Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 17. jūnijs
Artis, Artūrs

Zaķis: Nav pierādījumu, ka Auguļa ieliktie ir nekompetenti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Marija
M
Laikam jau ir vēl ko zagt. :)
Anastasija
A
Nav nekādu pierādījumu,ka šoferu dēli nebūtu šoferu dēli-kurš tam netic?
,,,,,,
,
Labāk nekavējoties sākat veikt revīzijas visos pašvaldībās un to uzņēmumos---tad nevajadzēs aizņēmumu un vēl pāri paliks!!!
diskobumba
d
cik ātri zaķim mainās kažoks pirms un pēc vēlēšanām! Tagad zaķi paskaties cilvēkiem acīs un pasaki, ka tie ielikteņi nav tur tikai un vienīgi, lai izpumpētu naudu no uzņēmumiem ārā!!! Es to zinu, tu to zini, policika to zin, knab to zin, politiķi to zin, bet nekas nenotiek, zaķis saka, ka viss kārtībā!
Lelle
L
Zaķis zālīt appīpējies...Vai tiešām neredz, ka paši JL biedri rullē TP pēdās?
Solvita
S
Visas tās valdes un padomes jālikvidē un no iepriekšējiem jāpiedzen zaudējumi!
Trigger
T
Kad Freivaldu bez attiecīgas izglītības un poņas pērn izmeta no satiksmes ministrijas, to šmurguli iebāza Latvijas Jūras Administrācijā. Augulis to šlesernieku nahrenizēja un tagad LJA boss ir Jānis Krastiņš, jauns, perspektīvs vecis ar atbilstošu jūrlietu izglītību. Pērn rīkojās JL/Vienotība un vismaz LJA gadījumā tas bija gan stulbi kopumā, gan pretīgi pret jūrlietām, kas dabūja uz galvas "ideiotu", kas atbīdīts no lielās siles.
jo..ho
j
..nav jau arī ''pierādījumu''..ka pats zakis IR kompetents!!!!!!!!!!!!!!
VIENTULAIS VILKS
V
Paskaidro,ludzu kada vajadziba ir pec tiem politkomisariem? Es pateiksu ,caur sim akciju sabiedribam ,valdem papildina partiju kases ar dazadam kombinacijam unpie viena nodrosina saviem comiem partikusudzivi neko nedarot.
zinatajs
z
Kapec Saeimas deputatiem nepadzivot 4.gadus ar algu Ls, 200/menesi, ka saka pieradit savu patriotismu pret bankrotejoso Latvijas valsti kura ir jaglabj no pilnigas iznicibas un pie reizes saglabt savu veselibu, jo tie Saeimas deputati ir vienkarsi pretigi nobaroti, kuri vispar nezina kas notiek Latvija un kada nabadziba,posta, bezceriba un ka ikdiena dzivo lielaka dala Latvijas iedzivotaju.
tādi esam
t
Zaļi, zaķi, kādas cilpas tu met! Neglīti, ļoti neglīti. Kad paši bijāt opozīcijā, teicāt , ka vajag konkursus. Nu - nekā.
Kompetence
K
Cik kompetents ir pats Zaķis,ja atļaujas balsot par pensiju samazināšanu par 10 un 70% pat tiem 374 cilvēkiem ar 30 latu pensiju(saņēmēju skaits1.01.2010.),neraugoties uz Juridiskās komisijas atzinumu,ka tas ir pretrunā ar Satversmi?
Nekas nav mainijies!
N
Auguļa IELIKTIE ir kompetenti it visās nozarēs,tāpat kā visi līdz šim IELIKTIE!
rega
r
Kad Augulis bija Labklājības ministrs, visus valsts iepirkumus, kuri bija mērāmi miljonos, negodīgā ceļā dabūja firmas, kuras sponsorēja ZZS. Tāpēc nevajag uzskatīt, ka viņš ir "labais tēls". Zinu, ko runāju.
rega
r
Lai saglabātu koalīciju un nezaudētu varu, Vienotība piekrīt visam tam, ko agrāk nosodīja. Riebjās!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kultūras ministre Logina atkāpjas no amata

Kultūras ministre Agnese Logina (P) nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, un šos pienākumus viņa beigs pildīt 17.jūnijā, aģentūru LETA informēja Kultūras ministrijas sabi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas