Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +12 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 14. jūnijs
Saiva, Santis, Sentis, Tija, Saivis

Zatlers ir pierādījis, ka viņam rūp valsts liktenis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Populists
P
Volkovas kundze labi uzskaitīja kādām īpašībām ir jābūt valsts prezidentam, un to, ka viņš ir valsts simbols. Mani vairāk interesē, ko viņš kā prezidents ir izdarījis savā prezidentūras laikā priekš vienkāršās tautas? Vai viņa vizīte Amerikā patlaban nav vienkārši ... dienesta stāvokļa izmantošana. Kad un ar kādiem darbiem Zatlers ir sevi labi parādījis, pierādījis, ka viņam rūp valsts liktenis? Vai tad VALSTS ZAGĻIEM VALSTS NOSLĒPUMU AIZSEGĀ mazāk rūp valsts liktenis?
Kercite
K
Vai tad Latvija ir kadam saubas par to, lai Zatleru neparveletu atkartoti? A, ja ta sarkana lapsa sirgstosa ar trakumsergu Aboltina ir janogata veterinaraja klinika, lai vinu tur izarste vai ari iemidzina.... Protams, ka albotina, reikstins, kalniete ka traki suni rajujas uz so amatu, bet vini tacu nav piemeroti prezidenta amatam, cits par citu trakaks, nekaunigas, negodigaks, augstpratigaks... Valdim Zatleram ir cilveka seja un vinam, atskiriba no stulba un aprobezota G.Ulmasn un ciniskas, alkatigas un augstpratigas W.Freibergas ir sirds un morale, protams, ka Zatlers ir japarvele prezidenta amata, bet nakosais prezidents jau ir jaievel latviajs pilsoniem.
bulciņa
b
Vnk. gribēju pateikt, ka esat ļoti jauka. Atceros ar labu vārdu.
Renāte
R
Piedalāties prezidenta vēlēšanu komandā?Cik maksā? Ko zināt par viņa jaukajām īpašībām?Ja jūs zinātu kaut 10%,tad klusētu,bet,diemžēl,zināt tikai to, kā viņš izskatās un ar to jums pietiek,lai kļūtu par ruporu .Skumji.Arī jums derētu papildināt savu "zināšanu" pūru,vai paklusēt,tas būtu vismaz korektāk.
Jūlis
J
Prezidentam ar patreizējām funkcijām nav gandrīz nekādas nozīmes. Tāpat nav arī nekāda jēga satraukties par prezidentu, kuram ir tikai saeimas izsūtāmā puikas tiesības. Viņš nekādi nevar izšķiroši iespaidot valsts attīstību. Tiesa, ja šāda mūdžošanās turpināsies, nav izslēgts, ka atkārtosies vēsture.
Stulbais auns
S
Ta ko ta,Pētersoni nevirzam par prezidenti,ja jau ienākumi pagājušajā gadā pieauguši tikai par 19,3 tūkstošiem?Varbūt virzam Jaunupa kungu?Viņam vismaz pāri par 50 tūkstošu latu pieaugums!
Rūpes par valsts simboliem?
R
VID Nodokļu kontroles pārvaldes direktores Ināras Pētersones ienākumi pagājušajā gadā pieauga par aptuveni 18% un bija 19,3 tūkstoši latu... kā arī ...atalgojums par darbu komisijās (??) Banku augstskolā - 205 lati.
Rīdzenieks
R
Mēs paši sevi, Latvieši, nomelnojam, pazemojam un neesam spējīgi ne uz ko vērtīgu, raženu! Neesam spējīgi uz kategorisku pieprasīšanu! Lai mūsu ikdienas dzīve beidzot mainītos uz labo pusi! Mēs neesam spējīgi iet Demonstrācijās un pieprasīt Momentālu rīcību tautas ikdienas darba dzīves uzlabošanai!!! Nav darba, nav naudas, un tuvākajā laikā no zila gaisa nekas nenokritīs, tātad naudas/ ienākumu cilvēkiem nebūs arī turpmākos mēnešus/gadus!!!!!! Jo darba vietu Katastrofāli trūkst un algas ir Pazemojoši zemas! Brīvā Latvija Eiropas savienībā! Un nevis Prezidents tur tagad vainīgs, vai arī Dombrovskis, kurš vairs nebija pie tā katla, kad putru maisija! Viss tika iesākts un Gruntīgi padarīts 90 mito beigās un 2000 sākuma gados! Bet Latvieši viens otru gatavi pazemot un apēst bez sāls! jau prom aizbraukušais, kurš domā par Rezidenta statusu, lai nebarotu Latvijas Miljonārus.
Rīdzenieks
R
Es esmu vienkārši, neteikšu rupji, nepatīkami pārsteigts! Te, šovakar skatoties LNT ziņas internetā, rādija Mūsu Prezidenta kungu ASV. Bet tad izskanēja, vārdi "Kliba pīle" un politologa runa par to, ka tagad, prezidentūras beigu daļā, Zatlera kungam vairs gandrīz nav ko darīt, nav nekam jēgas, jo tūlīt jau viņš beigs savu misiju!? Un tur kautkas tā, kautkas šitā, un bezjēdzīgi, tas pats brauciens uz ASV, jo netiekas ar Obamu pašu! Bet es esmu pārsteigts par to, ka vispār kāds var atļauties, uzdrošināties tā domāt, kā vairākas personas mūsu Politsikajā sabiedrībā un iedot tagad Mūsu Valts/Republikas Prezidentam kautkādu iesauku "Kliba pīle", jo viņš tāds vai šitāds un Prezidentūras beigās viņam jau kandrīz vai nav nekādas nozīmes, vai teikšanas, vai vēl nezin kāds cits uzpūsts, izdomāts iemesls! Viņš ir, bija un būs Mūsu Valsts Prezidents līdz tam brīdim, kamēr tiks ievēlēts cits, jauns Prezidents! Pilnīgi, lidz tam kautkādam tur datumam! Bet pašlaik kāds uzdrošinās viņu kritizēt, apsaukāt un vēl nezin kādas tur iesaukas pielipināt! Šādā te veidā tiek apmelnots Mūsu Galvenais, Svarīgākais Valsts vadītājs! Kā kautko tādu var pieļaut! Tagad var aprunāt bijušos Ministru Prezidentus: Gaiļus, Kalvīšus par Pepublikas izzagšanas atļaušanu, bet nevis šādi te izteikties un apsaukāt, pašlaik esošo amatā Mūsu Prezidentu! Kurš nav vainīgs pie šīs, iedzīvotāju katastrofālās dzīves situācijas, pie Ekonomiskā sabrukuma/ Kraha - pateicoties pēdejiem 15 gadiem!
DD1
D
Pozitīvisma kampaņa,- cik tas ir ētiski?
nu ko
n
Nu ko tu neteiksi! Kas to būtu domājis! Kāds prieks!
Oskars
O
Jo ZATLERS bija MASKAVĀ un pārdeva savu DZIMTENI.....
nasca
n
Piekrītu pilnībā par īpašībām, kam jāpiemīt prezidentam. Lielā mērā tas viss attiecas uz Zatleru. Par divām ģimenēm - nu reti gadās ideālas laulības un lielā daļā ģimeņu sievas spiestas pieciest vīru mīļākās. Tad jau godīgāk ir otra laulība. Par Zatlera ietekmēšanos no sievas - godīgi sakot, šī sieviete neizskatās pārāk gudra un nedomāju, ka prezidenta racionālie lēmumi kaut kādā nebūt veidā varētu būt sievas ietekmēti.
KLM
K
Klausies, asprāti, Tu bērnībā esi sūdus saēdies? Pats raksti - ''Zatlers atrāpojis" - bet ja es Tev piekrītu un saku, ka labāk lai ''atrāpo'' Lembergs, tad Tev spalvas gaisā? Neēd sūdus uz priekšdienām, asprāti, paliks vieglāk, sevišķi, ja neēdīsi sūdus oranžus vai zaļus..Dzīvo vesels un neklepo !
Ēriks
Ē
1) Kas ir šī sieviete, lai tieši viņas viedoklis būtu jīzplata un jābazūnē? Ir simtiem, pat tukstošiem cilvēku, kas spējuī izdfarīt tik pat, vai vairāk! Kas viņa tāda, lai mums stāstītu, kādam jābūt Prezidentam, ja to faktiski nosaka Satversme un KATRA vēlētāju individuālais viedoklis? Cienot kundzes tiesībām uz savu viedokli, kā arī tiesībām to paust (pārmetums nav adresēts viņai bet gan Dienai) neredzu, ka viņas viedoklis ar jebko būtu kompetentāks vai labāks par jebkura komentētāju viedokli... 2) Ja jau viņa atzīst, ka Prezidentam jābūt ar labu reputāciju, kā tas savienojams ar to, ka Zatlers atzinies, ka ņēmis kukuļus (lai arī pašam tīkams eifēmisms "dāvana") un izvairījies no nodokļu nomaksas? Lai kundze savas sapuvušās zivis tirgo citūr un ar saviem resursiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas