Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Zatlers: Jauna bibliotēka ir nepieciešama

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ja kas
j
LNB ir ne tikai klasika. Un studenti sāk brēkt, ja viņiem piedāvā 2000,gada grāmatu - tā esot par vecu!
no malas>WALA
n
Autortiesibas nav speka gandriz visai klasikai - ja Jus nopirktu Kindle, tur jau bus paris tukstosi gramatu par brivu prieksa. Autortiesibas attiecas vel dziviem rakstniekiem un 75 gadus pec naves. Lielaka dala Nacionalas Bibliotekas vertigo materialu varetu tikt ievietoti interneta bez jebkadam raizem par autortiesibam. Patiesam, musu dienas buvet kaut kadu stikla pili ir bezgala nozelojami. Gan jau atrastos pieklajigas normalas telpas, kur glabat fiziskas gramatas, saturs jaievieto interneta un par atlikuso naudu jaiegadajas specigs serveris un kompjuteri lauku bibliotekam. Kada gadsimta dzivojam?
BETONS
B
Vai tiem visiem priekšnieciņiem,kas apgrozās ap Gaismas Pili nav kauns,ka strādniekiem maksā tik maz,ka vairākas brigādes ir devušās uz Baltkrieviju,labākie uz Zviedriju. KAUNS SAUKĀNAM !!!
WALA
W
Interneta laikmetā autortiesības neviens nav atcēlis !!! Vēl ilgu laiku lētāk būs apmeklēt bibliotēku. Arī digitālais saturs nerodas vienā dienā !!! Interesanti ko gan tur būtu varējuši apsaimniekot labāk, ja pagrabs iet zem pagalma un konstruktīvi (idiotiski) lietus ūdens praktiski pa tiešo nonāk pagrabā ?!?!? Ja sarūsējušas balsta "sliedes" uz kurām turas no ķieģeļiem mūrētas arkas kas dēļ "tiešā savienojuma" ar āru ir praktiski pakļautas klimatiskajiem apstākļiem/mitrumam ?!?!? P.S. LNB ne vienai no ēkām nav īpašnieks - "apsaimniekot gribētāji" !!! Un ne visās ēkās LNB aizņem (īrē) visas konkrētās ēkas telpas. P.P.S. Neesmu nekad dzirdējis ka bibliotēka būtu bijis iniciators tieši šādai ēkai un tieši šādām izmaksām, taču situācija ir tāda kāda tā ir un jauna ēka bija vajadzīga jau pirms 20 gadiem !!!
Zinītis
Z
Jaunu bibilotēku vajag, bet ne tādu, kur viss vienos stiklos. Jaunajā bibiliotēkā tak nav nevienas vietas, kas paredzēta grāmatu glabāšanai. Stikla kalnam apakšā pagrabs, kas atrodas Daugavas līmenī. Tas neatbilst grāmatu glabāšanas noteikumiem. Ne jau grāmatu glabāšanu nodrošinās jaunais stikla kalns, kas jāuzceļ par jebkuru cenu, pat nerēķinoties ar tautas viedokli. Cik "jauki" viss sanāca - grīda ielūza un tagad ir pamats apgalvot, ka tā stikla čupa patiesi ir vajadzīga. Tikai par to ka grāmatām būs vajadzīga glabātūve, kura, acīmredzot, būs jāceļ, neviens nedomā. Tāpat kā neviens nekad nav rēķinājis cik izmaksās tās stikla čupas ekspluatācija, cik naudas aizies par importa stikliem un pārējiem izdevumiem, kas gulsies uz iedzīvotāju, kuriem interneta laikmetā tāāda bibliotēka nav vajadzīga, pleciem.
PLL
P
LNB tomēr vajadzētu paskaidrot, kāpēc tās darbinieki laikus nepamanīja bīstamo situāciju. Ir taču tur kāds saimniecības vadītājs. Mitrums pagrabā neradās vienā mirklī. Slikta saimniekošana. Mēs jau tāda talcinieku tauta, taču ir situācijas, kuras var paredzēt un novērst.
Čoms
Č
Man dziļi laukos zemā vietā dzīvojamā mājā nekad pagrabā nav ūdens un dubļi,brīnos,kā tik nolaistā mājā saimnieko tik populārs Valsts bibliotekas vadītājs,liels Tautas partijas atbalstītājs ,liels ceļotājs un pasaules vīnu pazinējs Vilka kungs..Pie tāda saimnieka arī jauna bibliotēkas ēka var sagrūt,jo galvenais nav iegūt kādu objektu,augu vai dzīvnieku,bet galvenais ir rūpes,remonti un kopšana.Viss koptais,sakārtots un mīlēts var kalpot cilvēkam un būt noderīgs bezgala ilgi,bez sabrukuma.
AD
A
Zatlers: Jauna bibliotēka ir nepieciešama ---------------------------------------------- --------- Varbūt. Tikai kāda?
cirks101
c
vai tad zatlers arī startēs kādā sarakstā vēlēšanās
Zabadaneks
Z
jaunā bibliotēkas jau 7 stāvos un nelga saka ka bibliotēku vajag? apkaunojums, ne 1. amatpersona! p.s. diez vai grāmatas tiks liktas saulē, drīzāk pēc aukstuma noliktas siltumā
Jānis
J
Bingo!!! Vajag gan... kāds uztaisīja labu sabotāžu, iegāza griestus, pārrāva vadus un spēcīgs arguments ir rokāāāā!!! :)
jana
j
cirks parādiet kā dzīvo laukos latvija bērni kādas ir slimnīcas un cik tālu atrodas tās, idioti bedziet ņirgāties, tās grāmatas var salikt simtie tukšu un labāku valsts ipašumu kur pat ministrijas un padomes nejiet jo nepieder radiem un nevar irēt par bargu naudu no valsts jobanā valsts izdzimteņi bedziet ņirgātie par tautu
kāmis
k
jefiņš pēc trīs gadiem amatā attapies. līdz šim jau atbalstīt biblioteku bija slikts tonis, popularitāti nenopelnītu.
Bo
B
Bākugunis un sirēnu neaizmirsi ieslēgt, Zatler? Savādāk tauta vēl nepamanīs, ka tu brauc uz baigi svarīgu pasākumu.
idea
i
kopīgā "Burbuļdziesma"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

ZATLERS LNB

 

VIDEO skatieties šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jūrmalā sieviete sadur garāmgājēju

Pagājušajā nedēļā Jūrmalā uz ielas sieviete bez acīmredzama iemesla uzbruka kādai kaugurniecei, vairākas reizes viņai iedurot ar nazi un nodarot smagus miesas bojājumus, aģentūru LETA informēja Valst...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas