Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Zatlera vizīte Maskavā sāksies ar parādi; pieminēs arī terora akta upurus Lubjankas metro

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LoL's
L
Filmā "Katiņa" viena noslepkavotā virsnieka māsa saka otrai "Tu izvēlies mirušos" Bet māsa atbild "Nē, es izvēlos nogalinātos nevis slepkavas” ------------------- Zatlers izvēlas slepkavas.
vai pieminēs Okupāciju
v
vai arī pieminēs ņelegālo latvijas okupāciju? Krievi svin uzvaru, un tanī pašā laikā svin latvijas okupāciju.
es
e
man pie dir...tas l'ubjankas terora akts un tie cieteeji,buutu labaak piemineejus'i tos,kurus pas'i
AAA
A
Nesaprotu, Zatleru, vai viņš domā, ka Maskava apvienos Latvijā dzīvojošās kopienas???
lauķe
l
Kā būtu, ja būtu reiz sadūšojies un paprasījis Maskavai, lai atdod Latvijai visus slepenos čekas dokumentus par 1940. gada okupāciju un K.Ulmaņa nobendēšanu ..... var jau gadīties , ka pēc tāda jautājuma tiktu uzcienāts ar "tēju"....
maniaks
m
Ivar, Valdža nonāk pretrunā pats sev, jo viņš grib atteikties no revanšisma, bet kladzina par okupāciju. Tad jau nevajag krievijā stāstīt, ka Latvija tika okupēt, Latvija tika anektēta un pievienojās lielajai "tautu saimei" ar visas tautas nobalsošanas palīdzību. Bija takšu "demokrātiskas" saeimas vēlēšanas 1940. gadā? : )Redzi aŗi fakts, ka tie ir krievu svētki, tie nav nevienas citas tautas svētki, jo kā var svinēt tik daudzu cilvēku bojāeju? Kas vēl, aizbraucot viņš tikai sašķels vēl vairāk tautu, jo krievvalodīgie sajutīsies daudz varenāki un drošāki, varēs prasīt vēl vairāk "tiesību" - jo mums tak lumpens "prezidents" ir, viņš ir "svojaks" - tātad arī visiem latviešiem jākļūst par svojakiem. Valsts kurai bija iespēja uzplaukt, ja vien mūsu politiķi būtu ar dzelžaināku nostāju - būs lemts iznīkt un kļūt par Kenihsberg 2
^
^
Mīļais, kā var zināt vai tu esi tas ko uzrakstījis. Mans pilns vārds ir Apolonija Kudiskriete - levenskatrīnaite. Tas nemaz neietilpst tajā ailītē. Un kāda starpība? Bet , ja kāds izraisa tieksmi nopulgot, tad nav bez vainas.
zooparka dzīvnieki
z
ZOOPARKS GAVILĒ , MŪSU BIEDRS- TOVARIŠČS AR KOMUNISTI LILITU BEIDZOT REDZĒS MASKAVU !!! VARBŪT KĀDU JAUNU ZVĒRU ATVEDĪS NO MASKAVAS .............????
Solvita Gailīte
S
Drosme kam tādam būtu vajadzīga Putina un čekistu Krievijā, nevis šeit.
AD
A
Nez vai tur nav drukas kļūda? Vai "Zatlers skaidro" vietā nebija jābūt "Zatlers aizbildinās"?
KLM
K
Spriežot pēc tā, ka Jūs rakstāt bez garumzīmēm, iespējams, dzīvojat valstī, kuras valodā nav garumzīmju - tas arī izskaidro drosmi parakstīties pilnā vārdā un arī to, ka šādai cēlai rīcībai liela drosme pat nav vajadzīga...Ar cieņu.
Ivars Graudums
I
Veel visite nav notikusi un jau komentaaros Zatlers tiek lamaats. Kaada tam jeega? Ir praatiigi cilveeki, kas atrod, ka ir pareizi braukt uz krievu sviniibaam, bet parasti tie ir aarzemnieki, kaa Metsasisu. Vismaz latvieshu komentaaru rakstiitaaji vareetu parakstiities ar pilnu vaardu, bet tikdaudz drosmas vinjiem nav.
tantuks
t
Cakste sava valdisanas laika bija tikai 2 valsts vizites,bet te triec nodoklu maksataju naudu uz nebedu.. Ja ta gribas,lai paliek pavisam,lai nebrauc majas.
SOS
S
ZOOPARKA IEM'ITNIEKI SUTA SAVU BIEDRU-TOVARISCU UZ MASKAVU !
Senais
S
Kārtējais šikais virsraksts ---------------------------------------- Zatlera vizīte Maskavā sāksies ar parādi; ----------------------------- Tad mūsu valsts prezidents viens pats eksponēsies parādē? Pieminēdams tos upurus. Vai tā to vajadzētu saprast, vai tomēr viņš vēros parādi?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas