Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +25 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Zatlera dzīvokli remontēs par 80 867 latiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aivars
A
Maukas no maukas maukai dzīvokli pirka...
Aivars
A
No kurienes izvirzīja,būtu arī novirzījuši.Kas vaitad Mežaparkā vietas nav?
nātre
n
Vampīru uzlidojumi dakterim, kurš visu mūžu ir remontējis tādus garīgos kropļus, lai tie varētu pilnvērtīgi dzīvot. Arī kā prezidents ir licis trūkties zagļu bandām politikā, tāda ir tā pateicība cilvēkam, kuram pašlaik pašam ir veselības problēmas. Viņš ir pelnījis vismaz vecumdienas pavadīt, kā pienākas cilvēkam.
Ra
R
Šitas prezidents un tagad eks. Latvijas nodokļu maksātājiem izmaksā un izmaksās dārgi. Un ko viņš un viņa partija vēl sastrādās saeimā......
nu- nu -nu
n
Bērniņ, iemācies lasīt! "jo pēdējais kosmētiskais remonts ticis veikts pirms aptuveni desmit gadiem" kosmetiskais remonts par 80k...... ok:)laij ir tapetiites ar zelta diedznjiem:)
Students
S
Cilvēki, kas kaut ko jēdz no politikas un saprot kā darbojas vals, šeit neraksta muļķīgus, jēlus un neiederīgus komentārus!
piebilde
p
to hatu , starpcitu , nopirka no valutas prostitutas.ziimiigi.....
>Vārds
&
"Dāmas" ir abas ar Ļiļku!
  • 0
  • 0
Vārds
V
Tagad vina ir sabiedribas "dàma":):):)
  • 0
  • 0
nu
n
Kaa var par 80k nodziivot dziivokli pusgada laikaa? Siveeni? Vai ar pirka siveenu maisaa, tad kaads par to atbild? Zatlers tach ar kaut par saviem liidzekljiem vareeja savu expertu uzaicinaat , lai noveertee staavokli. Taa normaali cilveeki dara. Par 80k var labu dziivokli nopirkt , maaju Pieriigaa, tuvaak tautai. Ir stulbi , izliekas stulbi vaij vienkaarshi nekauniigi . Neredzu citus variantus....
NU
N
Bērniņ, iemācies lasīt! "jo pēdējais kosmētiskais remonts ticis veikts pirms aptuveni desmit gadiem"
  • 0
  • 2
Arturs
A
Es, protams, nepretendeju uz eksperta poziciju, bet pat visglupakajam cilvekam, ieejot kaut vai portala ss.lv, atrodot sadalju dzivokli - Riga - apskatot kaut vai tikai vecrigu, centru un citus prezidentam it ka ertos rajonus, nakas secinat, piedavajums nav pat tuvu 400 tukst. ls. Ja njem vera to stavokli, vel paliks naudinja pari, jo tie ir perfekti un nav jaremonte ...
apnicis
a
Kā man tas apnicis, nu sakiet, kādēļ mums jāstrādā lai viņam tā par velti remontētu dzīvokli, bet man nav naudas mana remontam, kādēļ mūsu nabadzīgajā valstī ir tik absurdi likumi, kad tas viss mainīsies, ar ko tās lielās personālijas ir tik ģeniālas?
Talmaka zobens
T
Latviesi, vai esiet aizmirsusi ka ta veca, alkatiga, egoistiska, rijiga Kanadas ragana Freibergisa pirka dzivoklim, par valsts naudu, gramatu plauktu, kura cena bija Ls, 50 000? Vai esiet ari piemirsusi, ka sis raganas dzivokla remonts tika veikts par Ls,430 000?? Ulmanis, Freiberga, Zatlers, patiesiba, ja Latvijas valsts iekarta butu demokratiska, taisniga, civilizeta butu jatiesa un jasoda par Latvijas valsts izlaupisan un latvieus tautas apzagsanu.
George
G
Labāk ielu būtu noasfaltējuši.
politalogs
p
Ir tikai viens jautajums, kapec Latvijas valdiba, Valda Dombrovska vadiba, lidz sima nav atcelusi likumu par sim prezu privlegijama ar to speka stasanos deinu, ja ir tacu skaidris, ka sis likums ir politiskas korupcijas, prezidentu uzpirksanas likums, lai sie prezi kalpotu zagiem, banditiem, kuri izlaupa Latvijas valsti un izni9cina latviesu tautu. Ir tacu skaidris, ka so likumu pienema zagli, banditi, korumpanti, Latvijas valsts izlaupitaj Godan un LC zaglu banda, Skel eun TP zaglu banda, Lembergs un ZZS zaglu banda,,, Tad kapec lidz sim sis likums, Par prezidentu apdavinasanu netiek atcelts??? V.Dombrovsksi loti drosimigi un bezbailigi atnema Latviajs pensionariem dalu pensijas, samzinaja algas skolotajiem, kulturas darbiniekiem, medicinas darbiniekiem, tacu siem kretiniem, kuri ir vistiesak atbildigi par to tragediju, postu kada atrodas Latvijas valsts un latviesu tauta, viniem netika nekas ne nogriests, ne nonemts, pat neiedomajamas krizes laika kad latviesu tautas lielaka dala dzivo pusbada, katru dienu cilveki mirst no bada, nabadzibas, izmesti no majokliem. .Ierosinajums, Ulmanim, Freibergai, Zatlerim nonemt visas privlegijas, nonemt visus valsts apbalvojusmus, nonemt pensijas kadas vini sanem par noziedzigam un bezatbildigam darbiba pret Latvijas valsti un latvieus tautu.
Vispār jau
V
politologam vajadzētu zināt, ka Latvijā likumus pieņem Saeima. Valdība ir izpildvara - tātad Saeimas izdoto likumu izpildītāja.
  • 2
  • 0
Lūk,
L
te var redzēt, ka nekādu reformu nav! Visi iepriekšējie ņēma nesamērīgi dārgus dzīvokļus un VZ arī ņem, ko var! Nabaga parādos slīgstoša valsts, lai maksā par tautas kalpu nesamērīgu greznību! MAKSĀT NODOKĻUS ir bezjēdzīgi:((
Zatlerieši
Z
Runā vienu, dara ko citu. Vai tiešām viņi nesaprot, ka bez tautas (lai cik arī tā maza ) viņi nav NEKAS! Ja gribas tik grezni dzīvot - lai brauc projām viņi, lai izmēģina laimi Anglijā, Īrijā, Vācijā, ASV un citur. Gan jau pienāks tie laiki, kad tautas mērs būs pilns!
  • 0
  • 0
Zatlerieši
Z
Runā vienu, dara ko citu. Vai tiešām viņi nesaprot, ka bez tautas (lai cik arī tā maza ) viņi nav NEKAS! Ja gribas tik grezni dzīvot - lai brauc projām viņi, lai izmēģina laimi Anglijā, Īrijā, Vācijā, ASV un citur. Gan jau pienāks tie laiki, kad tautas mērs būs pilns!
  • 1
  • 0
morale
m
Novelu, kaut atrak nospragtu sie nekaunigie Latvijas valsts izlaupitaji un latviesu tauast apzadzeji Ulmanis, Vikene, Zatlers. Kapec lidz sim Ulmanis, Vikene, Zatlers nav izmesti no valsst dzivokliem> Kapec viniem nav nonemtas nepelnitas pensijas kadas visni sanem par Latvijas valsts novesanu bankrota un latvieus tautas iznicinasanu. Ls, 1500/menesi katram? Kapec viniem nav nonemtas padomju laiku komunistiska okupaciasj rezima privlegijas, valsst automasinas, soferi, sekratares,miesassargi, kas vineim tiek nodrosinats uz latvieus tauast rekina, kurai ir jadzivo neiedomajma nabadziba, posta, pusbada, bez mediciniskas aprupes, lai sie kretini varetu parazitet un dzivot ka padomju laiku cekisti, komunistu vadoni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas