Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Voins: lai ko secinātu, jārunā ar Lapsu un radiniekiem, ko vēl neesam darījuši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
suns.
s
Janka, aizver savu smirdigo muti ! Labi, ka ir cilveks, kas atver lidzcilvekiem acis un vienalga, kads tam ir uzvards. Nevar tak ilgi dzivot ka muca !
filozofs
f
a ko juus cereejaat , ka policija tuuliit metiisies mekleet vainiigo??? ļoti naivi, tas taapat kaa boļševiku laikos , ja kaadam draudeetu pret varu nostaajies , tad to taapat nemekleetu , lai nozuumee , šis gadiijums identisks , Lapsas sacereejumi tiek veersti pret mafiju , a kam vara Latvijaa??? ... kad lablatvietis Šķeele notrieca ceļu policistu, tas nabadziņs dziļaa pateiciibaa veel paklaniijaas ,"sak paldies dievam ka taads kungs mani notrieca ...re veel naudiņu pasvieda!!!"
Runcis
R
LL tikai publiceja Lescinska nokluseto. Pie tam ta ir tikai neliela dala no gramatas. Visa gramata atklaj Lescinska mahinacijas. Tie fakti drosi vien saraudinaja Lescinski. Pats vins par savu biznesu kluse ka partizanis. Nav dzirdets, ka vinam butu kada razotne kur nu vel augsta pievienota vertiba. Dzirdets, ka veiklais zens iegadajies zemi vieta kur iznaks no pazemes tunelis ( pie Kleistiem ). Kas tas bus par grabienu!
ibio
i
Kā tas ir atgriezīsies pēc vēlēšanām! Vai tad Lopsa nebalsos???
Tante
T
Vai jēdzīgāku foto nebija iespējams sameklēt,jo šajā bildē Lapsas izskats vienkārši biedējošs.
atis
a
kurā kūrortā viņš atpūšas?
Jānis
J
Lapsa - smird, izliekas par beigtu un ēd maitu - nejauks lops.
tram
t
bilde nepiemērota, policijas bezdarbība apskaužama.
[email protected]
h
Lato Lapsam izteiktie draudi ir paša Lato Lapsas darbs, lai celtu savu pavājā žurnālista reitingu. Paraugieties uz šo foto - vai persona, kas tajā attēlota nav ar vēl šizofrēniskākiem radu rakstiem ,kā nabaga nomelnotais Šlesers?
DD1
D
Tas ir shoks,- ko policija liidz shiom dariija, ka neizmekleeja?
pr Vienotības oligarhei
p
Cik sapratu no iepriekšrakstītā, tad draudi tika izteikti ģimenes locekļiem un nevis pašam L.Lapsas k-gam. Ceru, ka paņēmis līdzi sev arī ģimens locekļus. = draudi iztekti citai personai,bet bēg lapsa ,neloģiski sanāk
A
A
"Drošības policijā L.Lapsas iesniegums saņemts 10.septembrī..." , bet ir pagājusi nedēļa un policija vēl NAV TIKUSIES ar ienieguma rakstītāju!!!
borcinsh
b
paldies kaa ir vel tads Lato Lapsa Latvijaa ! Latvieshu PASIVITATEI jau nav gala !!! ...bet shoreiz Policijai bus japieradit savu professionalitate... ( pagaidams "cinijias" tikai ar rezhissoriem un aktieriem...!)
klacā
k
Lai nebūtu jāraksta grāmata par savējo/vienotības lietussarg oligarhi, šis kūmiņš nosapņo izeju ,lai nav jāpilda solījums ,jo .redz,draudi ir izteikti māsai Vai tad māsa ir jau prom no valsts?šorīt vēl redzēju tirgū
zoo
z
trakas lapsiņas traks skatiens

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ušakovs: Apstākļi mainās, Saskaņa - nē

Partija Saskaņa nav mainījusies, mainījušies tikai apstākļi, intervijā aģentūrai LETA apgalvoja partijas Saskaņa saraksta līderis Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās Nils Ušakovs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas