Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Zatleram šķiet nepieklājīgi komentēt viņam piešķirtā dzīvokļa remonta izdevumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pēc nopelniem...
P
Ja cilvēks ir pelnījis, bēdīgi, ja viņš to nesaņem... Kā dakteris Zatlers pateicības bija pelnījis. Es pats esmu pārcietis 19 operācijas, vairākas reizes atgriezts no tās saules. Dakteri, kuriem rokas ir savā vietā pie mums algā saņem kapeikas. Sevišķi ķirurgi. CIK, TEIKSIM SAŅEM LĀCIS PAR SIRDS PĀRSTĀDĪŠANU? UN CIK ĀRZEMĒS? Par Zatleru kā dakteri ir tikai vislabākās atsauksmes. Bet kā Prezidents-nulle. Un viss valdības darbs ir brāķis. Tātad-nedrīkst saņemt vidēji vairāk par skolotāja pamatalgu. No kurienes Runpītim miljons uzradās? ZXXatleram arī-vajadzētu samazināt visus labumus līdz akadēmiķa ienākumiem. Un gana. Nekādus miesassargus. Nekādus sekretārus. Augsta ranga zinātniekam tie drīzāk pienāktos. Jo tie, tāpat kā garīdznieki strādā ar galvu līdz nāvei.
ES
E
Uzskatu, ka ir ne tikai nepieklājīgi, bet pat rupji TAGAD un tieši pirms vēlēšanām par to klusēt (stulbi...). Dzīvok\la remonts par TĀDU summu jau ir renovācija un pārbūve. Vajag pašiem (VZ) tikt ar to galā - var tak ielikt krāsnis apkurei vai pats katlu nopirkt, ko pēc tam paņem līdz vai ieskaita īres maksājumos. Tomēr - nu tā tak ir provokācija un nevajag tai ļauties (kuras partija prezidents tagad ir???) Zatlera k-gs, todzīvokli nu tiešām var par jūsu līdzekļiem un normālu cenu saremontēt. Varētu cienīt, ja no tā dzīvokļa vienkārši atteiktos vai pārvāktos citur - ārpus Rīgas (uz Koknesi, piemēram). Veiksmi mums katram!
Lāsts.
L
Zatleram patiesi ir zudusi pieklājības sajūta . Kā tu vari atklāti skatīties saviem līdzcilvekiem acīs. Tev pienākas ! Kas pienākas tavai tautai?
cūkas silē rij nesātīgi
c
Jo vairāk jūs maksājiet nodokļus, jo vairāk tie rij.
margo
m
vinam tak nav jalauza galva ka izdzivot,pabarot bernus un atmaksat siltuma rekinus.Vina vieta to daram mes sajozot jostas un atnemot saviem berniem...to kas viniem pienaktos.Bet tadu ir daudz.
NIkodems dēliņš
N
Ak šitā gan :( Esmu zaudējis pēdējās cieņas paliekas pret Zatleru. Ja reiz viens eks ierēdnis var tik nekurnējoši pieņemt dāvanas, tur nav ko piebilst. Bērziņš vismaz savu algu ziedo kaut kam tur, Zatlers arī nav trūkumcietējs un varētu mierīgi bezmaksas dzīvoklīmiztikt arī bez zelta podiem un kristāla lustrām.
velnsnavmelns
v
Prezidentam līdzīgs ķēms!:D
BEZ komentāriem
B
par jūsu ļiļkas partiju nebalsošu !! 100% !!!!!!!!!!!! nekādu komentāru!!!
Helena
H
Jūrmalā mantrausis ietaisīja ūdens sienu, dīvānu par desmitiem tūkstošiem , norija miljonus.Tagad lielākais oligarhs tēlo svētuli. pretīgi ir kad dzird viņa vārdu no kura nāk viltība, manrausība , alkatīga. Ja viņš nebūtu apkrāpis vēlētājus, tad nekad nebūtu ievēlēts.. Viemēr viņš prasa vel naudu un mantu. Kad oligarhs aizrīsies ?
cereetaajs
c
Tas ir valsts dzīvoklis, ko pļurkstat bez mitas, kapā līdzi nepaņems.
Vārds
V
valsts esam mēs visi - es, tu, kaimiņu janka, pensionāri un bērni. un es kā šīs valsts ekonomiski aktīva pilsone uzskatu, ka izdot tādas naudas vienas bijušas valsts amatpersonas luksusam ir nepieļaujami.
  • 7
  • 0
be
b
Bet ko te visi bļauj? Vai tad Vaira Vīķei Freibergai neremontēja par 200 000 Ls gadījumā? Ko var ņemties , es nezinu?
lustīgais nerris uz tirgus plača
l
Un, vai ta' Vaira Vīķe Freiberga bija bezpajumtniece? Un, vai ta' viņai arī piešķīra TIK NOLAISTU dzīvokli, ka bija uzreizi jāremontē par 200 000 latiem? Un Kārļa Ulmaņa brāļadēls? Vai viņš arī piekrita stāties LV prezidenta amatā, lai beidzot tiktu pie pieklājīga dzīvokļa?
  • 2
  • 0
Vārds
V
vaira vīķe freiberga netaisīja ar dzīvokļa meklēšanu tādu ļembastu, kādu te uzrīkoja zatlers, vai acīmredzami viņa mantkārīgais lilis. tad viens dzīvoklis neder, tad otrs neder, tad mašīnu tādu, tad šitādu ar ādas sēdekļiem utt. varētu padomāt, ka pirms prezidentūras zem tilta kartona kastē dzīvojuši.
  • 4
  • 1
Es
E
Nepiekritu Zatleram.Ja prot nemt naudu,ko pats nav nopelnijis,tad vajadzetu gan kadu vardu bilst saja jautajuma. Summa ir pietiekami liela,kuru varetu ieguldit logiskak.Un vairakiem butu labums ne tikai 2 .
phe
p
Vertikāls pārpratums, ne cilvēks! Zatler - ņem pats āmuru, pindzeli rokās un remontē to savu dzīvokli, ja tevi neapmierina tā stāvoklis. Es arī strādāju visu dienu, arī nogrustu, bet ja es negribu graustā dzīvot - tad pats arī tieku ar remontu galā. A tu ko Valdiņ? Tev rokas, kājas ir, galva arī strādā. Kā tev nav kauna iet ar pastieptu roku pie valsts pabalstu kļaņčīt, pēc tam kad tev jau valsts to dzīvokli ir iedevusi?! Un nekas cits, kā pabalsts tie 80 tūkstoši nav.. Iocik - visi var paši ar saviem īpašumiem un pat īrētiem dzīvokļiem tikt galā.. šis ķēms pēkšņi nevar.. un vēl iedomājas, ka ir ar kaut ko baigi labāks par visiem pārējiem, ka var mums zin likumus rakstīt!! Caca ne vīrietis!
zuze
z
Dēliņš piestrādā par bārmeni, varēja arī dzīvokli remontēt!Cik saprotu, pats jau tur dzīvos!
  • 6
  • 0
pacients
p
Bija labs ķirurgs, kurš zoodārzā kļuva par to kas ir!
Kaparšmits
K
dziivoklis gatavs dziivošanai bet komunikaacijas avaarijas staavoklii, davai taami studijaa , lopi no VNĪ , protams ne jau Zatlers to taisiija , lembisti un teepisti te veļ bočku uz Zatleri , faktiski pie kampšanas te rijiigie valsts iereedņi , lopi....
Izlasi
I
Kāda tur izvērtēšana - cik pārdevējs prasīja, tik valsts maksāja, jo kungam tak dzīvoklis ļoti patika. Diplomātiski atrakstījās, ka dzīvoklis apdzīvojams, labi zinādami, ka pēc laiciņa sekos 2. cēliens ar remontu un tā izdevumiem. PR scenārijs cerībā, ka vilks būs paēdis un kaza dzīva - līdz pienāks vēlēšanas.
  • 1
  • 0
>izlasi rakstu
&
Kuri tad bija tie "speciālisti", kas novērtēja Pulkinenas dzīvokli par tādu ārprātīgu summu?Vai tikai tur nav darbojies iecienītais "otkata" princips? Un ja tā, tad uzvārījušies ir kā no vienas tā otras puses.Tikai to jau tauta nekad neuzzinās - abas puses klusēs kā kaps.....Citādi lapsenes....
  • 3
  • 0
Izlasi rakstu
I
Pie dzīvokļa nodošanas tika saņemti dzīvokļa lietotāja Zatlera iebildumi par īpašuma tehnisko stāvokli un konkrēti priekšlikumi uzlabojumu veikšanai, piemēram, visās dzīvokļa telpās sakārtot elektroinstalāciju, kas ir neatbilstošā tehniskā stāvoklī, veikt apkures katla nomaiņu un apkures sistēmas tīrīšanu, kā arī kanalizācijas sistēmas, kas ir avārijas stāvoklī, nomaiņu. Turklāt lielākajā daļā telpu veicams kosmētiskais remonts, novēršot plaisas griestos un sienās, kā arī grīdas seguma bojājumus, skaidroja Krapāne. Pēc kopīgas telpu apskates ar Zatleru, Valsts prezidenta kancelejas pārstāvjiem un Finanšu ministrijas amatpersonām, Valsts prezidenta kanceleja ir izvērtējusi lietotājam nepieciešamos darbus un iespējamos risinājumus telpu sakārtošanai un pielāgošanai, ar ko saskaņā VNĪ veiks remontdarbus minētajā objektā," sacīja Laukšteina.
  • 1
  • 0
???
?
Lai gan dzīvoklis ir piemērots tūlītējai dzīvošanai, taču šī atzinuma ieteikuma daļā ir arī vērsta uzmanība uz to, ka turpmākai ilgstošai dzīvokļa ekspluatācijai ir vēlams dzīvokļa apdares, inženiertehniskā un sanitārtehniskā aprīkojuma kārtējais remonts. Par prezidenta dziivoklja iegaadi un visu paareejo, ar to saistaamo, atbild prezidenta kanceleja. Un kas vada kanceleju...
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas