Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Zatleram piemīt cilvēciskā inteliģence

Prezidentam ir jābūt simpātiskam, lai uz viņu ir patīkami skatīties un rodas labs garastāvoklis. Garums nav svarīgs. Jābūt vienkārši gudram, viedam, jāmīl cilvēki, sava tauta, braukt uz laukiem un brist dubļus, lai aprunātos ar cilvēkiem, uzzinātu, kā tie strādā.

Valdim Zatleram piemīt cilvēciskā inteliģence. Ir elitārā inteliģence, piemēram, zina 20 valodas utt. Taču tas nav nepieciešams, pietiek ar trim valodām. Valdis ir starp cilvēkiem, kas sevi dzīves laikā ir pierādījuši ar konkrētiem darbiem. Prezidentam nav obligāti būt ļoti gudram likumos, šeit var palīdzēt laba komanda.

Par prezidentu nederēs kandidāts, kas darījis sliktus darbus, un tas ir pierādīts. Par prezidentu nedrīkst kļūt skaudīgs vai mantrausīgs cilvēks, taču tās ir smalkas lietas, kas parādās tikai, kad cilvēks nokļūst pie varas. Tā izmaina cilvēku. Tāpēc nederēs karjerists, jo mums vajag, lai kandidāts nevis taisītu karjeru, bet palīdzētu savai tautai. Tāpat jābūt veselam, jo cilvēks ar sliktāku veselību varētu neizturēt pārdzīvojumus šai amatā, arī sabiedrības kritiku. Prezidentam jābūt veselīgai pieejai dzīvei kopumā.

Es atbalstu Valda Zatlera pārvēlēšanu otrajā prezidentūras termiņā. Zatlers ir ļoti izaudzis pirmajā termiņā. Cilvēki negrib iet prom, kad ierauga prezidentu Zatleru. Viņš var mierīgi turpināt strādāt. Nav nepieciešamības izskatīt un apspriest citus iespējamos kandidātus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas