Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 10. jūnijs
Malva, Anatols, Anatolijs

VL-TB/LNNK pagarina parakstīšanos par grozījumiem Satversmē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
L. H.
L
Diskusiju beidzu. -------------- Muļķību rakstīšana un bļaustīšanās nav diskusija. Tas ka "beidzi", tas labi ......
palicējs LH
p
Visu laiku mums liek darīt , pieņemt tādus pašus likumus , kādi valda ES valstīs, tas tak ir neapstrīdams fakts, tad arī darīsim tā pat , nevienā citā ES valstī okupācijas rezultātā nav tā izmainīts iedzīvotāju sastāvs un tā apdraudēta tā valoda, kuras vārdā šī valsts ir nosaukta. Tie ir fakti. Punkts. Diskusiju beidzu.
L. H.
L
1. Tev "Caps Lock" taustiņš ir pazudis vai arī tu vienkārši esi neaudzināts bļauris? 2. Nesalīdzini Latviju ar valstīm kurās nav līdzīga situācija ar nacionālo sastāvu.
lux
l
Pilnīgi piekrītu!
palicējs LH
p
LABI, BET KĀ AR FRANCIJU, TUR JAU DAUDZUS GADUS DZĪVO ALŽĪRIEŠI, JO ALŽĪRA BIJA FRANCIJAS KOLONIJA, TIE IR FRANCIJAS PILSOŅI? TĀPAT NĪDERLANDE, KURA IR VISLIBERĀLĀKA NO VISĀM ES VALSTĪM?
lauķe
l
Pateicoties notāru nesavtīgajam darbam, mūsu pagastā gandrīz visi ir parakstījušies. Lieliska doma" Ministry of Truth" par angļu valodu ka pretindi krievu valodas dominēšanai..... Jaunieši šo domu ir jau sen akceptējuši!
Regina Flurere
R
Cien.TB/LNNK! Loti velos ar jums sazinaties, bet nezinu jusu emeilu vai adresi, kur jus atrodaties, ar cienu, regina flurere
Hist
H
"Aiz latviesu val ,lai ka butu vai nebutu krievu val vienmer ir bijis un bus otras valodas status Latvija." /// Tas "vienmēr" ilgst tik vien kā kopš 1940. gada. Jā, impērijas laikos krievu valoda pat nebija otrā, tā bija pat pirmā, tad nāca vācu, tad latviešu. Koloniālais laikmets, ko tu gribi. Bet samērā īslaicīga parādība un ne tuvu ne tik visaptveroša kā gadījās vēlāk. Vēl pirms tam bija vācu - oficiālā, latviešu pēc tam. Krievu valodas te nebija vispār līdz 17xx. gadiem - vēl nebija šurpu atvilkušies. Redz kā viss plūst, viss mainās. Nav jau teikts, ka krievu valodai te jelkad būs otrās valodas statuss, pat neoficiāli, par to ka kaut kas tāds varētu būt ilglaicīgi nemaz nerunāsim - kas asimilēsies un kļūs par latviešiem, kas aizbrauks uz Eiropu vai Dārgo Fāterlandi (ja tā neies bojā pilsoņu karā), atlikušie kļūs vien viena no daudzajām minoritātēm, kuras turpretīm ar laiku atkal kļūs daudzskaitlīgākas, atgūstot nacionālo pašapziņu un parādoties jaunām minoritātēm (rietumeiropieši, arābi...). Kā smejies, milzīgas izmaiņas mēdz notikt pārsteidzoši ātri un negaidīti. Pašreizējās krievu valodas pozīcijas šeit ir vēstures skatījumā pavisam nesena un īslaicīga parādība, kas turklāt ir radusies starptautisku noziegumu, krievu/padomju imperiālisma un koloniālās politikas rezultātā. Vēsturiska netaisnība un kļūda, kas būtu labojama.
L. H.
L
Salīdzinājums ar Vāciju ir muļķīgs. 1. Turki sastāda tikai 2,4% no Vācijas iedzīvotāju kopskaita. 2. Gandrīz visi turki Vācijā ir imigranti, lielākā daļa ir saglabājusi Turcijas pilsonību.
palicējs
p
ja jau ES valstīs, pat viss bagatākajās valsts finasē skolas tikai valsts valodās, pat Vācijā, kur ir gandrīz 4 miljoni turku, nav neviena skola turku valodā, tad nabaga Latvijai jāseko ES valstu piemēram. BET JĀDOD IESPĒJA ŠAJĀS SKOLĀS SVEŠVALODAS IZVĒLĒTIES, LAI TĀS BŪTU VAIRĀKAS VIENĀ SKOLĀ, ANGĻU, KRIEVU,VĀCU, POĻU U.T.T.
qwerty
q
Gada laikā VL klauni nespēja visā Latvijā atrast 10 000 antiņu kuri atbalstītu viņu idiotisko ideju - tas priecē.
Ministry of Truth
M
Absolūti neko neapstiprina. Tas ir jāpierāda - pacietīgi, izvērstās tēzēs, pamatoti. Un jūs diemžēl citējat tik daudz, kā babuškas "šķiļ saulenes". Man nav laika jūsu ģeniālās domas preparēt. Angļu valoda ir pretinde ieilgušajai krievu valodas kā okupācijas varas valodas dominēšanai.
nu nu ....
n
Un arī Jūs esat starp tiem, kuri nesaprot par ko parakstās ... Pašlaik VL un tubiki vāc parakstus par to lai latviešu bērni un krievu bērni mācītos vienās klasēs; krievi darba tirgū kļūtu vēl konkurētspējīgāki par latviešiem; krievos tiktu iedzīts vēl lielāks naids pret latviešiem utt.
nu nu ....
n
Un atkal latvieši būs pie visa vainīgi, ne? ---------------------------- Krievus kaut kā neredz pie tās parakstīšanās ....
Paši krievi raksta
P
"Ja tiks likvidētas krievu skolas, tad tu vēl vairāk dzirdēsi uz ielas krievu valodu - tā būs dabiska pretreakcija" Un atkal latvieši būs pie visa vainīgi, ne? "Krievi", jeb pareizāk sakot, padomisti, te atbrauca ar tankiem, okupēja un izpostīja mūsu zemi, nogalināja mūsu cilvekus, sagrāva mūsu likteņus, pazemo mūsu kultūru un valodu, bet VAINĪGI PIE VISA ARVIEN IR LATVIEŠI!!!??? Kas jūsu par cilvēkiem!? Kur tādi ņemas!? "bauriem vagara valoda ir jāzin ...." Jūs jau laikam liels specs par bauriem un par kungiem. Es gan dzīvoju XXI gs. demokrātiskajā Eiropā un apzinos sevi par līdzvērtīgu partneri. Bet katram jau sava saprašana. Zeltas Ordas mantojums, cik noprotu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas