vietā nelietderīgi iztērēti vairāk nekā 400 000 latu." - un cik tas varētu maksāt "VK ieskatā"
Jūrnieks
J
Šī ziņa satriec nevis ar savu ikdienišķumu, bet ar tendenciozu pieeju!!! Lasiet oriģinālā Ja jums pacietības pietiks: vienā lappusē ir tā': ''netika izveidota kuģu apkalpošanas ilgetrmiņa stratēģija"...bet pēc divdesmit lappusēm ir ar negatīvisma zīmi : '...'noslēgti vairāki ilgtermiņa līgumi''; beigu beigās ko jums īsti vaijag?Kā ir labi? . Ja nopietni- parunajiet ar Jūras spēku jūrniekiem, viņi jums pateks KO viņi par to doma!
he
h
Interesanti - nepirkt par 1,5 limonu instrukcijas tulkojumu no flāmu valodas, bet par 400 tūkst. anglisku variantu ir "nelietderīgi tēriņi". Vēl interesantāk kā Dienai izdevās noskaidrot, ka vieni un tie paši kuģi Latvijai un Pakistānai nav identiski. Superobjektīva "Diena".
kaut kāds
k
Kuģu pirkšana notika 2006-2007.gadā, kad par AM Valsts sekretāru strādāja Edgars Rinkevičs. Šīs kungs centās nevienu darījumu nepalaist garām. Tagad šis Edgars Rinkevičs ir Valsts prezidenta kancelejas vadītājs. Vai kādam ir par šo kādi jautājumi?
KLM
K
Šī ziņa satriec ar savu ikdienišķumu - ja būtu otrādi un kuģu iegāde kādam nepasiltinātu kabatu, tad gan sensācija, iespējams, pasaules preses pirmajās lapās..
zinatajs
z
Par zabakiem zinama lieta. Nothing Special pusis sarikoja aiz slegtam durvim lemumu MK, lai ieperk pa tieso no BATES tos zabakus. Citi konkurenti ari to pasu vareja piedavat, bet nee, siem vajag ar vienu. tipa letak busot, ja pa tieso. Pec darijuma latvijas Zommer piegadatajs (runa ka bijusais militarais strukturu KGB puisis) pa dzerumu lielijas ka sie atsitusi lielo naudu, ka kadas summas aploksnes gajusas, kur lai liekot nopelnito miljonu kas konta banka ienacis. Tipa lai letak valstij!!!!!! Un tie zabaki ir apsoluti nepiemeroti, jo smerejas, jamazga, bet goretex membranu nevar ta vienkarsi ne mazgat velas masina, ne bez dargas sintetiskas zekes lietot. Citu pasaules brendua apvi ir pelniti labaki, ertaki lietosana, jaunakajiem materialiem, turklat pielagoti specifiski sada tipa kontingentam. Bet nee- BATES zabakus iezieda, jo esm amerikaniem tipa palidzam, tipa tipa tipa. Par Labu latviju??????
jānis1.
j
"cien." likumdevēji! Kāpēc Latvijā notiek šādas lietas? Kas traucē sakārtot likumdošanu, lai tas nevarētu notikt? Kas traucē ieviest kārtību? Jūs taču visi esat par godīgumu un taisnību! Pastāstiet tautai, kas jums traucē! Mēs varam jums palīdzēt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas