Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Zaķis iestājas pret jebkādu piekāpšanos krievvalodīgo prasībām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Beso
B
Yo, that's what's up ttruhfluly.
Jeffry
J
I hope you don't mind, but I've been using google reedar to subscribe! It pulls it in the moment you send it (just like email does), and puts it in a folder that helps me keep organized and not miss an entry. My email is a total mess, and I miss most of what comes by email subscription. Anyway, I just wanted to say that to let you know I am indeed subscribed and am happy to follow and participate in the discussions!Chas
Romualds
R
Kad Zaķis,kurš balsoja "PAR" gan 2009.gada 16.jūnijā,gan 2010.gada 14.oktobrī,iestāsies "PRET" sociālā budžeta turpinošos konsolidēšanu?
lauķe
l
Nu tad nav ko ilgi čammāties....Kaliet dzelzi kamēr karsta....Pierādiet, ka varat kaut ko izdarīt latviešu labā ne tikai vārdos, bet arī darbos.....citādi iznāks tāpat kā 1991.gadā, kad nomuļļājāt iespēju reiz uz visiem laikiem tikt vaļa no okupantu varzas!
liene
l
Vislabāk par šo tēmu runāja Jaunsleinis Latvijas Radio - nevis vāvuļot un auklēties ar krieviem , bet valdībai aktīvi rīkoties, lai palīdzētu latviešiem Latgalē. Es vienu vary ieteikt - izveidot starp ES un Krieviju, Baltkrieviju zaļo zonu vairāku km platumā.
luk ta
l
No visiem balstiesigajiem par divvalodibu nobalsoja tikai 18% pilsonu. Valdiba nedrigst ne par gramu piekapties usakova un lindermana santazai!!! Vinu izteikumi tikai un vienigi ir versti uz sabiedribas skelsanu.
111
1
Pilniba piekritu Zaka kunga viedoklim!!! Situacija Latvija ir tada, ka tiesi latviesi tiek diskrimineti pasu zeme. Mazakums nedrigst santazet ne pamatnaciju, ne valdibu.
pievienojos
p
Esmu kristiete, un mūsu arhibīskaps ir iestājies par brīvdienām pareizticīgo Ziemassvētkos. Saprotu, ka cilvēkiem jāsvin šie svētki, tomēr neatbalstu šo ideju pašreizējā formā : tie nedrīkst būt Latvijas valsts svētki; likumdošanā jāparedz elastīgas brīvdienas iespēja - lai pareizticīgie atnāk uz darbu Rietumu Ziemassvētkos un paņem brīvu savējos. Arī daži no mums, katoļiem, taču strādā Ziemassvētkos - ārsti, pārdevēji, policisti.
  • 0
  • 0
lux
l
Pilnīgi piekrītu Zaķa kungam. Vispārējā gaudu dziesma par nabaga apspiestajiem okupantu un masveida rusifikācijas rezultātā iebraukušajiem un viņu poēctečiem jau pārkāpusi jelkādas gaumes robežas. Vai tiešām viņeim ir tiekai tiesības un nav nekādu pienākumu? Vai latviešiem vēl joprojām viņiem jāpiekāpjas. Vai tiešām tik dziļi dažos latviešos iedzīts mazvērtības komplekss, ka vairs nespēj no tā atbrīvoties. Savukārt iepriekš minētā kategorija jau ir tik nekaunīga kļuvusi, ka izliekas, ka nesaprot ne " lūdzu', ne "paldies". Cik ilgi vēl dzīvosim saliektu muguru un pakļausimies šai kategorijai. Negribu, lai kāds man i "saliedē'ar liftā čurātājiem, visa lauzējiem un piegružotājiem, tiem, kuri pārtiek no kremļa čekistu kontrolētās informācijas. Tiem krieviem, kuri Latviju pieņēmuši par savu valsti, nekāa saliedēšana nav vajadzīga, viņi arī nekladzina par ierobežotajām tiesībām. Tikai vi'bus nedzird. Skaļa jua ir tumsonība. Un ja vēl kremļa čekisti piesviež līdzekļus, tad nabaga " apspiesgtie" kļūst pavisam nekaunīgi.
Jevgenija
J
komentētājs, kurš raksta, ka par nobalsoja ceturtdaļa balsstiesīgo, kļūdās, ceturtdaļa no nobalsojušajiem, pareizāk teikt, jo ne jau visi balsstiesīgie piedalījās nobalsošanā. Procents būs cits, es ātrumā neņemos rēķināt, bet pārspīlēt un šausmināties nevajag.
Par
P
nobalsoja nepilni 18% no balsstiesīgajiem pilsoņiem,bet SC un Ušakovam labāk patīk cipars 25,tāpēc arī visur tiek bazūnēts par 25% nobalsojušo.
  • 0
  • 0
Domāju, ka
D
Zaķis ir malacis! Īsts latvietis, - atšķirībā no daudzajiem laviešu surogātiem, kuri arvien vēl kasa pakaušus un štuko, ko vēl atdot, vai kā vēl pakalpot revanšistiem...
Q
Q
Labi,ka tu tur ats neēsi,pietiek,ka tev apkārt jau smird!vari nedzīvot eiropā,bet pabraukt uz krieviju ar,ja ir vēlme!
  • 0
  • 0
Q
Q
Malacis ,īsts latvietis? Tu pats arī gribētu sēdēt Jēkaba ielā , pļūtīt zaļu ,duļķot ūdeni ,bez ziepēm līst pakaļā Europai.Verga un dirsālīdēja pasaulīte ,mana līdzjūtība tev .
  • 0
  • 2
noverotajs
n
Latvijas politki 20 gadus ir to vien darijusi ka izlaupijusi Latvijas valsti un apzagusi un pazemojusi latviesu tautu. Noladetais Godmans ar vel nepieredzetu naidu un launumi veica eksperimentus pret latviesu tautu, vel nekaunigi lielidamies ka vins, sis sabiedribas padibene Godmans kopa ar LC zaglu un korumpantu bandu veiks soka terapiju, jo tas vinam, iespejams, radija orgasmu... Latvijas izcila dziedataja, ari zidiete, Inese Galante Latvijas valsti pameta pec Godmana un LC uzsakata genoida pret latviesu tautu un velak vina ari no Latvijas, kad nomir avinas tevs, aizveda savu mammu, jo vina publiski pateica, ka pec Godmana soka terapijas latviesu tauta vel loti ilgi nespes piecelties pat uz celgamiem...un vinai ir taisniba pa visiem 100%. Kapec S. kalniete neskraida Eirpoas Parlamenta ar uz svim uzvilkto trako kreklu uz kura butu uzraksts: Godmans- latviesu tautas bende- slepkava? Kapec S.kalniete velk sev virsu trako kreklu EP lai aizstavetu zagli, banditeni Juliju Timosneko? Skiet, ka S,kalniet ka viltigai lapsa ir iedomajusies, ka vina aizstavos to zagli, banditeni, kura ari ir armenu zidiete iegus sev kadas politskas privlegijas? Latvijas valsts pastavosai rezims kads ir izveidots pedejos 20. gadus ir pilnigi pret Latvijas valsti versts, pilnigi antilatviskis un amorals, un ar merki iznicinat latviesu tautu un Latvijas valsti, un loti lieli panakumi jau ir veikti. Ka tas ir iespejams, ka Latvija, kura it ka ir nacionala valsts, ta tas skan pec satversmes, , pec 22. gadiem kops atjaunota Latvijas valsts neatkariba Latvijas valsts skolas notiek apmacibas svesvalodas??? Kad, beidzot, tiks tiesati un soditi visi tie neliesi, laundari, noziedzinieki, kuri pedejos 20. gados ir izlaupijusi Latvijas valsti un apzagusi latviesu tautu? Kad Ulmanis, freiberga, Zatlers tiks izmesti no valsts dzivokliem un viniem nonemtas visas privlegijas kadas vini bauda izlaupot Latvijas valsti un apzogot latviesu tautu, kura dzivo neiedomajamam nabadziba, pusbada, bada? Latvijas valsts iekarta ir netaisna, amorala, degradeta. Latviasj valsts ir bankrotejusi un ir bankrotejusi visa sis politska iekarta kad pastav visu ssos 20. gadus. Ka tas ir pielaujams ka viens nelietis Lindermans var organizet apversuu pret latvieus tautu un Latviajs valsti? Kad sis nelietis tiks tiesats un sodits/. Latvijas valsts ir latviesu tautas valsts un ja kadam tas nepatik, ikvienam ir iespeja aizbraukt prom no Latvijas uz to valsti kura vini var svines sev ziemassvetkus, lieldienas, jauno gadu, 9.maiju pec sev tikamiem kalenrada datumiem. latviajs valsts ir v]brivi atverta ik vienam kurs velas no tas doties prom.
Kauns Vienotībai
K
Aldis Gobzems, advokāts 20.02.2012. Komentāri (45) Referenduma rezultāti ir katastrofāli. Ceturtā daļa Latvijas balsstiesīgo iedzīvotāju faktiski ir nelojāli Latvijai, Latgalē - vairākums. Vēl jau ir pārsimts tūkstošu tādu nepilsoņu, par kuru lojalitāti valsts pamatvērtībām nav mazāko šaubu. Iespaidīgs un draudīgs skaitlis. Ar to nevar lepoties. Latviju ir pametuši tikai nedaudz mazāk cilvēku, kā tika pazaudēts kara laikā. Latvijas lauki ir tukši, izmiruši, daļēji nodzērušies un nolaisti. Vieni no lielākajiem Latvijas zemes īpašniekiem faktiski ir ārzemnieki. Ar Latvijas nozīmīgākajiem uzņēmumiem ir tas pats. Latvijā izglītība ir nekonkurētspējīga pasaules kontekstā. Latvijā medicīnas sistēma ir zem katras kritikas, neskatoties uz to, ka mums ir talantīgi ārsti. Pilsētās māju fasādes ir nodrupušas un veikalu skatlogos pat centrā nereti redzam uzrakstus – second hand. Cilvēku vairums dzīvo nabadzībā, totālā nabadzībā. Apkaunojoši. Ar to nevar lepoties.
haha
h
Kā advokātam nepieklātos tādus niekus rakstīt. Tas tikai liecina, ka ar loģiku neesi draugos. No tā, ka cilvēki iestājas par krievu valodu KĀ OTRU VALSTS VALODU, nekādi nevar izdarīt secinājumus par lojalitāti. Kāda būtu atbilde, ja Zviedrijā latviešiem vaicātu - vai viņi balsotu par latviešu valodu kā trešo vai ceturto valsts valodu? Un vai tas liecinātu par nelojalitāti Zviedrijai? Vai tad to ir grūti saprast?
  • 0
  • 0
par velti
p
Protams, ka nedrīkst piekāpties, arī pilsonibu, ko nepilsoņi tā kāro, par velti nedrīkst dot, jo par velti pat veikalā neko nedod... var dzērājs stāvēt stundu, dienu, vai nedēļu pie plaukta veikalā, tik un tā pudeli par velti nedos, kāpēc kaut ko krievam dot par velti? Tāpēc, ka slinks...tāpēc, ka negrib... tāpēc, ka ienīst...tāpēc, ka agresīvi pieprasa...tāpēc viņi domā, ka ir pelnījuši visu par velti?
vestures lieciba
v
Par kadu piekapsanos vispar vel varetu but runa? Latvijas pamatnacija, latviesu tauta ir izglabusi, kartejo reizi, Latvijas valsti, kuru iznicba un posta ir novedusi 20.gadu laika debilie, aprobezotie idioti, zagli, alkatigie un augstpartigie Latvijas politki. Latviesu tauta saja zidu un krievu neoncistu referenduma ir skaidri pateikusi, ka nekads piekapsanas ne krieviem, ne zidiem, kuri meginaja veikt valsts apversumu, sagraut Latvijas valsti, jo degradetie Latvijas politki sava alkatiba, augstpratiba pat nespeja apturet draudosas briesmas kadas pastaveja, jo zidu un krievu neonacisti gatavoja uzbrukumu Latvijas valstij un latviesu tautai, tacu latviesu tauta, kura ir aplaupita un pazemot, bada un nabadziba merdeta speja celties kajas un aizsargat savu Latviju, savu valstii un lidz ar to pasi sevi- latviesu tautu. Ja kads no siem degradetajiem, debilajiem Latvijas politkiem vel iedomasies tirgoties un andaleties ar siem okupantiem un vinu pecnacejiem tad tie politki ir nekavejoties jatiesa un jasoda ar publisku naves sodu par latviesu tautas un Latviajs valsts kartejo nodevibu. Ludzu Latvija politki, pirmais kas jum sir jadara ir janodrosina kavisas Latvijas valsts skoals, macibu iestades, bernu darzos apmacibas tiek nodrosinatas 100% Latvijas valsts valoda, otrkart, Latgale ir janomain avisi pasvaldibu vaditaji, kuri ierosina legalizet sajas pasvaldibas okupantu valod- krievu valodu ka otro valsts valodu, jo tas ir prettiesiski un pretim Latviajs valsts un latviesu tautas interesem, treskart, visos Latvijas pierobezu rajonos ir 100% janodrosina slikto pedegogu nomaina pret jauniem, izglitotiem pedegogiem, kuri ir janodrosina ar valsst dzivokliem un triskarteji lielaku darb samaks par sliktiem darba apstakiem, naudo sim meerkim ir janem no Ulmana, Freibergas, Zatlera paredzetajiem komunistiska rezima rpivlegiju budzeta, ir algas jasamazina Saeimas deputatiem, ministriem, ieredniem par 50-70%. Ir tacu netaisnigi un amorali, ka tada nabadziba kad dzivo latviesu tauta visus pedejos 20.gadus, prezidents, ministri, ieredni, Saeimas deputati sanem algas it ka Latvija butu viena no bagatakajam ES valstim.
Sandra
S
Es vispār nesaprotu, kas te apspriežams! Referenduma rezultāts Latvijā bija absolūti skaidrs - vairākums nobalsoja PRET krievu valodu, tai skaitā, starp citu, noraidot arī punktu par divām pašvaldību darba valodām, bet te pēkšņi visi izpildās tā, it kā viss būtu noticis otrādi un vairākums būtu nobalsojis PAR. Kas te notiek?! Vai tagad mazākums valstī diktēs vairākumam, ko un kā darīt?!
latvietis ->sandrai
l
Izlasi vēlreiz referenduma jautājumus. Tajos nav domas, ka balsojums ir pret vai par krievu valodu. Nevajag izdomāt to, kas nav uzrakstīts. Tāpēc visas tālākās "patriotiskās" spekulacijas ir pilnīgi nevietā.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas